Τρέχον δρώμενο

Discussion in 'Βοήθεια για αρχάριους' started by zizel200202, Oct 29, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zizel200202

zizel200202 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα. Έχω δύο απορίες:
    1) Έχω 9 μίνι παιχνίδια και 9 σεντούκια θησαυρού. Δεν εμφανίζεται κάποια νέα πύλη να ανοίξω και δεν ξέρω πως να συνεχίσω
    2) Δεν έχω καταλάβει πως μπορώ να πάω στο κουτάκι που θέλω στο χάρτη.
    ID: 14190934

2. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπέρα.
    Για να συνεχίσεις στο δρώμενο πρέπει να ακολουθείς τις οδηγίες που αναγράφονται στις συχνές ερωτήσεις. Η κ. Snorkel τα έχει γράψει πολύ αναλυτικά και είναι πολύ κατατοπιστικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.
    Επίσης, υπάρχουν και οδηγίες στην ενότητα Feedback - Συζήτηση για το δρώμενο " Ο Θρύλος της Χέλγκριντ " | Farmerama GR από συμπαίκτες που μπορείς να βοηθηθείς.

3. zizel200202

zizel200202 Αρχάριος στο φόρουμ

Προφανώς και οι σ.ε. είναι κατατοπιστικές αφού τις έχουν καταλάβει όλοι. Είναι η πρώτη φορά που ρωτάω κάτι και σας ενοχλώ γιατί είναι η πρώτη φορά που δεν κατάλαβα δρώμενο. Και φυσικά έχω διαβάσει όσα λέτε αλλά μάλλον κάτι μου ξεφεύγει. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ.

4. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

Δεν νομίζω να σου είπε κάποιος ότι μας ενοχλείς. Αλλά και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω πέρα από το να σας δώσουμε σαφείς οδηγίες για κάθε δρώμενο.
    Να παίξω εγώ για σένα δε γίνεται και αυτό νομίζω καταλαβαίνεις γιατί..

Αλλά και εμείς δεν το ξέραμε το δρώμενο, πρώτη φορά το παίξαμε, αλλά προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε. Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο. Απλά πρέπει να καταλάβεις τι θέλει.

Καλό βράδυ και καλή επιτυχία στο δρώμενο.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.