Φιορινια

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by ariadnim, Feb 12, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ariadnim

ariadnim Μόνιμος στο φόρουμ

Με συγχωρειτε που θα σας απασχολησω παλι με το θεμα αυτο αλλα συνεχιζω να μην καταλαβαινω.. :oops: Διαβασα την ανακοινωση και λεει το εξης:
    "Έτσι οσοι παίκτες (ανεξαρτήτου εταιρείας) πλήρωσαν για αποστολή SMS 2.99 έχουν λάβει τα φιορίνια που τους αντιστοιχούν. "
    Εγω ειμαι συνδρομητρια cosmote και εχω αγορασει το διαστημα αυτο φιορινια με sms αλλα χρεωθηκα κανονικα 1,50 ευρω και οχι 3. Παρολαυτα μου προστεθηκαν πολλα φιορινια και μου ηρθε και ενα mail επιβεβαιωσης πληρωμης για διαφορες ημερομηνιες που εγιναν συναλλαγες απο 5 διαφορετικα νουμερα κινητων, απο τα οποια κανενα δεν ειναι δικο μου..
    Δεν εχω χρησιμοποιησει τιποτα και δε θα χρησιμοποιησω μεχρι να μου πειτε τι να κανω.. Ευχαριστω εκ των προτερων!

graganta likes this.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Η ομάδα της Bigpoint μας έχει διαβεβαιώσει πως οι πιστώσεις έχουν γίνει σωστά.
    Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Φιορίνια που έλαβες.

Αν θέλεις κάποια επιπλέον διευκρίνηση, σε παρακαλώ να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη.

3. ariadnim

ariadnim Μόνιμος στο φόρουμ

Οκ λοιπον! Μια χαρα! :) Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Thread Status:
Not open for further replies.