Το στέκι των αγροτών

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 21/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. maroula

maroula Αναλυτής του παιχνιδιού

Η διασημη γουρουνοπούλα του Αργους υποθετω κυρια Φενια? Παω πασο σ'αυτο, ωστοσο θα τιμησω το γλυκο.
    Πορτοκαλοπιτα να υποθεσω, απο Αργειτικα πορτοκαλια?

Αρέσει σε soyla74, graganta, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  2. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Πωπωπω τι μου κάνατε βραδυάτικοοοο!!! Μπήκα να σας καληνυχτήσω ....
    και έπεσα πάνω στην γουρουνοπούλα και ...οπως καταλάβατε από το
    στιγμιότυπο, τώρα ... ξεκουράζεται στην κοιλιά μου !!! Άντε να δώ εγώ αν θα καταφέρω
    να ξεκουραστώ κι ήθελα και γλυκό και του έβαλα κι από πάνω από το βύσσινο της Φένιας!!!
    Αδιόρθωτη είμαι !!!! Καληυνύχτα και καλό ξημέρωμα σε όλους μας !!!

Ας μην στενοχωρούμε και τις φιλενάδες μας στά βόρεια τμήματα της χώρας μας , άντε
    τώρα που γύρισε η Κέλλυ θα της πούμε να οργανώσει εσωτερικές εκδρομές και να αρχίσουμε
    τις εκπλήξεις ανά νομούς εεεεε τι λέτε ;;;;

Αρέσει σε psipsi1978, soyla74, Gulit1 και 7 σε άλλους.
  3. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημερα κοριτσια και αγορια. μπηκα πρωι πρωι να σας πω καλημερα και τυφλωθηκα απο τις χθεσινες σας εικονες!!! τι γαστρονομικο υπερθεαμα ηταν αυτο???? πω πω μεχρι και γουρουνοπουλο φερατε εχθες!!! fenia αν περισσεψε καθολου, αστο στο ψυγειο να φαω το μεσημερι, γιατι το λαχταρισα!!!! τωρα μιας και ξυπνησα πρωτη, φτιαχνω πρωινο και καφεδακια για ολη την παρεα και τους πρωινους του φορουμ και φευγω για την θαλασσα!! το μεσημερι θα περιποιηθω οτι εχετε μαγειρεψει και το υπολοιπο γουρουνοπουλο!!! καλη μερα σε ολους και ολες, να περνατε υπεροχα!!!
    ααα επισης να πω οτι λατρευω την Θεσσαλονικη κοριτσια και θα ηθελα παρα πολυ να μπορεσω να ξαναερθω!!!

Αρέσει σε psipsi1978, soyla74, maria071966 και 6 σε άλλους.
  4. maroula

Κελλι καλως ηρθες, επιτελους, μας ελειψες κι εσυ και τα πρωινα σου, ειδικα τωρα που δουλευει κι Ναταλια,
    ηταν δυσκολα. Παιρνω λιγο καφε και λιγα κορν φλεικς και γυριζω στη φαρμα. Πολυ προσοδοφορο αυτο το ηβεντ, 3 εκ. χ.τ. εβγαλα, χαρη στις συμβουλες της οικονομολογου μου.
    Σοφουλα εισαι σιγουρη πως προκειται για φουσκωμα??????8)πιο πολυ με κατι αλλο μοιαζει αυτη η κοιλια.xD

Αρέσει σε soyla74, graganta, georgia469 και 3 σε άλλους.
  5. flyla78

flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

Tι έγινε βρε κορίτσια πολλά φαγητά βλέπω; Τελειώνει το καλοκαιράκι και το ρίξαμε πάλι στην μάσα!!;) (Μαρούλα, κανά τσουβάλι με πατάτες στείλε!)

Τελευταία επεξεργασία: 25/8/15
    Αρέσει σε soyla74, maroula, georgia469 και 4 σε άλλους.
  6. GEPPO1

οχι flyla μου, δεν τα τρωμε, μονο τα κοιταζουμε χαχαχα!! καλε δεν βλεπεις την sofoula που εχει γινει τουμπανο??? maroula μου να φαμε οτι φαμε γιατι απο Σεπτεμβρη μας περιμενει σκληρη διαιτα και γυμναστικη!!! αλλωστε τοσες εκδρομες που θα παμε πως θα κανουμε εντυπωση στα μερη που θα επισκεφτουμε???? το πολυ πολυ ετσι οπως εχουμε γινει να παμε τσουλωντας, σαν σαμπρελλες!!! για αυτο ετοιμαστητε, μας περιμενει πολυ δουλεια!!!

Αρέσει σε psipsi1978, soyla74, flyla78 και 5 σε άλλους.
  7. sofouladim

Kαλησπέρα σε όλη την όμορφη παρέα μας !!!! Χαρούμενη Τρίτη να έχουμε όλοι !!!
    Και γιά να με "σώσω" , έφερα κοψίδια από την γουρουνοπούλα, γιατί ζήτησε η Κέλλυ
    μεζεδάκια και μην θεωρηθώ Φαταούλααα, έφερα τραγανά τραγανά να τα ευχαριστηθεί !!!
    Ε !! και μετά ας φάει και το καρώτο χαχαχα.
    ** Ναι παιδιά από το φαγητό είναι και ευελπιστώ να γίνει μπόϊ γιατί είμαι στην "ανάπτυξη".
    Καλό απόγευμα σε όλους σας !!!!

