Ανακοίνωση Χαρούμενες γιορτές

Η συζήτηση στο 'Αρχείο κεντρικών' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 25/7/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Αγαπητή κοινότητα,

  ελπίζουμε να έχετε ήδη μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να έχετε πάρει τα δώρα για τους αγαπημένους σας. Με αφορμή τον ερχομό των Χριστουγέννων αλλά και την αλλαγή του χρόνου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για ένα πανέμορφο 2013!

  Ξέρουμε ότι αυτός ο χρόνος ήταν γεμάτος σκαμπανεβάσματα και εκτιμούμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι παρόλα αυτά συνεχίσατε να παίζετε και να υποστηρίζετε το παιχνίδι μας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη σας και πιστέψτε μας δεν την είχαμε, δεν την έχουμε και δεν θα την έχουμε ποτέ δεδομένη.

  Το ενδιαφέρον σας μας δείχνει ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό παιχνίδι και χαιρόμαστε πάρα πολύ για το γεγονός αυτό. Μακάρι να μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες και απατήσεις κάθε παίκτη και παίκτριας ξεχωριστά, δυστυχώς όμως είσαστε τόσοι πολλοί ανά τον κόσμο που κάτι τέτοιο είναι πραγματικά ακατόρθωτο. Ωστόσο έχουμε την αίσθηση ότι βαδίζουμε σε καλό δρόμο και θα βάλουμε τα δυνατά μας να σας προσφέρουμε ότι καλύτερο το 2014 αλλά και να ικανοποιήσουμε όσες περισσότερες επιθυμίες μπορούμε.

  Περιμένουμε πως και πως το 2014 και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι και αυτό ένα συναρπαστικό έτος, στο οποίο σίγουρα θα σας περιμένουν μερικές εκπλήξεις.

  Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους συντονιστές μας, οι οποίοι μας προσφέρουν καθημερινά την ανεκτίμητη βοήθεια τους. Πέρα από την βοήθεια που προσφέρουν σε εσάς, να ξέρετε ότι είναι και οι αγγελιοφόροι σας, μιας και προωθούν σε εμάς όλες τις επιθυμίες, ευχές, ιδέες, κριτικές και σχόλια σας.

  Σας ευχαριστούμε πραγματικά μέσα από την καρδιά μας για τον καθημερινό ενθουσιασμό σας αλλά και για την υποστήριξη που δείχνεται στην Bigpoint. Ότι και να πούμε δεν θα ήταν αρκετό για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μας και να σας δείξει την εκτίμηση μας!

  Να σας ενημερώσουμε ότι το διάστημα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα επικρατεί γενικότερα ένα ήρεμο κλίμα στην κοινότητα και στους συντονιστές μας. Έτσι λοιπόν μην ανησυχείτε ή παρεξηγηθείτε αν η απάντηση που περιμένετε πάρει περισσότερο χρόνο  Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, ευτυχισμένα Χριστούγεννα και μια λαμπερή Πρωτοχρονιά!  Η ομάδα της κοινότητας
   
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.