Χαμένα διακοσμητικά απο Στοιχειωμένη Έπαυλη

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 9/1/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα σας. Ένα προβληματάκι που διαπίστωσα σήμερα το απόγευμα είναι ενώ πήγα να μαζέψω τα διακοσμητικά από την Στοιχειωμένη Έπαυλη εάν θυμάμαι καλά μου λείπουν 2 διακοσμητικά. Τώρα ξέρω θα με ρωτήσετε ποια είναι κ.λ.π. και σας λέω δεν θυμάμαι πάντως θυμάμαι ότι ήταν 6ωρα ή 8ωρα και τα μάζευα κάθε απόγευμα. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ξαναβρούμε ? Το id είναι 27708204. Ξέχασα δε να σας αναφέρω ότι μου πιστώθηκαν κάποια διακοσμητικά τι είναι αυτά?

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Κάποια διακοσμητικά από λάθος, μπορούσες να τα τοποθετήσεις στην έκταση της πανσελήνου ενώ κανονικά δε θα έπρεπε να μπαίνουν.
    Αυτό το λάθος εντοπίστηκε και αφαιρέθηκαν απ την έκταση της πανσελήνου και σου πιστώθηκαν πίσω όπως ανέφερες και συ.
    Τώρα βρίσκονται στα υπάρχοντά σου και θα πρέπει να τα αντικαταστήσεις με άλλα, που να επιτρέπεται.

3. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Κατ αρχήν χίλια ευχαριστώ για την απάντησή σας ήσασταν κατατοπιστική να είστε καλά. Να έχετε ένα καλό βράδυ μια καλή χρονιά και καλό σας υπόλοιπο. Καληνύχτα.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.
    Καλή χρονιά και σε σένα με υγεία.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.