Αρέσει σε psipsi1978, soyla74, maria071966 και 7 σε άλλους.
  8. natalia_prod72

natalia_prod72 Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπερα!!!
    Ποια διαιτα βρε Κελλι? :mad: Πα πα πα, εγω δεν κανω τετοια πραγματα (οπως λεει και ενα τραγουδι). Τωρα θα ηθελα ενα γλυκο και αποτι βλεπω αν δεν φερω εγω κανενας αλλος δεν το κανει.

Αλλα πρωτα θα τσιμπησω απο το φαγητο της Σοφουλας.

Βρε βρεεε, καλως τον flyla78!!!

Αρέσει σε soyla74, fenia233, flyla78 και 6 σε άλλους.
  9. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Γεια σε όλη υην παρέα. Πολλή δουλειά, τρέχω και δε φτάνω, αλλά με τόσα καλούδια δε μπορούσα να μην έρθω. Φένια μου, τη γουρουνοπούλα ούτε να τη βλέπω. Προτιμώ τα σουβλάκια, τα τρίγωνα Πανοράματος και το μπισκοτόγλυκο. Ναταλία, φέρε μας και κανένα απο κείνα τα περίφημα γεμιστά τσουρέκια σας.

Αρέσει σε psipsi1978, soyla74, sofouladim και 5 σε άλλους.
  10. natalia_prod72

Δημητρα, ειδικα για σενα!!!

Αλλα μην το φας ολο, να εχει και για τους αλλους που θα ερθουν αργτερα

Αρέσει σε soyla74, maria071966, graganta και 4 σε άλλους.
  11. flyla78

flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

Σοφούλα τώρα με χτυπάς αλύπητα, ...με αυτό το τραγανιστό μεζεδάκι μου τρέξανε τα σάλια (το λιγότερο που μπορώ να πώ),έβαλε και η Ναταλία τον κορμό και ολοκλήρωσε το έγκλημα. Τίποτα , τα χτυπήματα ήταν απανωτά!

Αρέσει σε soyla74, maria071966, graganta και 6 σε άλλους.
  12. natalia_prod72

Ερχεται και το τελικο χτυπημα με παγωτα για ολα τα γουστα ;)

Αρέσει σε soyla74, maria071966, graganta και 6 σε άλλους.
  13. fenia233

fenia233 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

[​IMG] λέω να φάμε κάτι ελαφρύ απόψε,ένα παράπονο έχω ,Μαρούλα παντού στέλνεις πατάτες και σε εμένα ούτε μία

Αρέσει σε soyla74, Gulit1, graganta και 3 σε άλλους.
  14. GEPPO1

απαπααααα!!! βρε τι εισαστε εσεις??? πανω που προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου και την sofoula αλλα και εσας, εσεις μου φερνετε ολα αυτα τα καλουδια!! καλε βαλτε μυαλο θα γινουμε σαν τον χοντρο και το λιγνο, χωρις τον λιγνο ομως!!!! εγω παντως για να δειτε οτι προσπαθω, εφαγα τωρα το βραδυ μια χωριατικη σαλατουλα!!! αν ειναι κανενας νηστικος ας κοπιασει!!!!

Αρέσει σε soyla74, maria071966, Gulit1 και 6 σε άλλους.
  15. natalia_prod72

Κελλι, την σαλατα (σκετη)φα΄την μονη σου, εγω θα φαω απο το ψητο της Σοφουλα (εβαλα λιγο στο ψυγειο).
    Οσο για τον λιγνο, τον εχουμε, ειναι η Μαρουλα με τις σαλατες της, με τα δημητριακα της και πολλα αλλα τετοια που εγω τα αποφευγω.
    Πωωωω Φενια τι ειναι τουτο που εφερες??? Σκετη κολαση.

Αρέσει σε soyla74, Gulit1, sofouladim και 3 σε άλλους.
  16. maroula

Καλησπερααα, καποια γκρινιαζει προκαταβολικα και υπερβολικα θα ελεγα. Τωρα θα μοιρασω πατατες κουκλα
    μου, εφερα για ολους, κι ελπιζω να φτασουν. Μη ξοδεψω ολη τη σοδια στα πεσκεσια.
    Flyla78 πολυ χαρηκα που σε ξαναειδα, τι εγινε? τελος οι διακοπες? ειδες εμενα? ξεσκασα στο χωριο, τα πρωινα στο χωραφι και τα βραδια στην ταβερνα για λεμοναδες.
    Κελλι ευχαριστω που με σκεφτεσαι, υπεροχη φαινεται η σαλατα, αλλα μετα εχει σοκολατο-παγωτο κατανυξη.
    Σοφουλα μην χαλαστεις αλλα απλα δεν μπορω τα πολλα κρεατα, μια μπουκια ομως την πηρα το απογευμα.
    Εφτασαν και οι πατατες.xD

