Τροφές χηνών στο μύλο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την canadiangreek, 2/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. canadiangreek

canadiangreek Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα χθες είχα βάλει να παράγω 50 τροφές χήνων αλλά όπως διαπίστωσα σήμερα μου παρήχθησαν μόνο 3 οι υπόλοιπες έχουν εξαφανισθεί και δεν μπορώ να συνεχίσω την αποστολή στην αγόρα και θα χάσω το χρόνο έχω βάλει για παραγωγή επίσης άλλες 100. Δεν ξέρω αν θα παραχθούν και αυτές. Αν διακόψω την αποστολή θα ΄χσω και τις 3 χήνες που παρήγαγα, τι μπορεί να γίνει σε αυτή τη περίπτωση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων με εκτίμηση canadiangreek.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την παρασκευή τροφής.
    Ολες οι πσοότητες παράγονται κανονικά.
    Εβαλες παράγωγη 5 τροφή χηνών στις 2015-06-01 16:22:24 και όχι 50.
    Εχε υπόψη σου όμως οτι οι τροφές πιστώνονται εφόσον ολοκληρωθούν όλες οι ποσότητες που έχεις δώσεις εντολή να γίνουν.
    Έτσι, οι 50+50 τροφές που είναι τώρα σε παραγωγή θα πιστωθούν όταν ολοκληρωθεί όλη η παραγωγή και δεν θα προστεθεί μία μία.
    Εφόσον σου λείπουν 3 τροφές, θα πρέπει να αρχίσεις παραγωγή μονο 3 τροφών ωστε να σου προστεθούν άμεσα και να μην περιμένεις να ολοκληρωθούν οι 100 τροφές.
    Επιπλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις σούπερ τροφές ή να ακυρώσεις την απσοτολή και να την αρχίσεις ξανά.

3. canadiangreek

canadiangreek Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ωραία, φαίνεται ότι δεν πατήθηκε το μηέν ( 0 ) καλά και είχα την εντύπωση ότι είχα πατήσει 50, ευχαριστώ για την απάντιση και τη κατανόηση.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.