Χαμένα διακοσμητικά

Discussion in 'Τεχνικά προβλήματα' started by stelios.kavala, Sep 13, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα σας και σόρρυ για την ενόχληση θα ήθελα να ζητήσω καταρχήν συγνώμη εάν έγραψα την ερώτηση μου σε λάθος ενότητα και κατά δεύτερον... από το δρώμενο το μεγάλο κυνήγι απέκτησα τα 3 διακοσμητικά [Αποτυχημένη Απάτη , Κυνηγός Επικηρυγμένων Κατά Λάθος και Πρώτα η ασφάλεια] και όπως ήμουνα στην έκταση στοιχειωμένη έκταση της πανσελήνου είδα ότι τα παραπάνω διακοσμητικά τοποθετούνται και εκεί [έτσι τουλάχιστον με έδειχνε] έτσι και εγώ τα τοποθέτησα και έφυγα από εκείνη την έκταση και πήγα αλλού αλλά από εκείνη την στιγμή και μετά έχουν εξαφανιστεί από παντού δηλ. δεν είναι ούτε στην έκταση ούτε στα υπάρχοντα μου. Σας παρακαλώ μήπως μπορείτε να δείτε τι έγιναν τα διακοσμητικά αυτά και που υπάρχουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για ότι κάνετε.

2. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπέρα.
    Μπορείς σε παρακαλώ να μας δώσεις το ID σου ;

3. stelios.kavala

ID 27708204 Σόρρυ πού ξέχασα να σας το δώσω.

4. -*Hermes*-

Τα διακοσμητικά βρίσκονται στα υπάρχοντά σου.
    Κάνε μια ανανέωση ξανά και δες.

5. stelios.kavala

Καταρχήν χίλια χίλια ευχαριστώ ναι με την ανανέωση τα είδα και μια ακόμη ερώτηση... επειδή μου δείχνει ότι τα διακοσμητικά αυτά τοποθετούνται και στην στοιχειωμένη έκταση της πανσελήνου... τελικά τοποθετούνται ή όχι ?

6. -*Hermes*-

Όχι , δεν τοποθετούνται στην έκταση της πανσελήνου.
    Είναι λάθος και θα διορθωθεί σήμερα αυτό το πρόβλημα.

7. stelios.kavala

Εντάξει σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά καλό μεσημέρι και καλό υπόλοιπο.

8. -*Hermes*-

Παρακαλώ.
    Καλό μεσημέρι και σε εσένα.

Το θέμα κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.