Φωτογραφία

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την -lousi-leon2001, 11/9/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Γεια σας! Θέλησα να βγάλω μία φωτογραφία τη μαγική φασολιά, που τελείωσα σήμερα και πήγα στο ταχυδρομείο, αλλά μπορούσα να βγάλω μόνο μία συγκεκριμμένη: του λουλουδότοπου. Πώς μπορώ να βγάλω αυτή που θέλω; Ευχαριστώ.

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Από το ταχυδρομείο δεν μπορείς να βγάλεις φωτογραφία την μαγική φασολιά. Μπορείς να βγάλεις τη βασική φάρμα, το άγριο λιβάδι, το ξέφωτο του δάσους, το λουλουδότοπο, το νησί του bahamarama, το τροπικό δάσος και το νησί του θησαυρού.

3. -lousi-leon2001

Γεια σας! Πώς το κάνουν οι άλλοι παίχτες; Ανεβάζουν φωτο, όταν έχουν πάρει τα μαγικά σύννεφα τελειωμένα! Και αφού δεν έχει επιλογές, όταν πας να βγάλεις φωτο τη φάρμα σου. Πώς επιλέγεις αυτή που θέλεις; Μία φωτο μου έδειχνε εμένα μόνο. Ευχαριστώ και καληνύχτα. Α! Κάθε φορά που πάω, μου δείχνει άλλο μέρος της φάρμας μου. Θα πρέπει να μπαίνω συνέχεια, μέχρι να πετύχω αυτή που θέλω;

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

5. -lousi-leon2001

Καλημέρα! Ταλαιπωρία... Ευχαριστώ! Καλή συνέχεια!

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Αν ακολουθήσεις σωστά τις οδηγίες, δεν είναι καθόλου ταλαιπωρία.

Παρακαλούμε. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.