Υποστήριξη

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την -lousi-leon2001, 3/8/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Πώς επικοινωνώ με την υποστήριξη; Σχετικά με τα φυτά που έχω μεν στην αποθήκη μου, από παλιά δρώμενα αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα σε κείνα τα επίπεδα και τα έδωσα στο δρώμενο " κατεργάρικη βόλτα" Πάντα μετά την επίσημη ανακοίνωση σήμερα. Ευχαριστώ.

Αρέσει στον/ην -Snorkel-.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Μπορείς να μου δώσεις το ID σου και να μου πεις τι φυτά σου ζητάει τα οποία δεν μπορείς να παραδώσεις;
    Γιατι η επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται σε εκείνους τους παίκτες που δεν έχουν τα ζητούμενα φυτά για να τα παραδώσουν και να ολοκληρώσουν κάποιο βήμα λόγω χαμηλού επιπέδου.

3. -lousi-leon2001

Παρέδωσα νεραγκούλα και φιλεντούλα, αλλά το επίπεδό μου δεν έχει φτάσει ως εκεί. Τα έχω από δρώμενα. Λάθος κατάλαβα στην επίσημη ανακοίνωση; ID:28065082

Είμαι στο επίπεδο 91. Αν έκανα λάθος, ζητώ συγγνώμη. Ευχαριστώ.

4. -Snorkel-

Καταρχην θα σε παρακαλέσω να διαβάσεις τους κανόνες και να μην διπλόποσταρεις.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται στους παίκτες που αδυνατούν να ολοκληρώσουν κάποιο βήμα λόγω έλλειψη φυτών που ανήκουν σε μεγαλύτερο επίπεδο. Εφόσον λοιπόν ολοκληρώσες το βήμα δεν χρειάζεται να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη.

5. -lousi-leon2001

Ευχαριστώ. Τι εννοείς διπλοποστάρω; Σας έδωσα τις πληροφορίες που ξέχασα. Τι να έκανα; Να άνοιγα καινούριο θέμα: Λωτός; Απλά συμπλήρωσα την ενημέρωση. Δεν καταλαβαίνω! Τι λάθος έκανα;

6. -Snorkel-

Διπλοποσταρισμα ειναι οταν γράφεις ενα ποστ κατω απο το αλλο. Χρησιμοποίησε την λειτουργία της επεξεργασίας αν θες να προσθέσεις κατι.

Οπως σου είπα εφοσον ολοκληρώσες το βήμα δεν υπαρχει λόγος να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη.

Έχεις αλλά ερώτηση σχετικά με το θέμα;

7. -lousi-leon2001

Όχι και σ` ευχαριστώ! Μπορείς να κλείσεις. Καλή συνέχεια.

8. -Snorkel-

Καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.