Αρέσει σε soyla74, maria071966, Gulit1 και 8 σε άλλους.
  17. GEPPO1

κοριτσι μου ειπα οτι εφαγα μια σαλατουλα για βραδυ, το ψητο το ειχα φαει για απογευμα χαχα!!!
    εννοειτε πως μετα εχει παγωτο!! το παγωτο ειναι επιδορπιο δεν ειναι βραδινο!! εγω μιλησα μονο για το βραδινο, ουτε για το πριν ουτε για το μετα χιχιχι!!!
    αντε να παμε για υπνο σιγα σιγα!!! φλομωσαμε στην διαιτα παλι σημερα!!!!
    καλο ξημερωμα φιλεναδουλες και φιλαρακια!! ονειρα γλυκα!!
    μολις βρηκα την ιδανικη διαιτα!!! παιδια παμε να την ξεκινησουμε ολη μαζι!!! γιουπιιιι!! αυτη ειναι διαιτα!!!
    Δίαιτα της ιππασίας: Το πρωί τρώμε ένα Βρετανικό πρωινό, αυγά τηγανιτά, λουκάνικα, ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδες, κρουασάν, γάλα, καφέ, τσάι,σοκολάτα, φρούτα, δημητριακά. Ύστερα κάνουμε τρεις ώρες ιππασία. Το μεσημέρι τρώμε ένα αρνί ψητό της σούβλας μαζί με ένα ολόκληρο γουρουνόπουλο με πατάτες, και για γλυκό τούρτα με σοκολάτα και σαντιγύ. Αμέσως μετά κάνουμε τέσσερις ώρες ιππασία. Το βράδυ χτυπάμε οχτώ σουβλάκια τυλιχτά με απ΄ όλα μαζί με τέσσερις μερίδες πατάτες και ακολουθούν άλλες τρεις ώρες ιππασία. Εξακολουθούμε το πρόγραμμα για μια εβδομάδα. Στο τέλος, το αλογο θα έχει χάσει τουλάχιστον είκοσι κιλά...

Αρέσει σε soyla74, maria071966, graganta και 4 σε άλλους.
  18. sofouladim

Kαλησπέρα σας παρεούλα μου !!!
    Αποφάσισα και ξεκίνησα από βραδύς την δίαιτα της ιππασίας και ...
    ξεκινώ με ένα ακροβατικό κολπάκι {δύσκολο μεν αλλά για το τόσο
    γυμνασμένο και τόσο ευέλικτο σώμα μου ( εδώ ξεκαρδίζονται χαχα)
    είναι τόσο εύκολο!!! άρχισα λοιπόν την άσκηση του αλόγου πρίν το πρωινό
    μας, γιατί νομίζω πως ... μετά το βρετανικό πρωινό δεν θα μπορώ να ιππεύσω,
    μετά το μεσημεριανό δεν θα μπορώ να ιππεύσω, αλλά το βράδυ θα φάω μόνο
    μία μερίδα πατάτες με τα οκτώ τυλιχτά οπότε ... εγώ θα τα καταφέρω ... γιά
    τον Αστραχάν από κάτω δεν ξέρω τι θα γίνει !!!!

Από αυτόν τον κορμό ...[​IMG] φάτε όλοι άνετα,
    λέει ότι είναι ... διαίτης χαχαχα !!!!
    Καληνύχτα σας και καλό ξημέρωμα και καλή προετοιμασία γιά το πρωινό μας άθλημα !!!
    ** Αααα βρέ Κέλλυ να είσαι καλά, εντάξει με το πρωινό θα αντέξω να κρατηθώ και να περιμένω ... όμως
    την ανυπομονησία την μεγάλη την έχω γιά το μεσημεριανό !!!! μπορώ να αρχίσω ανάποδα δλδ από το μεσημεριανό
    και το πρωινό να το φάω γιά μεσημέρι ;;;; γιατί στο πρωινό συνταγογράφησες λουκάνικο αντι γιά μπέικον και ίσως
    με βαρύνει και δεν με αντέξει !!!

Τελευταία επεξεργασία: 26/8/15
    Αρέσει σε psipsi1978, soyla74, maria071966 και 8 σε άλλους.
  19. sofouladim

Καλημέρα σε όλη την όμορφη παρεούλα μας !!!!!
    Εντάξει παιδιάααα μόλις τελείωσα με τις προκαταρκτικές ασκήσεις
    και είμαι έτοιμη για το πρωινό ... και περιμένω την γλυκειά μου
    κουμπαρούλα να φέρει τα άλογα της ιππασίας για το πρόγραμμά μας !!!!

Αρέσει σε psipsi1978, soyla74, Gulit1 και 3 σε άλλους.
  20. maroula

Αλογα θελετε και δεν το λετε? Στον ειδικο θα'ρθειτε, το μονο ζωο που δεν λειπει απ'τη φαρμα μου ποτεε.
    Μεχρι και τον καλλιτεχνη τον εχω σε κλουβακι για να τον θαυμαζω. Αυτη βεβαια ειμαι εγω στα καλυτερα μου.

Αρέσει σε soyla74, maria071966, Gulit1 και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.