Χειροκίνητη ενέργεια

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την vagelis1968, 17/1/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vagelis1968

vagelis1968 Άρχων του φόρουμ

Καλησπέρα, έχω να σας αναφέρω ένα προβλημα που με ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Κάθε ενέργεια χειροκίνητη που κάνω σ'ένα χώρο πχ βασική και μετά πάω στο Εντεβάις ακυρώνεται. Είτε αυτο είναι απλή ή σούπερ τροφή σε στάβλο ή λίπασμα ζωζώς σε δέντρο ακυρώνεται. Ελπίζω να διορθωθεί κάποια στιγμή. Ευχαριστώ

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Δεν υπάρχει κανένα γνωστό πρόβλημα σαν αυτό που περιγράφεις και προφανώς είναι μια μεμονωμένη αναφορά.
    Έχεις κάνει καθαρισμό της cache πρόσφατα;

3. vagelis1968

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι κάνουν άλλοι παίκτες. Αναφέρομαι σε μένα κι επειδή παίζω πολλά χρονια είμαι βέβαιος πως συμβαίνει 1η φορά κι ειδικά αμέσως μετά την εμφάνιση του Εντελβις. Η προσ μνήμη είναι οκ

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Εφόσον δεν υπάρχει γενικό πρόβλημα σημαίνει οτι είναι κάτι από την δική σου πλευρά και γιαυτό προσπαθώ να σου δώσω πιθανές λύσεις.

Αν η σύνδεση σου είναι αργή ή έχεις πολλά αποθηκευμένα προσωρινά αρχεία μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Σιγουρέψου οτι ολοκληρώνεις κάθε ενέργεια και εφόσον ολοκληρωθεί, αλλάξεις έκταση.

5. vagelis1968

Θα το κάνω κι αν χρειαστεί επανέρχομαι, καλή συνέχεια κι ευχαριστώ για την άμεση ανταποκριση

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.