Φροντιστήριο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την rafaelos2011, 22/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rafaelos2011

rafaelos2011 Τακτικός στο φόρουμ

Το παραπάνω λινκ δηλώνει ότι υπάρχει η λειτουργία του φροντιστηρίου, όμως εγώ, όταν πριν λιγότερο από έναν μήνα σας είχα ρωτήσει κάτι για το φροντιστήριο, μου είχατε πει ότι έχει διακοπεί η λειτουργία του φροντιστηρίου. Εφόσον λοιπόν το φροντιστήριο επανήλθε, γιατί δεν υπάρχει κάποια σχετική επίσημη ανακοίνωση; Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι δάσκαλος στο φροντιστήριο μπορείς να γίνεις από το επίπεδο 70 και όχι από το 40.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Η λειτουργία του φροντιστηρίου λειτουργεί μονομερώς.
    Ετσι οι νέοι παίκτες συμμετέχουν στην λειτουργία του φροντιστηρίου ως μαθητές.
    Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για δασκάλους, θα υπάρξουν και νέες θέσεις.

Αυτό ίσχυε, ισχύει και θα ισχύει. Δεν άλλαξε απολύτως τίποτα για να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση
    Σύμφωνα με τα τελευταία ενημερωτικά δελτία, οι διορθώσεις σφαλμάτων σχετικά με το φροντιστήριο, οι αναβαθμίσεις κ.τ.λ έχουν σταματήσει καθώς η ομάδα του Farmerama εστιάζει το ενδιαφέρον της σε κάποιους αλλους στόχους.

Επίσης μπορείς να γίνεις δάσκαλος στο 40ο επίπεδο. Επίτρεψέ μου να γνωρίζουμε το παιχνίδι περισσότερο από εσένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.