Τσουβαλοδρομία

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 24/12/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!
    Το διακοσμητικό τσουβαλοδρομία που απαιτείται για την σειρά φασολιάς "Γιορτινό δώρο 2", καλώς κακώς, δεν υπάρχει στα υπάρχοντά μου και δεν υπάρχει γιατί τον μήνα Αύγουστο, (μήνας των καλοκαιρινών μου διακοπών), ήταν το δώρο από τον Σγουρομάλλη. Λόγω της εν λόγω απουσίας μου, το αποτέλεσμα σήμερα είναι, το συγκεκριμένο διακοσμητικό να μου λείπει.
    Αν θυμάμαι καλά, σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν, (παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος), τα διακοσμητικά αυτά, μιας και δεν παίζουν στο πάρε-δώσε, τα δίνατε ως δεύτερη ευκαιρία απόκτησής τους στο μαγαζόραμα, έναντι κάποιων φασουλοφλουριών.
    Ακολουθώντας αυτή την συνταγή, πήγα στο μαζαζόραμα για την αγορά του, αλλά με μεγάλη μου θλίψη παρατήρησα, ότι αυτού του είδους τα διακοσμητικά δεν συμπεριλαμβάνονται πλέον.
    Και το ερώτημά μου είναι, αν μπορείτε να μου υποδείξετε με ποιον τρόπο μπορώ να αποκτήσω αυτό το διακοσμητικό, ή κάποιο άλλο αντίστοιχο, που αυτή την ώρα ίσως να μου διαφεύγει.
    Ευχαριστώ.

Αρέσει στον/ην thena.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Αυτό που σου διαφεύγει είναι ότι πάντα τα διακοσμητικά ήταν διαθέσιμα στο Μαγαζόραμα μετά από αρκετό καιρό και όχί με την εισαγωγή των σειρών. (προστέθηκαν στις 08/02/2019)
    https://board-el.farmerama.com/threads/Ανανέωση-στο-Μαγαζόραμα.25801/

Οπότε θα πρέπει να περιμένεις κάποιες εβδομάδες και ίσως θα τα βρεις στο Μαγαζόραμα.

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Σας δήλωσα να με διορθώσετε αν κάνω λάθος και πολύ καλά κάνατε που το διευκρινίσατε, όχι μόνο για μένα, αλλά και για άλλους χρήστες, που μπορεί να έχουν την ίδια εντύπωση με μένα. Καλό είναι αυτό!! Σε αναμονή λοιπόν να μπουν στο μαγαζόραμα.
    Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!!

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλά Χριστούγεννα και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.