Το στέκι των αγροτών

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 21/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. natalia_prod72

natalia_prod72 Στρατηγός του φόρουμ

Μετα απο το καφε της Γεωργια (ηταν οτι πρεπει), ωρα να δροσιστουμε με κατι αλλο

Πωπωωω Σοφια ο γαβρος ηταν τελειος

Αρέσει σε soyla74, VeraNikol, maria071966 και 5 σε άλλους.
  2. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

Καλά Νατάλια τι παγωτά είναι αυτά ? με τα μούτρα έπεσα !!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε soyla74, VeraNikol, maria071966 και 3 σε άλλους.
  3. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημερα σε ολους. ελατε να παρουμε πρωινο στην βεραντα, και αργοτερα να κατεβουμε στην θαλασσα, να κανουμε βουτιτσες!!!

Αρέσει σε soyla74, psipsi1978, voula48 και 4 σε άλλους.
  4. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέραααα σε όλους σας !!!!
    Κέλλυυυυυ έρχομαι και φέρνω και σαντουϊτσάκια γιά την παραλία !!!!

Τελευταία επεξεργασία: 29/7/15
    Αρέσει σε soyla74, psipsi1978, voula48 και 5 σε άλλους.
  5. Wild_Rose

Wild_Rose Ανερχόμενος συντάκτης

Σεφ sofouladim :eek:

Θα σε καρφώσω για διπλοθεσίτη -.-

Δουλεύεις σε 2 εστιατόρια. Ασε και καμιά θέση για εμάς τους α(ν)εργους :D

Μάκια σε όλους :inlove:

Αρέσει σε soyla74, GEPPO1, natalia_prod72 και 3 σε άλλους.
  6. sofouladim

Ωωωωωω άγριο αλλά απαλό ρόζ τριανταφυλλάκι !!!! Κρύβε λόγια και μην μαρτυράς!!! Αφιλοκερδώς "δουλεύω", ένα εστιατόριο- παρασκευαστήριο έχω και προσφέρω σε όλους, γιατί είμαι μιά γλυκειά νεράϊδα που θέλει να κάνει μόνο ομορφιές και θέλει να είναι οι φίλοι της ευχαριστημένοι !!!! Πετάει από εδώ , πάει από εκεί και προσπαθεί να δώσει χαρά και ευχαρίστηση σε όλους, αλλά, παίρνει κι αυτή χαρά βλέποντας την αποδοχή τους !!! Και όπως βλέπεις , δεν "αφήνω" τίποτε όρθιο από τα φαγητά και τα άσπρα γλυκά, τρώω από όλα, σε λίγο δεν θα με σηκώνουν τα φτερά μου !!! Και ... ας το καλό μου ... μαγειρεύω ωραία - όπως κρίνει και η οικογένειά μου και οι φίλοι μου !!!! Αυτάαααα, να έρχεσαι να σε κερνάμε από όλα τα καλούδια που προσφέρουν καθημερινάόλα τα παιδιά εδώ !!!! Είναι χαρά μας να έρχονται οι φίλοι και να γινόμαστε μεγαλύτερη παρέα !!!!

Αρέσει σε soyla74, psipsi1978, voula48 και 4 σε άλλους.
  7. VeraNikol

VeraNikol Επαγγελματίας του φόρουμ

Kαλημέρα και από δω στεκοκόριτσα! ''όπου και να πάω η Σοφούλα με πληγώνει''...
    δεν της έφτανε η ποι-κιλάρα, και σαντουιτσάκια για την παραλία!
    Ειμαστε ολες νεράιδες αλλα θα γίνουμε έτσι
    και αν γκρίνιαξα πολύ και σε σταχώρησα Σοφούλα όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια,παρτε από ένα τριανταφυλλακι γιατί σας αγαπώ...

Αρέσει σε megakanoni, soyla74, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  8. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

την καλημερα μου ,και τα ευχριστω μου σας στελνω !!!
    λογο οτι εχω πιασει δουλεια τρεχω και δεν φτανω !!απο τις 5 στο ποδι για να προλαβω :(
    σας χρωσταω κερασμα το ξερω κ επιφυλασωμε !!! να στε ολες καλα και να με σκεφτεστε xDxD
    απο του χρονου αποφασισα να μη γιορταζω καθοτι και δεν θα χωρανε τα κερακια στη τουρτα :p
    φιλια ......καντε και για μενα βουτιτσες καλε!!!! με τρωι το λιοπυρι καθε μερα ............ελιωσα μ αυτη τη ζεστη :cry:

Αρέσει σε soyla74, psipsi1978, GEPPO1 και 5 σε άλλους.
  9. natalia_prod72

Καλησπερα στην παρεα!!!
    Wild_Rose, καλως ηρθες!
    Οσο για την Σοφια καλα που εχουμε και αυτη, γιατι ποσες φορες εχουμε ξεχασει να φαμε για να μην χασουμε τις εκδρομες της Κελλις. Επειδη ειμαστε φαγανα παιδια (ασχετα που γκρινιαζει η Βερα, τσιμπολογαει και αυτη)ολα τα φαγωσιμα ειναι καλοδεχουμενα απο επαγγελματιες και μη.
    Εγω πηρα τα κρυα τσαι και ερχομαιαιαιαι

