Το στέκι των αγροτών

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 21/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Ελα κουμπαρούλαααααα γίνε πιό επιεικής , τι είναι αυτά τώραααα ;;;
    Ορίστε υπάρχουν καλύτερες λύσεις - το φερμουάρ - γιά να έχω
    περισσότερες ευκαιρίες !!!! ΄Αλλωστε το μαρτύρησα μόνη μου εντάξει
    και γιά να δείς πόσο υπάκουη είμαι θα φάω μόνο κεφτέδες, δεν θα πάρω
    από τα τρουφάκια του Ραφαήλ γιατί είναι ονομαστικά - και πάλι συγχα-
    ρητήρια και πάντα επιτυχίες να έχεις (αν θέλεις κρύψε 1 κάτω από το
    τραπεζομάντηλο έε ; - θα πάρω μόνο από της Ναταλίας γιατί γράφει το
    όνομά μου, και από τα δικά σου το βράδυ !!!

Αρέσει σε psipsi1978, maria071966, voula48 και 5 σε άλλους.
  2. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

τελος παντων, σε συγχωρω αυτη την φορα!! μονο αφησε και τιποτα για μας εεεε!!! μμμ θα παρω και ενα δυο τρουφακια, για να γλυκαθω!!! τι λετε το βραδυ παμε μια βολτα με το κοτερο??? παμε να δροσιστουμε στην ανοιχτη θαλασσα?? αν θελετε ριχνουμε και καμμια καθετή, μηπως πιασουμε κανενα ψαρακι!!!

Αρέσει σε psipsi1978, maria071966, voula48 και 4 σε άλλους.
  3. natalia_prod72

natalia_prod72 Στρατηγός του φόρουμ

Σαφουλα, οταν θα θελεις κατι να φας (κανενα κεφτεδακι)να μου πεις, θα βαλω το παλικαρι να σε κρυψει απο τις καμερες της Κελλις και να φας με την ησυχια σου ;)

Κελλι, παμε οπου θελεις, ειμαι μεσα, αλλα μην μου πεις να παμε για ψαρεμα, δεν θελω να ακουσω για για ψαρια και ψαρεματα. Ακομα θυμαμαι το ιβεν που δεν επιασα τιποτα :mad:

Αρέσει σε maria071966, graganta, soyla74 και 5 σε άλλους.
  4. sofouladim

Eλάτε παιδιά έτοιμη είμαι γιά το βραδυνό μας ψάρεμα !!!! ΄Εφερα και την συλλογή με τα καλαμάκια μου γιά να κάνω κάθετες εφορμήσεις
    όχι καθετές, όση ώρα εσείς θα ψαρεύετε χαχαχα αδιόρθωτο φαγανό είμαι !!! Ανοιξα και το φερμουάρ μμμμ μιά χαρά !!
    Λοιπόν μην ανησυχείτε έχω αποθέματα γιά όλους σας, περιμένω κέλευσμα από την Κέλλυ μας !!!

Αρέσει σε Gulit1, psipsi1978, graganta και 6 σε άλλους.
  5. GEPPO1

natalia τι βλεπω??? τα καναμε πλακακια με την sofoula??? καλα καλα θα βρω ραμματα και για την γουνα σου!!!! (μεταξυ μας αυτον τον κυριουλι μηπως μπορεις να μου τον στειλεις να κρυβει και εμενα οταν τρωω,γιατι ντρεπομαι οταν με βλεπουν???). λοιπον αντε παμε, επιβιβαστητε στο πλεουμενο και παμε, εσυ natalia μπορεις να ξαπλωσεις και να χαλαρωσεις. sofoula βγαλε τα καλαμακια απο το μπουφαν και αστα στο τραπεζι να φαμε μετα!! αντε ελατε κοριτσια!! που ειναι οι υπολοιπες???

Τελευταία επεξεργασία: 23/7/15
  6. VeraNikol

VeraNikol Επαγγελματίας του φόρουμ

Nαταλία! Σοφία και Κέλλυ δςεν αφήνετε ανθρωπο ν'αγιάσει.Μόλις είχα φάει το βραδινο μου,(ένα γιαουρτακι) και είπα να μπω λίγο στο φόρουμ να δω τι κάνετε.
    Κι αντικρίζω τα ζουμερα καλαμάκια με το λιπακι...ε,τι να 'κανα η γυναίκα; χτυπησα πεντε!:mad:

Αρέσει σε soyla74, maria071966, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  7. sofouladim

Παιδιά κοιτάξτε να τρελαθείτε τι έπιασα με τα καλαμάκια μου !!!!
    Φτάνουν γιά σήμερα, αύριο πάλι με το καλό, άντε γιατί μας έπιασε η υγρασία της θάλασσας και είμαστε και
    μεγαλοκοπέλες ... και δεν μπορούμε να βγούμε από το κότερο !!! Καληνύχτα σας !!!!

