Φροντιστήριο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την kitsena, 5/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Καλημέρα ! Έγινα επιτέλους δασκάλα στο φροντιστήριο και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι πλέον ώριμη . Ομως βρίσκω λιγες πληροφορίες για την λειτουργία του . Μπορείτε να μου στείλετε κάποιο link και να μου εξηγήσετε τι γίνεται στο μαγαζί ; Οι πόντοι αφοσίωσης μαζεύονται μέχρι το τελευταίο επίπεδο ή πρέπει να αγοράζω π.χ. σε κάθε επίπεδο ή καθε εβδομάδα τα εβδομαδιαία δώρα ;

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Δεν υπάρχει κάποιο λινκ αυτή τη στιγμή για το φροντιστήριο, θα υπάρχει όμως σύντομα, μέχρι τότε μπορούμε να σας βοηθάμε εμείς με τις απορίες σας
    Από τη στιγμή που επιλέγεσαι σαν δασκάλα, η υποχρέωση σου , είναι να στέλνεις ένα καθημερινό δώρο στο μαθητή σου και ένα μήνυμα την ημέρα για να γεμίζει η μπάρα των πόντων στοργής, η οποία όταν γεμίσει μετατρέπεται σε πόντους αφοσίωσης για αγορές από το κατάστημα του φροντιστηριου.
    Πόντους αφοσίωσης παίρνεις και από την άνοδο επιπέδου των μαθητών σου
    Τους πόντους αφοσίωσης μπορείς να τους ξοδεύεις για αγορές από το κατάστημα όποτε εσύ θέλεις.
    Η μπάρα που δείχνει τους πόντους αφοσίωσης στο κατάστημα
    [​IMG] γεμίζει κανονικά και αλλάζεις επίπεδο, είτε ξοδεύεις τους πόντους στοργής για αγορές, είτε όχι.
    Εσύ αποφασίζεις πότε και πως θα τους ξοδέψεις

Αρέσει στους kolokythopitas και kitsena.
  3. kitsena

Δηλαδή για να πάρω τα δρακοαυγά , πρέπει να μην έχω αγοράσει τίποτα μέχρι το επίπεδο 5 για να μαζέψω 200 πόντους ;

4. .*Hazel*.

Όχι μέχρι να φτάσεις στο επίπεδο 5 που είναι το δρακοαυγο θα έχεις μαζέψει πολύ περισσότερους πόντους αφοσίωσης από τους 200 που χρειάζεται;)
    Θα το δεις αυτό κι εσύ στην πορεία

5. kitsena

Σε ευχαριστώ πολύ , καλή συνέχεια , καλές γιορτές !

6. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλή συνέχεια, καλές γιορτές για όλους μας :)
    το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.