Χάθηκε διακοσμητικό

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την Menia8186, 29/6/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Menia8186

Menia8186 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλό απόγευμα σε όλους. Μας έδωσαν, όπως είχατε πει με ανακοίνωση, τις γραμμές σύννεφων για τους σκύλους και τις γάτες. Με τις γάτες δεν υπήρχε πρόβλημα. Βρήκα τα διακοσμητικά για την φασολιά, βρήκα και την γραμμή σύννεφων και την κλείδωσα. Στους σκύλους όμως υπάρχει πρόβλημα. Ενώ μου πιστώθηκε η γραμμή σύννεφων, μου λείπει το διακοσμητικό "σκυλολιγούρες". Είναι ποτέ δυνατόν να μην έχω πάρει το εν λόγω διακοσμητικό ενώ έχω πάρει την γραμμή σύννεφων ?? Απ' ότι θυμάμαι, τα σύννεφα ήταν τα τελευταία που παίρναμε ΑΦΟΥ είχαμε πάρει και τα τρία διακοσμητικά. Μπορείτε να το κοιτάξετε σας παρακαλώ πολύ ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Τελευταία επεξεργασία: 29/6/17
  2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Μπορείς σε παρακαλώ να μας δώσει το ID σου;

3. Menia8186

Συγγνώμη που το ξέχασα ... λες και είμαι ... πρωτάρα. χαχαχα Το ID μου είναι 23080726

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Έλαβες τη σειρά, αλλά το διακοσμητικό δεν το έχεις πάρει γιατί δεν ολοκλήρωσες το βήμα του δρώμενου που το έδινε
    Η σειρά σύννεφων δόθηκε από την παγκόσμια μπάρα και όχι από τις ατομικές

5. Menia8186

Μα πώς είναι δυνατόν να μην το έχω πάρει αφού είχαν "τικ" όλα τα δώρα ?? Είναι ποτέ δυνατόν να βλέπω οτι δεν έχω τελειώσει τα βήματα του ιβέντ, την στιγμή που είχα τελειώσει μέρες πριν την λήξη και να μην το κάνω ?? Δεν μπήκα στο παιχνίδι εχθές. Παίζω πάνω από 6,5 χρόνια και είμαι 95 επίπεδο. Ένα "τσακ" θέλω για να πάω στο 96. Μου φαίνεται εντελώς απίθανο να έχω κάνει κάτι τέτοιο.

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Στις 2017-06-24 14:45:24 έδωσες τα τελευταία 15 κόκκαλο παιχνίδια και ολοκλήρωσες το 5ο βήμα της μπάρας με τους σκύλους.
    Τα υπόλοιπα βήματα δεν τα έκανες ποτέ.

Λυπάμαι αλλά αυτά γράφουν τα Logs σου και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους

7. Menia8186

Επιμένω οτι το λουκέτο στους σκύλους είχε ξεκλειδώσει και είχε μπει "τικ" στην σειρά σύννεφων του σκύλου. Δεν νομίζω οτι θα γινόταν αυτό αν δεν είχαν ολοκληρωθεί ΟΛΑ τα βήματα. Τέλος πάντων, άκρη δεν θα βρούμε. Γιαυτό μπορείτε να κλείσετε το θέμα και σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας.

8. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Παρακαλούμε

το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.