Χανονται οι συγκομιδες

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by lostromos58, Dec 17, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. lostromos58

lostromos58 Αρχάριος στο φόρουμ

Γεια σας.Φυτευω φυτα σε ολα τα χωραφια και οταν παω να μαζεψω βλεπω μερικα χωραφια αδεια,σαν να μην φυτεψα τιποτα.Μου εχει συμβει αρκετες φορες και εδωσα προσοχη μην τυχον και ξεχνουσα,η οταν κανω το γρηγορο φυτεμα μου τελειωνουν οι σποροι.Ολα τα χωραφια σπαρμενα ,και μετα 5-6 αδεια.Τι συμβαινει?

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Καλό είναι μετά από κάθε σπορά που κάνεις να πατάς μία ανανέωση σελίδας F5 ή να αλλάζεις μέρος στη φάρμα σου, αν είσαι για παράδειγμα στη βασική φάρμα να πηγαίνεις στο άγριο λιβάδι, για να "κλειδώνουν" τα σπαρμένα χωράφια σου.
    Γιατί λόγο της ταχύτητας που έχουμε με το γρήγορα φύτεμα δεν προλαβαίνει να αποθηκευτεί η ενέργεια της σποράς σε όλα τα χωράφια με αποτέλεσμα όταν ξαναπηγαίνεις σε αυτό το χώρο να βλέπεις κάποια άδεια χωράφια.

3. lostromos58

lostromos58 Αρχάριος στο φόρουμ

Μετα απο αυτη την απαντηση εκανα καθε ειδους ελεγχο που θα μπορουσα να σκεφτω.Ολα τα χωραφια δειχνουν σπαρμενα,εχουν αφαιρεθει απο την αποθηκη και οταν παω να μαζεψω (θαυμα,θαυμα) μερικα χωραφια ειναι κενα.Ακομα και οταν τα σπειρω και μπω μετα απο ωρα ,τα βλεπω σπαρμενα ,αλλα στην συγκομιδη ειναι αδεια.Για να μην εχω απωλειες πρεπει να ειμαι απο πανω,πραγμα που δεν γινεται.Η τα φαντασματα των εορτων μου κανουν πλακα,ή κατι αλλο γινεται που θα ηθελα να ελεγχθει.Ευχαριστω

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Μπορείς σε παρακαλώ να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη?
    Θα την βρεις κάτω στο ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου.