Φιορίνια απο sms

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την GaTe987, 26/2/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα στην αγροτοπαρέα, ήθελα να σας ενημερώσω, πως αυτό που παρατήρησα απο την εταιρία κινητής τηλεφωνίας wind, η χρέωση στα sms για την αγορά φιορινιών είναι πολύ περισσότερη από 3€ [ευρώ]. Απλή ενημέρωση για τα παιδιά που έχουν wind να προσέχουν καθώς η εταιρία μας κοροιδεύει και δυστυχώς το μήνυμα το χρεώνει 4,74€ και οχι 2,99€

***Αν έχω κάνει λάθος στην κατηγορία παρακαλώ να μεταφερθεί εκει που πρέπει, και παρακαλώ μη το σβήσετε, απλά ενημερώστε όσους έχουν wind, να μην την πατήσουν όπως την πάτησα εγώ

Αρέσει στους jimixatz, figbis13, soyla74 και σε ακόμα ένα άτομο.
  2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπερα
    Θα σε παρακαλέσω να επικοινωνήσεις και να ενημερώσεις την υποστήριξη
    Την υποστήριξη θα την βρεις κάτω από το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου

3. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου, εγω θα επικοινωνήσω, απλά το έγραψα περισσότερο για να μην την πατήσουν κι αλλοι, γιατί είναι κρίμα να μας κοροιδεύει η wind με τις χρεώσεις της. Το θέμα μπορεί να κλείσει.

Αρέσει στον/ην jimixatz.
  4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλώ, καλή συνέχεια
    Το θέμα προωθήθηκε στην υποστήριξη και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.