Φορουμ

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την Long3, 24/3/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Long3

Long3 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Γινεται να μεταφερω τον λογαριασμο μου σε αλλο φορουμ για να με βλεπω και στην λιστα καταταξης?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Δεν κατάλαβα το ερώτημα σου. Σε ποιο φόρουμ θες να το μεταφέρεις και ποια λίστα κατάταξης εννοείς;

3. Long3

Εννοω οτι στην λιστα καταταξης μου δειχνει μονο τους 10 πρωτους και οχι ολους και διαβασα πως υπαρχουν και αλλοι σερβερ φορυμ δηλαδη ισως να με βγαζει εκει να παω στον πιο καινουργιο

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Που το διάβασες αυτό; Για να το διαβάσουμε και εμείς και να μάθουμε πόσοι server υπάρχουν;
    Γιατί από τα λίγα που ξέρω είναι οτι υπάρχει ένας server για τους όλους παίκτες.

5. Long3

Δεν θυμαμαι που ακριβως παντως ηταν καπου εδω στο φορουμ μας που ελεγε οτι στο αγγλικο φορουμ οταν λεω φορουμ εννοω σερβερ γιατι τους εχουν ενημερωση για κατι και για να μην εχουμε ενημερωθει ολοι σκεφτηκα οτι υπαρχουν και αλλοι σερβερ

6. -Snorkel-

Μηπως μπορείς να γράψεις σωστά Ελληνικά γιατί αδυνατώ να καταλάβω τι εννοείς;
    Οι αναρτήσεις σου δεν βγάζουν κανένα νόημα.

7. -Snorkel-

Το θέμα κλείνει καθώς ο παίκτης έχει απομακρυνθεί από το Forum.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.