Φασολιά "Σωλήνες και πινιάτες"

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την jules3, 29/1/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. jules3

jules3 Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα σας.

Η απορία μου είναι η εξής: για να πάρω την ως άνω φασολιά "Σωλήνες και πινιάτες" πρέπει αναγκαστικά να πληρώσω 11,49 Ευρώ και να αγοράσω το καλάθι, το οποίο δίνει και φυτά του δρώμενου που εγώ έχω ήδη τελειώσει; Και τα οποία προφανώς δεν χρειάζομαι πια;

Δεν υπάρχει τρόπος να αγοράσω τη φασολιά μόνη της ή έστω με τα φυτά του δρώμενου "Φραπέ ολέ 2"; Παρακαλώ βοηθήστε με να καταλάβω και τη λογική της ως άνω προσφοράς...

Εκτός βέβαια αν κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά.

Ευχαριστώ.

Αρέσει στον/ην empotonaki.
  2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Υπάρχουν συμπαίκτες μας που δεν έχουν τελειώσει ακόμα το δρώμενο πάρτι με πινιατες, γι αυτό και μέσα στο καλάθι υπάρχει μια βοήθεια και γι αυτούς.
    Δεν υπάρχει τρόπος ώστε να αγοράσεις τη σειρά μόνο

3. jules3

jules3 Αναλυτής του παιχνιδιού

Άρα σωστά το κατάλαβα. Προφανώς και δεν είναι σωστό αυτό, θα έπρεπε να γίνει ένας διαχωρισμός, αλλά τι φταίτε κι εσείς να τα ακούτε; τουλάχιστον, μεταφέρετε στα ανώτερα κλιμάκια το παράπονο, παρακαλώ. Και είναι και 11,49 ευρώ, δεν είναι 3. Είναι λογαριασμός.

Όπως και νά'χει ευχαριστώ για την απάντηση. Κλείστε το. Καλή συνέχεια.

Αρέσει στον/ην empotonaki.
  4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Κάθε παράπονο μεταφέρεται :)
    Παρακαλώ, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.