Χαμενα δωρα

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την effiepanoulis, 25/3/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. effiepanoulis

effiepanoulis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα και χρονια πολλα!Εδω και καιρο εχω παρατηρησει οτι δεν μου ερχονται δωρα απο φιλους και πιθανολογω πως ουτε αυτο παιρνουν τα δικα μου.Τι δεν εχω κανει?Τι πρεπει να κανω?
    Το id μου ειναι 48514530.Ευχαριστω για την υπομονη σας!

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, παίρνεις όσα δώρα σου στέλνουν οι φίλοι σου, ενώ εσύ δεν έχεις στείλει δώρο σε κάποιον
    Για να τα βλέπεις πρέπει να ενεργοποιήσεις την εμφάνιση δώρων ως αναδυόμενο παράθυρο από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού
    Επίσης μπορείς να δεις τα δώρα που σου στέλνουν πατώντας το δωράκι που βρισκεται στην μπάρα των γειτόνων δεξιά

3. alonisos

alonisos Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημερα!Ευχαριστω πολυ!Φυσικα και εστελνα δωρα,αλλα δεν εβλεπα να ερχεται κανενα σε μενα,γι αυτο και η ερωτηση.Θα τα φτιαξω.Ευχαριστω πολυ!

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.