Αρέσει σε Gulit1, psipsi1978, voula48 και 5 σε άλλους.
  8. GEPPO1

καλημερααααα!!! αντε να σηκωνομαστε σιγα σιγα!! vera μου και εγω τρωω γιαουρτακι το βραδυ, αλλα επειδη δεν εχω ψευδαισθησεις οπως εσυ, εγω το τρωω εξ αρχης, μετα το φαγητο, συνηθως με μαρμελαδιτσα ή σιροπι σοκολατας!! δοκιμαστε το, θα σας αρεσει!! sofoula επειδη εγω παω για μπανιο, το μεσημερι μεχρι να γυρισω, να εχεις ετοιμα τα ψαρακια να φαμε. να τα κανεις τηγανιτα με μπολικο αλευρακι να γινουν τραγανα!! natalia εσυ φερε σαλατουλα που εχεις ειδικοτητα, οι υπολοιπες και υπολοιποι (λεω εγω τωρα) κοπιαστε εχουμε πιασει καλη ψαρια, φτανει για ολους!! και για να δειτε ποσο σας προσεχω, πρωτου φυγω σας εφτιαξα ενα σπεσιαλ πρωινο, να κατσετε στην βεραντα μου να το απολαυσετε!! ελατε να φατε να καρδαμοσετε, γιατι λενε οτι το πρωινο ειναι το καλυτερο γευμα της ημερας!! (ναι καλα, γιατι τι προβλημα εχουν με το μεσημεριανο και το βραδινο?? για μενα ολα σημαντικα ειναι, μην τα προσβαλουμε κιολας!!).
    να εχετε μια υπεροχη μερα!!! παω τωρα για βουτιες, να δοκιμασω και το καινουργιο μου αντηλιακο!!

Αρέσει σε psipsi1978, graganta, voula48 και 5 σε άλλους.
  9. sofouladim

Καλημερούδια σας !!! Κατά τις εντολές της κουμπαρούλας μου και αφού πήρα 1 μονο 1 κουλουράκι με τον
    καφέ και τον χυμό μου, μπήκα κατευθείαν στην κουζίνα. ΄Εφτιαξα τα μικρότερα ψάρια τηγανητά και έψησα
    στην σχάρα τα μεγαλύτερα γιατί υπάρχουν και κάποιοι που τα θέλουν ψητά. ΄Αντε Ναταλία φτιάξε εσύ την
    σαλάτα και ... αν ακούει η Φένιααααα .... ψωμάκι από τα χεράκια του άντρα της και συμπληρωθήκαμε !!!!

Αρέσει σε Gulit1, psipsi1978, voula48 και 4 σε άλλους.
  10. natalia_prod72

Καλημερα!!!
    Μην φωναζετε! Αργησα γιατι πηγα να τα μαζεψω απο το μπαξε μου, για να ειναι φρεσκα.
    Ετοιμα.

[​IMG] [​IMG]
    Το τραπεζι ειναι ετοιμο, κοσμο δεν βλεπω.

Αρέσει σε Gulit1, VeraNikol, sofouladim και 2 σε άλλους.
  11. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Ε! μα μέχρι τώρα κολυμπάνε στην θάλασσα που να δεις τον κόσμο; τώρα θα ερθουν οι πεινασμένοι ;)

Αρέσει σε soyla74, maria071966, graganta και 4 σε άλλους.
  12. GEPPO1

ηρθα, κατεφθασα πεινασμενη σαν λυκος!!! πωπω τι φτιαξαν τα χερεκια της κουμπαρουλας μου και της natalia!!!! και εχω μια πεινααααα!!! και μιας και δεν ηρθε η fenia, εφερα εγω φρεσκοζυμωτο ψωμι απο τον Μαραθωνα!!! αντε παμε να κατσουμε να φαμε!! μμμμμ sofoula τελεια τα ψαρακια!! τραγανα, τραγανα σε συγχωρω σημερα για ολες τις παγαποντιες που εχεις κανει!!! καλε natalia μελι ειναι αυτες οι ντοματες, τι νοικοκυρα εισαι εσυ??? προλαβαινεις και μπαξε!! μπραβο!! ελα misirli φωναξε και τα αλλα κοριτσια και κανενα αγορι αν περασει, να κατσουμε να φαμε! γεια στα χερακια σας κοριτσια!!
    παμε να κατσουμε σε αυτο το ωραιο τραπεζακι στην θαλασσα!!

