Χάνω τα σεντούκια μου με τα δώρα

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την lizaki8, 29/8/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. lizaki8

lizaki8 Αρχάριος στο φόρουμ

Όταν πάω να ανοίξω τα σεντούκια μου από το (καταναλωτικό αγαθό), κάποια σχεδόν ασήμαντα προς το παρόν για εμένα μου τα δίνει, κάποια σημαντικά που κέρδισα από το προηγούμενο δρώμενο μόλις τα άνοιξα μου έδειξε ότι τα πείρα αλλά δεν τα έχω πάρει καθόλου, μέχρι ανανέωση σελίδας έκανα και δεν τα δείχνει ακόμα, το σημαντικότερο για μένα αυτή τη στιγμή ήταν η αποθήκη που μου έδινε περισσότερα φυτά για 24 ώρες. (Μόλις άνοιγε το σεντούκι μου έδειχνε τι πήρα και μόλις πάταγα το πράσινο κουμπάκι, το πλαίσιο δεν έκλινε και γυρνούσε για αρκετή ώρα μια μαργαρίτα, το βελάκι μου χανόταν γύρο από το παιχνίδι και το έβλεπα μόνο στο πλαίσιο απέξω, μόλις έκανα να το βάλω μέσα στο παιχνίδι ήταν σαν να κρυβόταν πίσω από την εικόνα.
    Υ.Γ. Αυτό ξεκίνησε από την ώρα που μπήκα ντα δρόμενα πριν δεν είχα πρόβλημα τα άνοιγα κανονικά.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Θα χρειαστούμε τις παρακάτω πληροφορίες.

Το ID σου
    Πότε έγινε
    Τι σεντούκι άνοιξες
    Τι κέρδισες και δεν το έλαβες.

3. lizaki8

Για το ID δεν παρατηρήσα
    Αυτό έγινε κατά τις 4 περίπου πριν 2 ώρες που είχα φυτέψει τα φυτά του δρώμενου, άνοιγα τα σεντούκια μου τα πρώτα τα έδωσε κανονικά, μολί ανοιξα ένα σεν τουκι που μου έδεινε ένα σούπερ λίπασμα της ζωζως, ένα σούπερ λίπασμα, και ένα τούρμπο λίπασμα της ζωζως, εκεί κόλλησε για αρκετή ώρα, έκανα επανεκκίνηση στο παιχνίδι, και δεν τα είχα πάρει, ούτε τα σεντούκια ήταν πουθενά για να τα ξανά ανοίξω, λεω δεν πειράζει τι είχα τι έχασα για ένα λίπασμα δεν θα σκάσω κι όλας ,μετά ξανά δοκίμασα να ανοίξω άλλα σεντούκια κάποια μου τα έδωσε, τα σημαντικότερα όμως δεν τα έδωσε, δεν θυμάμαι πως λέγονταν , εσείς ίσως ξέρεται τι είχατε βάλει στο δρόμενο που τελείωσέ, έδινε ένα σούπερ κιβώτιο μόλις εκπαίδευες όλα τα ζωα του δρώμενου και αγόρασα από το μαγαζάκι και τα δυο κιβώτια που που είχατε με αστερονομίσματα όταν αυτά πήγα να τα ανοίξω ενώ μου έδειξε τι θα παρω δεν το πηρα ποτέ.
    Σε δυο από αυτά τα σημαντικά κουτιά είχε κατι σαν αποθήκη που αυτή θα έπρεπε να είναι η στο καταναλωτικά αγαθά, η να μπει κάτω από το ρολόι που είναι το έμβλημα μου, δεν είναι πουθενά όμως,,,.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Χωρίς ID και χωρίς το όνομα του σεντουκιού δεν μπορώ να ελέγξω.

5. lizaki8

Τ δυο που αγόρασα ήταν σεντούκι όμορφων πραγμάτων με τα αστερονομίσματα, το άλλο ήταν αυτό που κέρδισα αφου εκπέδεψα τα ζώα μου.

Να σας δώσω το ID μου? 3107822

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 29/8/24
  6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Το id από τη φάρμα που άνοιξες τα σεντούκια θέλουμε,αυτό δεν είναι το σωστό.

7. lizaki8

το μυστηριώδεις κουτι ήταν, και σεντούκι νέον

8. iocaste1

Είπαμε θέλουμε το σωστό id αλλιώς χάνουμε την ώρα μας

9. lizaki8

Για δειτε ID 31078222

10. iocaste1

Πες μας συγκεκριμένα τι σεντούκια άνοιξες και δεν πήρες δώρο γιατί δεν ελέγχονται 72 σεντούκια που άνοιξες.
    Συγκεκριμένα όμως,με το όνομά τους.

11. lizaki8

ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΣΤΑΥΛΟΙ ΝΕΩΝ, ΜΥΣΤΙΡΙΩΔΕΙΣ ΚΟΥΤΙ ΠΙΚΟΛΟ, ΚΑΦΑΣΙ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΦΑΡΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΑΓΩΡΑΣΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΟΜΟΡΦΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

12. iocaste1

30/7/24 άνοιξες σεντούκι νεον και πήρες νεον μαιμούδες.
    Καφάσι με Υλικά Φάρμας Ι στις 2024-08-28 11:57:06 και πήρες 1 πάρτι εισιτήριο.
    Από το σεντούκι όμωρφων πραγμάτων πήρες
    1 πάρτι εισιτηριο , 415000 τπε και 445000 πε
    Άνοιξες
    2 πίκολα στις 2024-08-12 21:45:16 και πηρες Απέθαντος Θησαυρός και Μπουκέτο Λουλουδιών (+)
    Και....αν ξανα απαντήσεις φωνάζοντας θα τιμωρηθείς.Απαγορεύονται τα κεφαλαία.
    Θύμωσες εσύ που δεν μας είπες τι ακριβώς θες....εμείς;;

13. lizaki8

Οκ συγνώμη για τα κεφάλαια δεν ήθελα να φωνάξω σε κανέναν το είχα ξεχάσει. Σας ευχαριστώ για το χρόνο που ξοδέψατε για εμένα!!
    Αλλά ανοίγοντας τα, είδα μια αποθήκη με φυτά αυτή που πολλαπλασιάζει τα φυτά στα χωράφια, αλλά τέλος πάντων δεν πειράζει, σας ευχαριστώ για τη βοηθεια σας!!!

14. iocaste1

Αποθήκη με φυτα δεν υπάρχει....σεντούκι με μπόνους φυτών υπάρχει αλλά δεν κέρδισες κάτι τέτοιο.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.