Φροντιστήριο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ste007, 4/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ste007

ste007 Άρχων του φόρουμ

καλησπέρα σας και καλή χρονιά
    επειδή τα σ.ε. για το φροντιστήριο είναι ακόμα υπό κατασκευή υπάρχουν παλιότερα σ.ε. που μπορώ να δω?

Αρέσει στον/ην RARANIARO.
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

3. ste007

ste007 Άρχων του φόρουμ

ναι
    καταρχάς όπως έχω εγώ μια λίστα με δώρα που μπορώ να στείλω στον μαθητή μου έχει και ο ίδιος?
    επίσης στο μαγαζί η μπάρα με τους πόντους αφοσίωσης πως ανεβαίνει?

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Μόνο εσύ βλέπεις την λίστα με τα δώρα που μπορείς να στείλεις στους μαθητές σου ανάλογα με το επίπεδο.
    Ο μαθητής σου βλέπει επίσης μια λίστα με δώρα που μπορεί να στείλει στον δάσκαλό του (πόντους στοργής, ζάχαρη, αλάτι, σύρμα λουλουδιών).
    Στο μαγαζί η μπάρα με τους πόντους αφοσίωσης ανεβαίνει απο την αλλαγή επιπέδου του μαθητή και όταν συμπληρωθεί η μπάρα στο φροντιστήριο.

5. ste007

ste007 Άρχων του φόρουμ

μάλιστα ευχαριστώ πολύ
    απλά δεν κατάλαβα την διάφορα της μπάρας (έχω 15/1000) και των πόντων αφοσίωσης (που είναι 20)

6. -*thumbelina*-

Η μπάρα που λέει 15/1000 σου δείχνει πόσους πόντους θέλει ακόμα για να πας στο επόμενο επίπεδο αφοσίωσης στο μαγαζί του φροντιστηρίου.
    Ακριβώς δίπλα σου δείχνει τους πόντους αφοσίωσης που έχεις για να τους εξαργυρώσεις στο μαγαζί.

7. ste007

ste007 Άρχων του φόρουμ

οκ ευχαριστώ πολύ μπορεί να κλείσει

8. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.