Φιορινια

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την .sofaki., 14/5/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .sofaki.

.sofaki. Άρχων του φόρουμ

Καλημερα!!Ειχα 378 φιορινια και μου βγαινουν τωρα 178! Id:.36234744

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Αγόρασες τρεις σειρές σύνεφων,με αξία 63,60 και 90 φιορίνια.

3. .sofaki.

Δεν ειναι δυνατον!!!ψαχνοντας τη φασολια της κοιλαδας εντελβαις επειδη εφθασα 15 επιπεδο τις πατησα μηπως ειναι καποια απαυτες !!ουτε καν βγηκε ενδειξη ή ερωτηση αγορας !!τι να τις κανω εγω αυτος τις φασολιες που δινουν 10.000 π.ε. οταν συλλεγω καθημερινα 700.000.000 π.ε !!!:cry:ετσι χανονται τα φιορινια!!!

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Το οτι ήσουν απρόσεκτη και έκανες αγορές τις οποίες δεν ηθελες, δεν σου δίνει το δικαίωμα να κατηγορείς άλλους για αυτο. Και όχι, δεν είναι λάθος του παιχνιδιού αλλά δικό σου.
    Το Layer βγαίνει κανονικά, βγήκε και σε εσένα και αποδέχτηκες τις αγορές. Οπότε θα σε παρακαλέσω να μην ρίχνεις την δικη σου απροσεξία σε βάρος του παιχνιδιού.

upload_2023-5-14_10-2-47.png

5. .sofaki.

Δεν ειμαι καθολου μα καθολου απροσεκτη!!Το αντιθετο. Δε μου βγηκε τετοια ενδειξη κατα διανοια!!!Το ιδιο λαθος Χ 3 φορες!! Οχι απροσεκτη,τρελλη θα πρεπει να ειμαι για να το κανω ,για 3 ξεχασμενες προπολεμικες μηδενικης αξιας φασολιες!!!!Δεν θα εξετασω το λαθος απο που προερχεται γιατι εχω σοβαροτερα θεματα να ασχοληθω.Τελος παντων ...ενα παιχνιδι ειναι δεν χασαμε και αληθινα χρηματα. ολο το κακο εκει ας παει...

Τελευταία επεξεργασία: 14/5/23
  6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Γνωρίζω το παιχνίδι πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις και επίσης γνωρίζω όλα τα Bugs, ένα προς ένα.

Θα σου πω λοιπόν οτι 100% έλαβες επιβεβαιώση. Και αυτό γιατί τα συννεφα ΔΕΝ μπορούν να πιστωθούν αν δεν υπάρχει επιβεβαιώση.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.