Τροφή Κίουι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την kandy1970, 16/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kandy1970

kandy1970 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω παραγωγή τροφής κίουι? Για να το κάνω απαιτείται εκτός των άλλων και ΔΑΦΝΗ την οποία δεν έχω... Πιο το νόημα να έχω το ζωάκι αν δε μπορώ να το ταίσω?

2. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα,
    εφόσον είσαι σε επίπεδο που δεν έχεις ξεκλειδώσει ακόμα την δάφνη,ο μόνος τρόπος για να ταίσεις το κίουι είναι να χρησιμοποιήσεις σούπερ τροφή ή να αγοράσεις από την λαική.

3. kandy1970

ΟΚ, θα μπορούσατε να μου πείτε σε ποιο επίπεδο ξεκλειδώνει η δάφνη? Έτσι πληροφοριακά για να ξέρω απλώς... Και αν μπορείτε να μου απαντήσετε κ σε κάτι ακόμη σας παρακαλώ? Πήρα στο προηγούμενο πανηγύρι του Ρέντζο το δέντρο Μορίνγκα XXL. Το βλέπω στα υπάρχοντά μου αλλά έχει μπροστά κάτι σαν απαγορευτικό και δε μπορώ να το τοποθετήσω στο Bahamarama. Μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω?

4. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Η δάφνη ανοίγει στο 95ο επίπεδο.
    Εάν έχεις και άλλη ερώτηση,διαφορετική με το αρχικό ερώτημα, σε παρακαλώ άνοιξε νέο θέμα για να σου απαντήσουμε.

5. kandy1970

οκ ευχαριστώ , το θεμα κλεινει

6. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Παρακαλώ καλή συνέχεια.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.