Λύθηκε Φτερωτή μονόκερος και Ρέντζο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο κεντρικών' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 10/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες,

  Δυστυχώς χτες κατα την έναρξη του Ρέντζο υπήρξε κάποιο πρόβλημα και εμφανίστηκε η δυνατότητα αγοράς της φτερωτής μονόκερου σε παίκτες που την είχαν αγοράσει ήδη την προηγούμενη φορά. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του δρώμενου, κάθε παίκτης θα πρέπει να μπορεί να αγοράσει από το κατάστημα του Ρέντζο , μόνο μια φορά, το αυγό φτερωτής μονόκερου.

  Το πρόβλημα διορθώθηκε αργά το απόγευμα και πλέον κάθε χρήστης μπορεί να την αγοράσει μόνο μια φορά.

  Όμως σύμφωνα με τα στατιστικά μας, υπήρχαν κάποιο παίκτες που αγόρασαν ξανά το αυγό της φτερωτής μονόκερου. Όπως ήδη γνωρίζεται υπάρχει περιορισμός και κάθε παίκτης μπορεί να έχει τοποθετημένα μόνο 2 κατοικίδια μονόκερων (ένα στο λουλουδότοπο και ένα στο νησί του θησαυρού).

  Σήμερα , μετά το τέλος του δρώμενου, θα τρέξουμε ένα script με το οποίο θα αφαιρέσουμε την 3η μονόκερο σε όσους παίκτες έχουν 3 ίδια κατοικίδια. Κατα την διάρκεια της αφαίρεσης της, θα πιστωθούν σε αυτούς τους παίκτες 1750 μάρκες τις οποίες θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν στο επόμενο πανηγύρι.


  Η ομάδα του FARMERAMA
   
  Αρέσει στους Stefoulini και μανωλης69.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.