Μαρια, οταν μπορουμε το κανουμε για ολα τα παιδια που δεν μπορουν λογο δουλεια ;)

Αρέσει σε soyla74, VeraNikol, Gulit1 και 3 σε άλλους.
  10. sofouladim

Μπράβο προνοητική Ναταλία, και έτσι δεν θα χαλάνε τα φαγητά μας, δεν θα ζεσταίνονται οι κεφέδες και τα τσάγια !!!
    Λοιπόν Βέρα μου, στενοχωριέμαι που δεν τρώς, και όχι γιά αυτά που λες, τριανταφυλλάκι πήρα και κοίτα τι έφτιαξα :

[​IMG] και έτσι δεν θα φθαρεί από τον χρόνο !!!!
    Πάω να πιώ κρύο τσάι με λεμόνι που μας έφερε η Ναταλία και πάω στην βεράντα της Κέλλυς που έχει δροσιά
    τώρα, γιά να το απολαύσω !!!

Τελευταία επεξεργασία: 29/7/15
    Αρέσει σε soyla74, VeraNikol, psipsi1978 και 4 σε άλλους.
  11. GEPPO1

γεια σας κουκλες και κουκλοι!! sofoula ευχαριστω για το σαντουιτσακι, το απολαυσα μεταξυ δευτερης και τριτης βουτιας!! το πρωτο!! το δευτερο μεταξυ τεταρτης και πεμπτης βουτιας!! να φανταστεις εκανα καμμια 20αρια βουτιες, κανε λογαριασμο και θα καταλαβεις ποσα εφαγα!!! παντως ηταν μουρλια!!!! natalia μου, πολυ ωραιο τα ψυγειακι σου, κρατησε δροσερα τα αφεψηματα και τα αναψυκτικα μεχρι το απογευμα που εφυγα. πολυ ωραια ιδεα!! wild rose να ερχεσαι οποτε μπορεις να μας λες ενα γεια παντα θα χαιρομαστε να σε βλεπουμε. maria μου να εισαι καλα κοριτσι μου και μακαρι να εχεις δουλιτσα, οσο για τις βουτιες να ξερεις οτι εγω κανω ονομαστικη βουτια για σενα, και λεω τωρα η βουτια της Μαριας!! ελπιζω να νιωθεις την δροσια εκεινη την ωρα και να παιρνεις μια δροσιστικη ανασα (ελπιζω να μην βρεχω και τους αλλους που δουλευουν μαζι σου χαχα!!).
    οσο για σενα vera μου, τι να πω!!! μελι σταζει το στομα σου!!! η μια καλη κουβεντα μετα την αλλη!!! αλλα να το θυμασαι, οτι το χειμωνα, θα τριβεις τα ματια σου!! ολες θα κανουμε γυμναστικη και διαιτα και του χρονου το καλοκαιρι θα ειμαστε μοντελα!!! ακους μοντελα!!! κατσε και θα δεις!!! παιρνω τωρα ενα κρυο καφεδακι και παω να κατσω στην παραλια να το απολαυσω.
    αντε ελατε να κανουμε καμμια βουτια ακομα!! κερναω και καφεδακι!! sofoula τωρα που λειπει η vera, φερε εκεινο το ταπερ με τα κεφτεδακια, να το φαμε με το ηλιοβασιλεμα!! ειναι πολυ ρομαντικο!!!

Αρέσει σε soyla74, VeraNikol, voula48 και 3 σε άλλους.
  12. sofouladim

Aχχχχ τι ρομαντικό και ευωδιαστό ηλιοβασίλεμα είναι αυτό !!!! Κουμπαρούλα τι να πωωωωω, μου έρχονται στο μυαλό οι παιδικές αναμνήσεις, κεφτεδάκια, σαλάτα χωριάτικη με φέτα, κολοκυθοκεφτέδες, τηγανητό κεφαλοτύρι και ψωμάκι ζυμωτό, στην παραλία στο Καβούρι κάτι Κυριακές ολοήμερο κολύμπι, ηλιοθεραπεία, φαγάκι ξάπλωμα λίγη ξεκούραση και το απόγευμα πάλι βουτιές !!!!
    Λοιπόν όποιος αργήσει να μπεί δεν ξέρω τι θα βρεί, όμως αν θέλει να φέρει πατατούλες τηγανητές και σαλάτα, γιατί δεν
    προλάβαινα με τα ζυμώματα και τα τηγανίσματα !!!

