Feedback Τσαγάκι βάλσαμο

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .selia., 27/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους,τα 1100 αναδυόμενα που ζητάει το εβεντ και σε σχέση με τα δώρα που δίνει... μάλλον είναι λιγάκι υπερβολικά 8)8)8),όπως έχω πει και στο παρελθόν μου αρέσουν τα δύσκολα και πάντα συμμετέχω σε όλα τα εβεντ .πρώτη φορά με πέρασε από το μυαλό να μην τα ξεκινήσω,αλλά δεν είχα τι να <<κάνω>> και είπα να παίξω το αγαπημένο μου παιχνίδι,για να ξεσκάσω λίγο:)και έτσι άρχισα το δρώμενο;)να είστε όλοι καλά.

Αρέσει σε ioanna6929, chara1955, GaTe987 και 20 σε άλλους.
  2. afro1231

afro1231 Μόνιμος στο φόρουμ

να ξέρεις σε ζηλεύουμε...

εγώ "αναγκαστικά" θα παίξω μόνο για τα αστεράκια (αφού χρειάζονται χιλιάδες σε ζωοκομεία, δενδροκομεία κτλ)

Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, nana και 11 σε άλλους.
  3. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Αφού ευχαριστήσω τη Γεωργία και το Λάζαρο να σας πω ότι αν και συμφωνώ μαζί σας θα παίξω το δρώμενο, έστω και αν έχει μικρές ανταμοιβές, έστω και αν είμαι "θυμωμένος" που προχώρησαν στους νέους αποθηκευτικούς χώρους, χωρίς να διορθώσουνε τον παλιό, ούτε να λάβουν υπόψει τις ενστάσεις μας...

Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, jimixatz και 12 σε άλλους.
  4. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

τα ιδια και τα ιδια καθε φορα. γκρινια γκρινια γκρινια και στο τελος ολοι παιζουμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, chara1955 και 10 σε άλλους.
  5. -nantin-

-nantin- Μαθητευόμενος στο φόρουμ

πολυ ωραιο μπραβο σε ολους που τα σκεφτονται ολα αυτα το βρισκω τιμιο και διασκεδαστικο και μπραβο και στους συμπαιχτες που κανουν τους υπολογισμους και παντα με βοηθουν.

Αρέσει σε ioanna6929, kikijimy, kolokythopitas και 9 σε άλλους.
  6. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

καλησπερα σας γραφω απλα να σας αναφερω οπως παρατηρησα αναδ/να δεν δινουν τα νησια καθολου οποτε τα 1100 απο 3 χωραφια της φαρμας μονο......δυσκολο το βλεπω...
    καλη σας συνεχεια....

Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, jimixatz και 11 σε άλλους.
  7. siourdistan

siourdistan Τακτικός στο φόρουμ

οσοι δεν τρελαινονται ας δοκιμασουν να το κανουν οπως το κανουμε εμεις οι απλοι παικτες (χωρις ξηλωμα, χωρις σουπερ λιπασμα, χωρις καταναλωτικα) και να μη γκρινιαζουν οτι δε βγαινει, δεν αξιζει και μετα ποσταρουν φωτο

Αρέσει σε ioanna6929, txarnego, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  8. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Aκριβώς αυτό κάνουμε οι περισσότεροι, γι αυτό όπως είπε κάποιος φίλος, βρίσκουν και τα κάνουν.
    Τα αναδυόμενα είναι περισσότερα απο ποτέ για 3 χωράφια και δε μπορούμε να γλυτώσουμε ούτε 1 αν θέλουμε τη φασολιά και τα διακοσμητικά της καθώς η χρυσή και διαμαντένια του 1 που μπορούμε να αποφύγουμε δε θέλουν αναδυόμενα. Λέω να την πάρω τη φασολιά, αν και με κουράζει πολύ να τη μαζεύω με το χέρι, καθώς συνήθως δεν έχω βοηθούς. Αν συνεχίσει να μεγαλώνει έτσι τι θα γίνει;
    Επίσης γιατί κάποιοι γκρινιάζουν πάντα ότι οι άλλοι γκρινιάζουν; Η συζήτηση είναι για να κρίνουμε το ιβέντ, όχι τους συμπαίκτες.

Αρέσει σε ioanna6929, kitsena, NOTHS58 και 14 σε άλλους.
  9. siourdistan

το να κατηγορεις την εταιρια για απαθεια,πλεονεξια,αδιαφορια και να κανεις πρωτος το εβεντ και μαλιστα να περηφανευσαι με φωτο ειναι το λογοτερο ακομψο και ειρωνικο για τους συμπαικτες που λογω των παραπονων ειτε το κανουν χαλαρα ειτε δε το κανουν καθολου επειδη διαβαζοντας τα παραπονα αποφασισαν ξενερωμενοι να μη συμμετεχουν. το να κατηγορουμαστε εμεις για γκρινια ειναι το λιγοτερο ακομψο οταν αυτοι που το εχουν κανει επαγγελμα το ξεχνουν σε δυο σελιδες με μια φωτο επειδηξης

