Το στέκι των αγροτών

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 21/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Αχ καλέ δεν είχες το τηγάνι που έχω εγώ! βγαίνει και μπαίνει το χερούλι της! ;)
    υ.γ. αλλα αν τα πιανεις όλα με γυμνό χέρι τιποτα δεν θα ξαναψήσεις!!!!
    υ.γ2. Ώστοσο για το φόρεμα μικρο το κακό αφου έχει μόνο απο την μια μερια μανίκι .... πως λέγονται τα φορέματα που έχουν μόνο απο την μια μερια μανίκι; ναι αυτο...χαχα ;)
    υ.γ3. τώρα εγω λέω ότι μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να το ξορκίσεις! να το τριτώσεις!!! xD και εκεί θα σταματησει

Αρέσει στον/ην georgia469.
  2. -Μαρια13-

-Μαρια13- Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

1) Ναταλια ενα σκορδο δεν φτανει.καλυτερα να παρει μια πλεξουδα με σκορδα

[​IMG] ( θα το φοραει και σαν κολιε!!:D)

2)Γεωργια δεν θα σιδερωσεις αλλη φορα αν θελεις να σου μεινει κανενα φουστανακι.... με μανικια.:p
    και 3) μηπως χρειαστεις και κανενα κοκκαλακι νυχτεριδας? κανενα τετραφυλλο τριφυλλι?;)

Αρέσει στους georgia469, kollitoi, misirli και σε ακόμα ένα άτομο.
  3. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

τίποτα δεν χρειάζεται
    μια κούκλα είναι
    και ο επίδεσμος ταιριάζει με το φόρεμα:p

Αρέσει σε georgia469, vaso1963, kollitoi και 2 σε άλλους.
  4. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Το άσπρο φόρεμα της φωτογραφίας και το φόρεμα που θέλει οπωσδήποτε η Γεωργία μου θύμισε ένα άσπρο καλοκαιρινό φόρεμα που μου άρεσε στις προσφορές του Σεπτέβρη του 2000. Λίγες μέρες πριν όμως, μου είχε γίνει διάγνωση για κακόηθες λέμφωμα, οπότε δεν το πήρα γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να μην υπάρχω το επόμενο καλοκαίρι.Ευτυχώς όμως τόσα χρόνια τώρα είμαι μια χαρά, γι αυτό δεν μπορώ να πω ότι είναι μια άσχημη ανάμνηση.Όσα ζήσαμε μας κάνουν αυτό που είμαστε. Και ως γνωστόν ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, πιο ζωντανό.Καλό βράδυ σε όλους και να χαίρεστε τη ζωή, με τα καλά και με τα άσχημα.

Τελευταία επεξεργασία: 5/1/15
    Αρέσει σε Gulit1, maria071966, traxhla και 4 σε άλλους.
  5. natalia_prod72

natalia_prod72 Στρατηγός του φόρουμ

Δημητρα, βρες ενα αλλα φορεμα παρ'το και φορα του μεχρι να το χαλασεις για να αποδειξεις οτι οι ανθρωποι ειμαστε πιο δυνατοι απο οτι τιποτε αλλα και τα καταφερνουμε σε δυσκολες στιγμες

Αρέσει σε Gulit1, ath, psipsi1978 και 4 σε άλλους.
  6. graganta

Σε ευχαριστώ πολύ Ναταλία μου, δίκιο έχεις, θα το κάνω.Δεν κοιμάσαι και συ ακόμα;Χαίρομαι που είσαι εκεί.Καλό βράδυ.Πολύ ωραία η φωτογραφία σου.Να 'σαι καλά.

