Υπολοιπο απο αγορα με paysafe

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την smacsyl, 25/1/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Καλησπερα σας.Εκανα πριν λιγο αγορα με paysafe για πρωτη φορα.Ειχα δυο καρτες των 5 ευρω και την μια αγορασα την φασολια ιανουαριου και με την αλλη ενα πακετο με φιορινια.Και τα δυο κοστιζαν απο 3,99.Θελω να ρωτησω αν το υπολοιπο 1,01 απο καθε καρτα πιστωνεται καπου;Μπορω εγω να ελεγξω ποσο υπολοιπο εχω (και αν ναι που/πως) η πρεπει να το υπολογιζω μονος μου τα "ρεστα" απο καθε αγορα;Ξερω οτι υπαρχει προσφατο παρομοιο θεμα αλλα δεν με καλυπτε και δεν εβγαλα ακρη για λιγο που το εψαξα μονος μου.

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα,
    στο site της paysafe υπάρχει μία επιλογή στην οποία μπορείς βάζοντας τον αριθμό της κάρτα να σου πει το υπόλοιπο.
    Επίσης όταν κάνεις μία νέα αγορά σου δείχνει δεξία το υπόλοιπο από τους τον/τους αριθμό/ους της/ων κάρτας/ων που έχει καταχωρήσει.
    Νομίζω όμως είναι καλύτερα να κοιτάξεις στο site.

3. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Ωραια κοιταξα στο site και ελεγξα και τις δυο καρτες και οντως το υπολοιπο ειναι 2,02 και απο τις δυο καρτες των 5.Στο παιχνιδι πως μπορω να τις αξιοποιησω τωρα;Π.χ. μπορω να κανω αγορα φιορινια με 1,49 που εχει μια επιλογη, χωρις ομως να κανω αλλη καταθεση αφου το υπολοιπο που εχω αρκει;και αν ναι με ποια επιλογη;Υπαρχει μια επιλογη Bigpoint GC αλλα δεν το δοκιμασα μην κανω καποιο λαθος.

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Μπορείς να βάλεις και τους δυο κωδικούς που έχεις και έχει μείνει υπόλοιπο για να κάνεις την αγορά
    Αφού επιλέξεις το πακέτο που θέλεις να αγοράσεις και επιλέξεις πληρωμή με paysafe, συμπληρώνεις τον 16ψηφιο αριθμό της μιας κάρτας, μετά πατάς το + δεξιά και σου ανοίγει νέο πλαίσιο για να βάλεις και τον κωδικό της άλλης κάρτας, ώστε να συμπληρωθεί το πόσο που χρειάζεται για την αγορά

Αρέσει στον/ην smacsyl.
  5. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Αρκει δηλαδη να προσεχω μην χασω τους κωδικους απο τις καρτες.Ευχαριστω πολυ για την απαντηση και με συγχωρειτε που αργησα να απαντησω.Ησασταν κατατοπιστηκοτατοι και καταλαβα και κατι παραπανω για την γενικη λειτουργια της καρτας.Καλο βραδυ :)

6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλό βράδυ και σε σένα και καλή συνέχεια!
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.