Αρέσει σε ioanna6929, nota.dim1802, kolokythopitas και 7 σε άλλους.
  10. powerranger91

powerranger91 Κόμης

έχει ειπωθεί πολλάκις πως πολλοί από μας τελειώνουμε τα δρώμενα από συνήθεια,ακόμη κι αν δε μας αρέσουν κάποιες φορές.τα παράπονα γίνονται όχι για να γίνουν,αλλά για να βελτιωθεί το παιχνίδι που αγαπάμε.άκομψο θα ήταν να παρακινήσει κάποιος κάποιον να μη συμμετάσχει σε κάποιο δρώμενο,ενώ ο ίδιος σκοπεύει να το τελειώσει.δε μπορεί κανένας να με επηρεάσει να μη συμμετάσχω σε ένα δρώμενο,ό,τι κι αν πει,αν εγώ θέλω να το τελειώσω.

Αρέσει σε ioanna6929, Gulit1, βιβη.2003 και 13 σε άλλους.
  11. chara1955

chara1955 Ενεργός συντάκτης

πολύ φτωχο ιβεντ!!!![​IMG]

Αρέσει σε ioanna6929, xaris68, Gulit1 και 11 σε άλλους.
  12. hamilton39

hamilton39 Ανερχόμενος συντάκτης

kai gia poion logo kanis anartisi foto oti to telioses.prosopika den me entiposiazeis ka8olou.kali mera.

Αρέσει σε jimixatz, tsdstergios99, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  13. pepi1973

pepi1973 Προχωρημένος

θα σε πειραζε να μοιραστεις μαζι μας την τακτικη που ακολουθεις και τελειωνεις παντα τοσο γρηγορα τα ιβεντ?

Αρέσει σε ioanna6929, jimixatz, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  14. siourdistan

συμφωνω οτι οι περισσοτεροι με σωστη στρατηγικη και συγκεκριμενα βηματα τελειωνετε τα εβεντ αλλα το να τα τελειωνεις σε μηδεν χρονο ενω γκρινιαζεις πιστεψε με δεν ωφελει σε τιποτα αφου η ετιαρια βλεπει ποσοι το κανουν και ποτε, αρα γιατι να αλλαξει κατι?

εκει ειναι η ενσταση μου και βλεπεις οτι μετα απο δυο ποστ και δυο μερες του εβεντ εχουμε φωτο φασολιας.

Αρέσει σε ioanna6929, jimixatz, skareleni και 4 σε άλλους.
  15. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Ένας από τους λόγους που παίζω το δρώμενο, ήταν γιατί αποφάσισα να κάνω ένα έλεγχο, αφού μπορείς να βγάλεις πρώτα τα φυτά και τα αναδυόμενα και μετά να προχωρήσεις στην εκτέλεσή του.
    Η Γεωργία μας είπε ότι χρειάζονται 8.000 φύλλα τσαγιού και 1.100 φακελάκια τσαγιού.
    Έχω μαζέψει ήδη 10.197 φύλλα τσαγιού, αλλά μου έχουν δώσει ΜΟΝΟΝ 458 φακελάκια τσαγιού, ούτε τα μισά από όσα χρειάζονται.
    Γνώμη μου είναι ότι τα δρώμενα θα έπρεπε να σχεδιάζονται έτσι ώστε οι συγκομιδές του απαιτούμενου αριθμού φυτών να δίνουν τον απαιτούμενο αριθμό αναδυόμενων, άντε έστω 10% λιγότερο.
    Σήμερα δηλαδή θα έπρεπε να έχω πάνω από 1.100 φακελάκια...
    Δεν θα ξοδέψω φυτά μέχρι να συμπληρωθούν τα φακελάκια, ώστε να δω την αναλογία μεταξύ φυτών και αναδυόμενων...

Αρέσει σε ioanna6929, jimixatz, kolokythopitas και 11 σε άλλους.
  16. chara1955

chara1955 Ενεργός συντάκτης

ειναι απλο φιλη συν.αγροτισσα μαζευω με εξευγενισμο πρωτα τα αναδυομενα και μετα τα φυτα του ιβεντ [5 ωρο φυτο ειχαμε αυτην την φορα με νερακι 4ωρο και με το μπονους των κοχιλιων συν ενα φυτο επιπλεον]καλη συνεχεια

