Φαρμεροδιαζύγιο

Discussion in 'Γενικά προβλήματα' started by rixainrempite, Feb 1, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλησπέρα σας.
    Προσπαθώ να "χωρίσω" από την φαρμεροσύζυγο μου που με έχει ήδη "εγκαταλείψει" :cry::cry:για να αναζητήσω την τύχη μου αλλού, αλλά δεν είναι εφικτό. Όσες φορές κι αν πατάω την διαγραφή της, δεν την δέχεται.
    Παρακαλώ το "φαρμεροδικαστήριο" σας, να κάνει δεκτό το αίτημά μου.. Ευχαριστώ.
    ID: 5846564

ΥΓ.. Τέκνα, δεν υπάρχουν...:p

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Παίρνοντας ως δεδομένη την μαρτυρία σας ότι δεν υπάρχουν τέκνα και η σύντροφος σας, έχει εγκαταλείψει την συζυγική σας εστία, θα σε παρακαλέσω να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη για τη λύση του φαρμερογάμου σας.
    Εμείς απ το φόρουμ έχουμε να σου πούμε να μη στεναχωριέσαι γιατί όλα μέσα στη ζωή είναι....
    :(

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Τι να πω.... πάω στην υποστήριξη. Μια υποστήριξη, πραγματικά την χρειάζομαι. Ευχαριστώ για την συμβουλή σας, θα την εφαρμόσω άμεσα. 8) .....Θα ζήσω ελεύθερο πουλί....:music::music::music:

Ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια!!

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Να είσαι δυνατός και όλα καλά θα πάνε!

Παρακαλώ.

Καλή συνέχεια.
    Το θέμα προωθήθηκε στην υποστήριξη και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.