Χειμερινό ημερολόγιο

Discussion in 'Γενικά προβλήματα' started by frevol, Dec 25, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. frevol

frevol Μαθητευόμενος στο φόρουμ

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το διακοσμητικό το έχεις τοποθετημένο στην έκταση της Πανσελήνου.
    Απο το χειμερινό ημερολόγιο έχεις ξεχάσει να ανοίξεις την 11η, 12η και 23η κάλτσα.

3. frevol

Για δες και πες μου πιες καλτσες δεν εχουν ανοιξη ,εγω της βλεπω ολες ανοιχτες ..
    Ευχαριστω

Αφαίρεση εξωτερικού συνδέσμου

Last edited by moderator: Dec 25, 2017
  4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Πολύ ευχαρίστως να σου πούμε αναλυτικά.
    Δεν έχεις ανοίξει στη δεύτερη σειρά τα πάρτυ εισιτήρια και το λίπασμα της ζωζω και στη τέταρτη σειρά τα χορτοτάλιρα.
    Γι αυτό το λόγω και εμφανίζονται τα "μπλε +" δίπλα στο κάθε ένα δώρο απ αυτά.
    Εάν πατήσεις το + θα διαπιστώσεις ότι χρειάζονται φιορίνια για να τα ανοίξεις.
    Οι κάλτσες που αντιστοιχούσαν σε αυτά τα δώρα, ήταν αυτές ακριβώς που σου έγραψε πιο πάνω η κυρία Thumbelina.

5. frevol

Καλημερα και χρονια πολλα ! Ζηταω συγνωμη για την απροσεξια μου ,ευχαριστω πολυ και συναιχιστε την καλη δουλεια που κανετε ..Καλη χρονια να εχουμε ..εαν θελετε κλειστε το θεμα ..

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε, Χρόνια πολλά!

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.