17. powerranger91

powerranger91 Κόμης

κοίτα.το νόμισμα έχει δύο όψεις.μπορεί κάποιος να πει πως ένα δρώμενο είναι απαιτητικό βλέποντας τι ζητάει από εμπειρία και μόνο πριν καν το παίξει.έπειτα για να επιστρέψει η φάρμα του στους κανονικούς ρυθμούς της(χωρίς μικροχώραφα,με δέντρα κλπ) μπορεί να επιλέξει χρήση σούπερ λιπασμάτων σε εξευγενισμένο φυτό για αναδυόμενα σε μηδενικό ή μικρό χρονικό διάστημα.αν μετά από 2-3 μέρες βγει αυτός ο παίκτης και δηλώσει πως το τελείωσε χωρίς να πει ότι χρησιμοποίησε πολύ σούπερ λίπασμα,εύλογα θα δημιουργηθούν απορίες.άκομψο πάλι θα ήταν να πει κάποιος που τελείωσε ένα δρώμενο (με μεγάλη χρήση σούπερ λιπάσματος) πως ήταν εύκολο.εύκολο δεν είναι ένα δρώμενο που βγαίνει μόνο με χρήση σούπερ λιπασμάτων,αλλά χωρίς,μέσα στον χρόνο που διαρκεί.
    ένας παίκτης που λέει πως ένα δρώμενο είναι δύσκολο και τελικά τύχει να το τελειώσει γρήγορα και το γνωστοποιεί καλό είναι να λέει αν πλήρωσε για καλαθάκια ή αν χρησιμοποίησε πολλά σούπερ λιπάσματα.λέω αν.το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και κάποιος που λέει ότι το τελείωσε εύκολα(αν πλήρωσε ή χρησιμοποίησε σούπερ λίπασμα σε αφθονία),ούτως ώστε να μη δημιουργούνται εντυπώσεις κι ερωτηματικά.
    κάποιοι πάλι το τελειώνουν,το λένε κι ως εκεί.δικαίωμά τους.όποιος θέλει να μάθει στρατηγικές,είναι ελεύθερος να ρωτήσει.
    προσωπικά σπάνια διαψεύδεται η αρχική άποψη που σχηματίζω για ένα δρώμενο διαβάζοντας τις ΣΕ.ξέρω πόσο δύσκολο είναι για μένα να μαζεύω τα μικροχώραφα χωρίς βοηθούς με τσάτνι καρότου-μήλου και χρήση σούπερ λιπάσματος και ζωζώς μόνο στους 5-10 αρχικούς σπόρους.γι'αυτό φροντίζω πάντα να έχω βοηθούς(κερδισμένους,δεν τους αγοράζω ποτέ,όποτε ξεμένω,τους παίρνω από το κόμικ 1).
    τα χιλιάδες φυτά καθιστούν ένα δρώμενο εξ αρχής δύσκολο για όποιον δεν έχει βοηθούς.να ξηλώσεις;να τοποθετήσεις μικροχώραφα σε 3-5 εκτάσεις;να σπείρεις;να ποτίσεις;να ρίξεις κάθε λογής λίπασμα;να θερίσεις;και φτου κι απ'την αρχή;τι να πρωτοκάνεις;αυτοί οι παίκτες,που τα κάνουν όλα χωρίς βοηθούς,είναι για μένα άξιοι συγχαρητηρίων.αν θες,συμμετέχεις,αν πάλι δε θες,δε συμμετέχεις.οι περισσότεροι θέλουμε οπότε "τρεχάτε ποδαράκια μου"κάθε φορά.κάποιοι δεν έχουν ούτε βιοτεχνικά ούτε χτ.εκεί να δεις τρέξιμο.
    στα αναδυόμενα η λύση μου είναι τα εικοσάωρα δέντρα.σπάνια καταφεύγω σε χρήση εξευγενισμένου φυτού.όταν δω ότι αξίζει ή όταν δεν προλαβαίνω αλλιώς.προς το τέλος όμως.

Τελευταία επεξεργασία: 30/6/16
  18. pepi1973

pepi1973 Προχωρημένος

σε ολους τους χωρους εξευγενισμο?(εχω τριανταφυλλο)και να υποθεσω σε σουπερ χωραφια

Αρέσει σε jimixatz, kolokythopitas, soyla74 και 5 σε άλλους.
  19. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα, βλέπω κάποιους οτι το τελείωσαν κιόλας, μπράβο τους. Άξιοι!!! Είχα πει οτι δε θα ασχοληθώ καθόλου, ειναι φτωχό δρώμενο σε δώρα, όμως επειδή χρειάζομαι τα λιπάσματα, και επειδή το ταμείον είναι μείον, αποφάσισα να παίξω. Σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς έκανα το πρώτο βήμα ολοκληρωμένο και παω για το δεύτερο. Τα αναδυόμενα βγαίνουν σχετικά με καλούς ρυθμούς. Δεν ξέρω αν θα το τελειώσω, μπορεί ναι, μπορεί και οχι, δεν με αγχώνει, ούτε και κυνηγάω τα φυτά. Είναι και καλοκαίρι, έχει αφόρητη ζέστη, οπότε προτιμώ την θάλασσα. Γι αυτό μη σκάτε, κι αν δεν το τελειώσετε δε χάθηκε κι ο κόσμος... Καλή συνέχεια

Αρέσει σε ioanna6929, siourdistan, jimixatz και 12 σε άλλους.
  20. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

τα αναδιομενα παντως ερχονται με ρυθμο χελωνας!!

Αρέσει σε ioanna6929, siourdistan, jimixatz και 11 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.