Χαμένο βιοτεχνικό από δώρο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την eeelenaki, 18/7/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

Καλημέρα.
    Όταν ήμουν επίπεδο κάτω από 70, ένας γείτονάς μου, μου έστειλε ένα κόκκινο ποντς.
    Με ρώτησε σε μνμ αν το πήρα, και του είπα όχι. Στη συνέχεια διαπιστώσαμε ότι ήταν για πάνω από 70 επίπεδο.
    Μου είπε να περιμένω να φτάσω στο 70 και θα το δω στην αποθήκη μου.
    Εδώ και 4 μέρες έχω πάει στο 70επίπεδο, σήμερα είμαι 74επίπεδο και το ποντς δεν ήρθε ποτέ.
    Αυτό το χάνω;;;

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Μπορείς να μου δώσεις το id σου;

3. eeelenaki

eeelenakiID: 54138958

4. -*thumbelina*-

Στις 2016-06-23 και ώρα 00:34:03 έλαβες το κόκκινο ποντς και στις 2016-06-23 και ώρα 01:00:33 το κατανάλωσες. Επομένως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

5. eeelenaki

Μα πώς γίνεται αυτό;; Αφού τότε δεν ήμουν επίπεδο 70 και το ψάχναμε... Να το πήρα την ίδια μέρα και να το κανατανάλωσα;; αφού μιλούσαμε κι όλας και το ψάχναμε... Μπορείτε να δείτε τι επίπεδο ήμουν στις 23/06/2016 ??? Γιατί τα επίπεδα τα περνούσα πολύ γρήγορα και δεν θυμάμαι να σας πω τι επίπεδο ήμουν τότε. Πάντως 70 δεν νομίζω να ήμουν.

6. -*thumbelina*-

Τα βιοτεχνικά που σου στέλνουν σαν δώρο μπορείς να τα καταναλώσεις και ας μην είσαι στο ανάλογο επίπεδο. Δεν μπορείς να τα πουλήσεις στη λαϊκή ή να αγοράσεις απο την λαϊκή αν δεν έχεις το ανάλογο επίπεδο. Απο τα Logs σου φαίνεται οτι το έχεις καταναλώσει.

7. eeelenaki

Αααα μάλιστα... άρα θα το κανάλωσα όπως λέτε και δεν θα το θυμάμαι..
    1000 συγνώμη για την αναστάτωση.
    κι ευχαριστώ για τον κόπο σας.
    Ας κλείσει το θέμα.

8. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.