Αρέσει σε soyla74, maria071966, graganta και 3 σε άλλους.
  13. VeraNikol

Tσα! ήρθα κι εγώ! μόλις σχόλασα και ψάχνω τα πρωινά καφεδάκια σας! αν υπηρξαν βέβαια ποτε γιατί πάλι φαγια από δω, φαγια από κει...Το πρώτο πραγμα που σκεφτηκα όταν τα είδα είναι ότι το στέκι των αγροτών πρέπει να μετονομαστεί σε στέκι των μπαμπάτσικων, των λαίμαργων, των κοιλιοδουλων, ότι προτιμάτε εσεις.
    Και είναι και καλοκαίρι που υποτίθεται ότι βγαίνουμε στην παραλία.
    Το χειμ.ωνα δηλαδή τι θα γινει;θα εξακολουθήσουμε να γυμνάζουμε μόνο τους μασητήρες μας;:eek:

Δεν σας καταλαβαίνω βρε! εγώ πεινάω! ή τρελαίνομαι με αυτά που κανετε επειδή σας ζηλεύω που χλαπακιάζετε!>:(

Αρέσει στους soyla74, maroula, GEPPO1 και σε ακόμα ένα άτομο.
  14. GEPPO1

τι θα ελεγες, για το στεκι των....ζουμπουρλουδικων?????? χαχα

15. VeraNikol

με βρίσκεις σύμφωνη Κέλλυ το βρισκω εύστοχο και πολύ γλυκούλικο...
    αντε κι εγώ θα σας κάνω και γουτσου γουτσου στα μαγουλάκια σας μπεμπούλες μου αγαπημένες.

Αρέσει σε soyla74, maria071966, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  16. natalia_prod72

Βερα μου, σου εφερα φωτο για να δεις και πως ειμαστε πανω κατω, μετα απο ενα χειμωνα με πολυυυ φαι στο "μετρημα"

Αρέσει σε soyla74, maria071966, graganta και 5 σε άλλους.
  17. fenia233

fenia233 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

πολυ ευχαριστως να σας φερω ψωμι φρεσκοψημενο και λαχταριστο,μονο να πεσει λιγο η θερμοκρασια γιατι ειναι αδυνατον να αναψω φουρνο με 42 βαθμους

Αρέσει σε soyla74, graganta, voula48 και 4 σε άλλους.
  18. VeraNikol

Mπράβο Ναταλάκι!Εσείς δεν είσαστε τα κορίτσια με τα μάγουλα, είστε τα μάγουλα με τα κορίτσια! :pωραία,ωραία μπραβο και πάλι!

Αρέσει σε soyla74, maria071966, graganta και 2 σε άλλους.
  19. maroula

maroula Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπερα ζουμπουρλουδικα κοριτσακια. Αχ ποσο σε νοιωθω Βερα, γι'αυτο δεν ερχομαι συχνα, τωρα ειδα τα ψαρια και μου τρεξαν τα σαλια, αντιθετα απ'τη Ναταλια μ'αρεσει το ψαρεμα και περισσοτερο τα ψαρια,
    ωστοσο τα σουβλακια μάφηνουν αδιαφορη. Ευτυχως δεν ειδα και σοκολατες αποψε.
    Σας καληνυχτιζω και σας χαιρετω μεχρι τη Δευτερα, θα παω Χαλκιδικηηηη:music:8) για 3μερο.
    Ελπιζω να περασετε ολοι καλα, θα ειμαι στην παραλια απο κατω και θα σκεφτομαι τα φυτα μου που θα τ'αφησω.xDΘα κανω και καμια βουτια για σας.[​IMG]

Αρέσει σε soyla74, voula48, natalia_prod72 και 2 σε άλλους.
  20. sofouladim

Καληνύχτα σας και πολλάαααα πολλάααα φιλάκιαααααα στα γλυκά και
    παραφουσκωμένα σας μαγουλάκιαααααααα !!!!
    Παιδιά τρώτε μην φοβάστε και αν κάνετε κοιλίτσα ... μην στενοχωριέστε
    θα το πάρετε σε ύψος !!!!

Σμάααατσσσσσσσσσσ μούτσ .
    Αααχχ μπράβο Ναταλίααααα τα διατηρείς και εσύ ακόμη τα γλυκά και φουσκωτά σου μαγουλάκιααααα ;;;;; Τέλειααααααα

Αρέσει σε Gulit1, soyla74, psipsi1978 και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.