Φούρναρης

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την linajaki, 7/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. linajaki

linajaki Αρχάριος στο φόρουμ

<καλησπέρα, εχω το επάγγελμα του ζαχαροπλάστη και επιθυμώ να ανοίξω και τον φούρναρη . <ομως δε ξέρω πως. <πήγα στο δέντρο της σοφίας και παρέδωσα τα αστεράκια που ζητάει αλλά δεν έγινε τίποτα . <οταν πατάω πάω στον φούρναρη μου ανοίγει καρτέλα να πληρώσω με φιορίνια .<μπορείτε να με βοηθήσετε ?

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Το πρώτο επάγγελμα μεταξύ των φούρναρη - μαρμελαδοποιού - ανθοπώλη, το παίρνεις δωρεάν με το που θα φτάσεις στο 40 επίπεδο.
    Μεταξύ των άλλων δύο που περισσεύουν, στην περίπτωσή σου φούρναρης και ανθοπώλης, μπορείς να τα πάρεις είτε απ το πανηγύρι του Ρέντζο είτε με αγορά με ευρώ.
    Όταν πάρεις το δεύτερο επάγγελμα, έστω τον φούρναρη, με έναν απ τους δύο τρόπους που σου είπα παραπάνω, για να πάρεις και το 3 επάγγελμα που περισσεύει, δηλαδή τον ανθοπώλη, αρκεί να φτάσεις τα άλλα δύο στο επίπεδο 3. Τότε ξεκλειδώνει αυτόματα.

Με αστεράκια απ το δέντρο της σοφίας παίρνεις τα επαγγέλματα του αλχημιστή και σπα.

Θέλεις να μας πεις εσύ σε ποια ρούνα παρέδωσες αστεράκια;

Αρέσει στον/ην kikijimy.
  3. linajaki

linajaki Αρχάριος στο φόρουμ

Εγώ παρέδωσα στη ρούνα που λέει για " Ενίσχυση φουρνάρη/ρισσας . Οπότε απ' ότι κατάλαβα θα πρέπει να περιμένω τον ρέντζο για να ανοίξω και το φούρναρη . Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Καλό βράδυ .

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.