Αρέσει σε soyla74, VeraNikol, psipsi1978 και 5 σε άλλους.
  13. natalia_prod72

Καλημερα!!!
    Πωπωπωπωωωω, ποσο τυχερη ειμαιαιαια!!! Σοφουλα τα κεφτεδακια τα κραταω εγω (μου αρεσουν την επομενη μερα).
    Κελλιιι, σε προλαβα, εφερα εγω το πρωινο

Αρέσει σε maria071966, soyla74, VeraNikol και 3 σε άλλους.
  14. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

τσα !!!!!!!!!!!
    καλημέρα κορίτσια μου
    τι μου κάνετε ?
    αντέχεται ? πολύ ζέστη

Καλά Σοφία τα κεφτεδάκια σου ............μούρια
    δεν έχω λόγια !!!!!!!! ευτυχώς πρόλαβα και εγώ
    Ναταλίτσα κανένα παγωμένο καφεδάκι δεν έφερες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε Gulit1, maria071966, soyla74 και 5 σε άλλους.
  15. sofouladim

Kαλημέρα γλυκειά παρεούλαααααα !!!!
    Η Ναταλία έφερε σήμερα πρωϊνό, οπότε να κεράσω εγώ τους καφέδες μην λέτε
    πως μαγειρεύω μόνο, φτιάχνω και καφέδες !!!!!

Και να σας πω τί έπαθα το βράδυ - στα καλά καθούμενα που λένε θέλοντας και μη ;;;;;;

΄Αντε μετά να κάνεις διαίτα !!!!! Χαχαχα

Αρέσει σε Gulit1, maria071966, soyla74 και 7 σε άλλους.
  16. psipsi1978

psipsi1978 Αναλυτής του παιχνιδιού

είχα πολυ καιρο να μπω στο στέκι των αγροτών..εστω και με μια μικρη καθυστερηση χρονια πολλα και καλα στο Μαρακι μας(maria071966)!!υγεια κοριτσι μου σε σενα και στην οικογενεια σου!!να χαρεις τα παιδακια σου οπως επιθυμεις!!

Αρέσει σε maria071966, soyla74, VeraNikol και 4 σε άλλους.
  17. GEPPO1

ολα ετοιμα τα βρηκα σημερα!!! πρωινο, καφεδακι, ωραια ζωη!!! τι να σου πω βρε sofoula!! πρεπει να υπαρχει συνομωσια!! εσενα σου επιτεθηκε ενα εκλερακι και εμενα ενα σουβλακι!! και σαν να μην εφτανε αυτο μετα μου επιτεθηκε και ενα μεγαλο κομματι τουρτα παγωτο. να δεις που τα εχει βαλει η vera να μας ορμανε, απο την ζηλια της που της ειπα οτι το χειμωνα θα γινουμες κορμαρες!! προσεχε και εσυ natalia μου και εσυ georgia που ειστε φαγανα!! υπαρχει συνομωσια σας λεω!! τωρα τελευταια την επιασα να συζηταει και με κατι κεφτεδακια και ενα προφιτερολ!! τι λεγανε μες στο σκοταδι εεε???? τι λεγανε?? αφου η vera το βραδυ κανει παρεα μονο με καλαμποκια και γιαουρτια, κατα δηλωση της (σιγα μην σκασεις!!). τι ηθελε με αυτους??? psipsi μου, να μας ερχεσαι πιο συχνα, μας λειπεις!!!
    ελατε κερναω παγωτο χωνακι!!! φατε πριν ερθει η vera και μας λεει παλι μουσα-καδες!!!!

Αρέσει σε maria071966, soyla74, VeraNikol και 4 σε άλλους.
  18. sofouladim

Νά το παιδιά αν δεν με πιστεύετε !!!! Τέτοιο ήταν
    ΨιψινοΜαράκι μας , καλώς ήλθες πάρε κι εσύ ένα είναι με γεύση καραμέλας !!!!
    Πάρτε όλοι γιά να αδειάσει το ψυγείο, μην έχω τα ίδια πάλι την νύχτα !!!!

Αρέσει σε maria071966, soyla74, VeraNikol και 5 σε άλλους.
  19. psipsi1978

psipsi1978 Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλώς σας βρήκα!!τα ωραρια μου ειναι τρελά τον τελευταιο καιρο και αλλαζουν συχνα,καποιες φορες γυρναω σπιτι μετα απο 10-11 ωρες ωρες μαζι και οι μετακινησεις που τρωνε χρονο,ετσι λοιπον που καιρος για γραψιμο..και παγωτο θελω Κελλυ μου τωρα,και κεφτεδακια και εκλεράκι μιας και ειμαι αρρωστη με την σοκολατα!!

Αρέσει σε maria071966, soyla74, VeraNikol και 2 σε άλλους.
  20. Wild_Rose

Wild_Rose Ανερχόμενος συντάκτης

Πωπωπω!! με κολάζεται με τόσα εδέσματα και πως θα βγω στην παραλία.:oops:
    Μας ανοίγετε πάντα την όρεξη εκτός από το εκλεράκι. Δεν είναι του γούστου μουxD
    Μεταξύ μας είναι και λίγο στραβοχυμένο :eek:

Η/Γ : Μήπως να αλλάζατε το τίτλο του θέματος με κάτι πιο πιασάρικο; Ας πούμε... Το εστιατόριο των αγροτών. :inlove:

Μάκια :inlove:

Αρέσει σε maria071966, soyla74, VeraNikol και 3 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.