Χαμένα μυστηριώδη δενδρύλλια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την GeorgeK76, 14/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GeorgeK76

GeorgeK76 Προχωρημένος

Καλημέρα. Έβαλα πριν λίγη ώρα στο βασικό χωράφι, αφού πρώτα διέγραψα 8 δέντρα, τα μυστηριώδη δενδρύλλια από το σημερινό δώρο του χειμερινού ημερολογίου. Παρόλα αυτά, μου εμφανίζονται μόνο 6. Έκανα 2 φορές ανανέωση, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έψαξα προσεκτικά τα δέντρα που έχω διαθέσιμα στην αποθήκη και δεν υπάρχουν ούτε εκεί. Το ID μου είναι
    50536499.

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Μετά από έλεγχο που έγινε και τα 8 μυστηριώδη δενδρύλλια τα έχεις τοποθετήσει στη βασική φάρμα, αλλά όχι στο ίδιο
    σημείο
    Τα 2 είναι σε διαφορετικό σημείο στη βασική φάρμα, Ψάξε λίγο πιο προσεκτικά:)

Αρέσει στον/ην kitsena.
  3. GeorgeK76

GeorgeK76 Προχωρημένος

ΟΚ, τα βρήκα. Ειλικρινά, εκεί που μου τα πέταξε ο αρχιτέκτονας δεν φαινόντουσαν με τίποτα. Πίσω από XXL δέντρα. Ευχαριστώ πολύ. Μπορείτε να το κλείσετε το θέμα.

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλώ, καλή συνέχεια!:)
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.