Χαθηκε για ακόμα μια φορά το ποστ μου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την popitsa, 15/2/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. popitsa

popitsa Βαρόνος του φόρουμ

Καλημέρα σας.
    Ελπίζω να είμαι στην σωστή ενότητα ... πριν λίγο ανέβασα ένα ποστ στο θέμα ¨το στέκι μας¨ το οποίο δεν περιείχε καμία απολύτως φωτογραφία ή κάτι ανάρμοστο. Δεν ήταν σπάμ γιατί πήγαινε στη ροή του θέματος. Μπορειτε να μου πειτε για ποιο λόγο έχει εξαφανισθεί??? Ευχαριστώ
    .

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Το ποστ σου διεγράφη γιατί για ακόμα μία φορά χρησιμοποιείς κόκκινη γραμματοσειρά, πράγμα για το οποίο και επίσημη ανακοίνωση έχει βγει και σας έχουμε παρακαλέσει στο παρελθόν.
    Επίσης δεν σας απαγόρευσε κανείς να βάζετε φωτογραφίες!
    Οταν τηρούνται οι κανόνες δεν υπάρχει κανένα θέμα με τις φωτογραφίες.

3. popitsa

Μα δε χρησιμοποίησα κόκκινη γραμματοσειρά που απαγορεύεται. Αν θυμάμαι καλά ήταν 3 οι αποχρώσεις και αν θυμάμαι επίσης καλά δεν ηταν το χρώμα που χρησιμοποίησα. Θέλεις σε παρακαλώ να μου πεις που θα βρω τις απαγορευμένες αποχρώσεις???

4. *Kirki*

Στο παρακάτω λινκ θα δεις ποια χρώματα δεν πρέπει να υπάρχουν καθόλου στα ποστ σας:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/82.12120/

Και για να σβήστηκε η αναρτήση σημαίνει ότι χρησιμοποιήσες τέτοιο χρώμα.
    Αλλιώς δε θα υπήρχε λόγος να γίνει αυτό.

5. popitsa

Επειδή δεν θα βγάλουμε άκρη... πιθανόν ΕΝΑ μοναδικό γράμμα να ήταν απο τα χρώματα αυτά.
    Το χρώμα που συνήθως χρησιμοποιώ είναι αυτό με το οποίο γράφω εδώ. Αν απαγορεύεται ενημέρωσέ με να μη το ξανακάνω.
    Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να το ψάξεις όλο αυτό για μένα.

Αρέσει στον/ην graganta.
  6. *Kirki*

Οπως σου ειπα και πιο πάνω δεν θα πρέπει να υπάρχει καθόλου στο ποστ σας κόκκινη γραμματοσειρά!
    Καθόλου! Ούτε πρόταση, ούτε λέξη, ούτε γράμμα.
    Εχουν σβηστεί δεκάδες ποστ γι αυτόν ακριβώς το λόγο!

Επίσης καλό είναι να αποφεύγεις τα κεφαλαία γιατί και αυτό είναι σπαμ.

Τέλος δεν μπήκα σε κανέναν κόπο να ψάξω.!
    Είναι χαρά μου να ενημερώνω και να βοηθάω.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.