Αρέσει στους Gulit1, vaso1963 και natalia_prod72.
  7. fenia233

fenia233 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Τώρα που το λες έτσι Δήμητρα ,εγώ θυμήθηκα πως εγώ δεν είχα δεύτερο ρούχο να φορέσω (για να μην πω τίποτα άλλο),όταν πήγα 1 Μαρτίου 2011 στο Παίδων πρώτη φορά και έμεινα εκεί δύο χρόνια,να'σαι πάντα καλά

Αρέσει σε Gulit1, ath, maria071966 και 4 σε άλλους.
  8. natalia_prod72

Κοριτσια, να σκεφτεστε οτι τωρα ολα ειναι καλα και να προσπερνατε το τι περασατε (γιατι να το ξεχασετε δεν νομιζω) και να χαμογελατε

Αρέσει σε Gulit1, psipsi1978, georgia469 και 3 σε άλλους.
  9. fenia233

εγώ δεν έχω τελειώσει,θα τελειώσω 1η Μαρτίου του 2016 ελπίζω ,ευχαριστώ Ναταλία ,αν δεν υπήρχε η ελπίδα δεν θα υπήρχαμε

Αρέσει σε Gulit1, psipsi1978, 2014chr και 4 σε άλλους.
  10. graganta

Ούτε εσύ κοιμάσαι Φένια μου; Κορίτσια πολύ χαίρομαι που είμαστε παρέα.Φένια, είπαμε.Οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς. Ο άνθρωπος αντέχει τα πάντα. Είμασταν τυχερές στην ατυχία μας γι αυτό ψηλά το κεφάλι.Να είμαστε πάντα καλά και έτσι μαθαίνουμε να εκτιμάμε την αξία της ζωής.Φιλιά.

Αρέσει σε Gulit1, ath, vaso1963 και 3 σε άλλους.
  11. natalia_prod72

Θα τελειωσεις και εσυ Φενια και ολα θα ειναι μια χαρα, να εισαι σιγουρη

Αρέσει σε Gulit1, psipsi1978, vaso1963 και 2 σε άλλους.
  12. graganta

Και εγώ πρέπει να πηγαίνω κάθε χρόνο για εξετάσεις, αλλά αυτό δε με πτοεί.Κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει.Όταν πήγαινα για βιοψία σκεφτόμουν ότι μπορεί η βιοψία να βγει καλή, και βγαίνοντας απο το ιατρείο να με πατήσει αυτοκίνητο και να σκοτωθώ.Θετική σκέψη πρέπει να έχουμε,αισιοδοξία και τη βοήθεια του Θεού.

Τελευταία επεξεργασία: 5/1/15
    Αρέσει σε dionmilia84, Gulit1, maria071966 και 7 σε άλλους.
  13. fenia233

Σίγουρα μας κάνουν πιο δυνατούς Δήμητρα,το καλύτερο όμως είναι πως μας κάνουν να βλέπουμε και με άλλο μάτι τη ζωή,δεν συζητάω για την αγωνία που τραβάω κάθε μήνα πηγαίνοντας στο Παίδων ,τρείς μέρες πριν δεν κοιμάμαι,ευτυχώς τώρα έγινε τρίμηνο ,να κοιμηθώ και λίγο

Αρέσει σε Gulit1, maria071966, traxhla και 6 σε άλλους.
  14. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

βλέπω πως σήμερα μας έπιασαν αϋπνίες ε; χαχα εδω τώρα θα πω 1η φορα βλέπω τέτοια ώρα γεμάτο το φόρουμ!!! αλλα θα κάνω την αρχη εγω και θα σας πω καληνύχτα... (αν δεν απαντήσω και κάπου αλλου ναι φεύγω σιγα-σιγά)

15. natalia_prod72

Απολυτα σωστη!!!

Αρέσει στους Gulit1, vaso1963 και graganta.
  16. evieva

Αρέσει σε ath, maria071966, LILA413 και 6 σε άλλους.
  17. graganta

Καληνύχτα μικρό (misirli).Καληνύχτα evieva.Φένια και Ναταλία, καληνύχτα κορίτσια,ευχαριστώ για την παρέα και την επικοινωνία και χαίρομαι που σας γνώρισα, έστω και έτσι.

Αρέσει σε Gulit1, ath, vaso1963 και 2 σε άλλους.
  18. fenia233

[​IMG] καληνύχτα !!!!!!

19. natalia_prod72

Καληνυχτα κοριτσια!!!

Αρέσει σε Gulit1, ath, psipsi1978 και 2 σε άλλους.
  20. evieva

Αρέσει σε AkriviSklaveniti, ath, maria071966 και 6 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.