Φροντιστήριο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 28/11/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλημέρα.
    Από τις 24-11-2015, ανήκω στο εκπαιδευτικό μας σύστημα, μια ακόμα εξαιρετική καινοτομία του farmerama, που δυστυχώς έλειπε από εμάς.
    Ήδη έχω ενεργοποιήσει τους τρεις πρώτους μου μαθητές και θέλω πραγματικά να τους βοηθήσω, ώστε να έχουν μια καλύτερη επαφή με τον χώρο στα πρώτα τους βήματα που είναι και τα ποιο σημαντικά.
    Οι δύο από αυτούς είναι σε επίπεδο 3 και δεν τους βλέπω και πολύ ενεργούς. Ίσως να ανήκουν στην ομάδα των χρηστών που θέλουν να διατηρούν πολλαπλούς λογαριασμούς.
    Ο άλλος, δείχνει να είναι αρκετά ενεργός, αλλά παρόλα τα μηνύματα που του έχω στείλει, δεν έχει απαντήσει σε κανένα.
    Το ερώτημά μου είναι το εξής:
    Αν δω ότι δεν ανταποκρίνονται και θέλω να τους αντικαταστήσω, γιατί δεν το βλέπω μόνο για προσωπικό μου όφελος, με την απομάκρυνσή τους οι πόντοι αφοσίωσης χάνονται;
    Ευχαριστώ.

Αρέσει στον/ην ath.
  2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Οι πόντοι αφοσίωσης που βλέπεις όταν πηγαίνεις στο μαγαζί φροντιστηρίου δεν χάνονται με την απομάκρυνση των μαθητών
    Χάνονται μόνο οι πόντοι στοργής που έχεις μαζέψει από τον μαθητή, αν δεν έχει ολοκληρωθεί η μπάρα

Αρέσει στον/ην ath.
  3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Σ΄ευχαριστώ πολύ. Το θέμα μπορείς να το κλείσεις.
    Καλή συνέχεια.

Αρέσει στον/ην ath.
  4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλώ, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.