Το στέκι των αγροτών

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 21/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. natalia_prod72

natalia_prod72 Στρατηγός του φόρουμ

Ευχαριστω πολυ rafaelos2011 να εισαι καλα!!!
    Επειδη δεν υπαρχει ουτε δηγμα απο τοσες τουρες που εφεραν τα παιδια, ελατε να παρετε παγωτα.

Αρέσει σε maroula, sofouladim, Gulit1 και 7 σε άλλους.
  2. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

ααα στο παγωτο δεν λεω ποτε οχι!!! θα παρω και λιγο παγωτο!! τι ειπες??? αφου εφαγα και τουρτα οταν σου ειπα χρονια πολλα??? εε να σου ξαναπω χρονια πολλα να φαω και παγωτο!!! χρονια πολλα natalia μου, θα παρω τωρα την μπαλιτσα με το παγωτο σοκολατα με τα κομματακια, την μπαλιτσα μοκα και την θαλασσια γιατι ειναι το χρωμα μου!!! αντε βρε, στην υγεια σου να σε χαιρομαστε!!!

Αρέσει σε maroula, natalia_prod72, sofouladim και 3 σε άλλους.
  3. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

καληνύχτα , όνειρα γλυκά

Αρέσει σε psipsi1978, maroula, natalia_prod72 και 4 σε άλλους.
  4. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

καλημερα κοριτσια !!!εδω καπου γυρω ειμαι και γω !!!!
    καφεδακι ?? [​IMG]

Αρέσει σε psipsi1978, maroula, graganta και 5 σε άλλους.
  5. georgia469

καλησπέρα σε όλους
    ας δροσιστούμε λίγο με ένα παγωμένο
    κφεδάκι ,είναι ότι πρέπει με τέτοιο καύσωνα
    και εγώ Μαράκι εδώ γύρω είμαι
    με τέτοια ζέστη που να πας?
    καίγομαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε psipsi1978, maroula, VeraNikol και 3 σε άλλους.
  6. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Γλυκειά μου Ναταλίτσα, Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρές γιά σένα και την οικογένειά σου !!!
    Επίσης πολλές ευχές και σε σένα Γεωργίτσα μου γιά την αδελφή σου, καλή υγεία πρώτα από
    όλα να έχετε όλοι και να είσαστε πάντοτε αγαπημένες !!!
    * Οι ευχές μου έρχονται με μιά μικρή καθυστέρηση (λόγω απουσίας μου) αλλά ξέρω πως οι ευχές
    είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες κάθε ώρα !!!
    Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια με τα ωραία κεράσματά τους - τέλειες οι τούρτεςςςςςςς αλλά και τα
    παγωτάκιααααα έτσι λιωμένα τα βρήκα όπως ακριβώς τα τρώω .. πάντα τα αφήνω να λιώνουν !!!!
    Καληνύχτα σας !!!

Αρέσει σε maroula, VeraNikol, vslpt και 5 σε άλλους.
  7. natalia_prod72

Καλημερα!!!
    Σοφουλα, ευχαριστω για τις ευχες, να εισαι καλα!
    Παιδια η κατασταση με την ζεστη δεν παλευεται :mad:

Παρτε για να δροσιστουμε λιγο.

Ποσο θα ηθελα να ειμαι στη θεση του.

Αρέσει σε maroula, maria071966, VeraNikol και 4 σε άλλους.
  8. GEPPO1

καλημερα σε ολους και ολες. θα παρω καφεδακι natalia μου ευχαριστω. βρε παιδια τοσες μερες ολο γλυκα και παγωτα τρωμε. δεν θα μαγειρεψουμε και τιποτα?? θα παθουμε ζαχαρο με τοσα γλυκα. θα σας μαγειρεψω εγω για σημερα κατι καλοκαιρινο. θα σας φτιαξω γεμιστα, τα μισα μονο με ρυζακι (ορφανα τα ελεγε η γιαγια μου) και τα μισα με κιμα. κοπιαστε να φαμε το μεσημερι, εχω και φρεσκο ψωμακι και φετουλα απο το χωριο!!

Αρέσει σε psipsi1978, maroula, soyla74 και 6 σε άλλους.
  9. natalia_prod72

Βρε Κελλι, αφου ξερεις οτι ειμαστε λατρεις του γλυκου xD
    Εγω φερνω την σαλατα, ελατε σιγα σιγα να φαμε

Αρέσει σε maroula, soyla74, VeraNikol και 3 σε άλλους.
  10. VeraNikol

VeraNikol Επαγγελματίας του φόρουμ

Γεια σας όμορφες! σήμερα είχα μια πολύ δύσκολη μέρα. Το απόγευμα που γύρισα σπίτι τι έφαγα λες Κέλλυ;;;; Γεμιστα που φρόντισε η μανούλα να μου στείλει και τι άλλο Ναταλάκι;; σαλατούλα, Καλά συννενοημένες με τη μαμά μου είσαστε;;;:eek:

Αρέσει σε maroula, natalia_prod72, georgia469 και 3 σε άλλους.
  11. sofouladim

Καλησπέρα σε όλη την γλυκειά παρέαααα!!!!
    Βέρα μας καλώς ήλθες !!!! Μμμμμ ναι τα γεμιστά είναι εξαιρετικό φαγητό πράγματι, και η Κέλλυ εξαιρετική μαγείρισσα
    και η μητέρα σου εξ ίσου καλή πιστεύω, αλλά τα γεμιστά της Κέλλυς είναι μαγική εικόνα - δεν υπάρχουν, γιατί μόλις
    τα σερβιρισε μπήκα μέσα και άρχισα να τρώω ψάχνοντας να βρώ ποιό είναι ορφανό και ποιό με κιμά ... και κατα λάθος
    τα έφαγα όλα, αλλά μόνο το εσωτερικό τους, μετά πήρα βαμβάκι από την φάρμα μου, το έκανα μπαλάκια και γέμισα
    τα αδειανά γεμιστά και φαινόντουσαν φουσκωτά !!! Η ίδια είμαι σίγουρη ότι τα ¨είδε¨όλα από τις κάμερες που με παρα-
    κολουθεί, αλλά τι να κάνει η γυναίκα μπροστά στον τερμίτη Σοφία σηκώνει τα χέρια ψηλά, μου έχει και αδυναμία λόγω
    της κουμπαριάς και πότε - πότε με συγχωρεί το ... φαγανό !!! Το θέμα είναι πως μου έχει τάξει κεφτεδάκια και .... δεν
    έχει φανεί τίποτε στον ορίζοντα, για να δούμε τι μας ετοιμάζει γιά το τελευταίο Σ/Κ του μηνός ;;;;;
    Ναταλίααα ακούραστη όπως πάντα, καφέδες αράδα προσφερόμενους με περίσσεια αγάπη!! Και χτές πρωί και απόγευμα
    φρόντισαν τα κορίτσια μας & έφεραν καφέδες και "δρόσισαν "το περιβάλλον !!! Ευχαριστούμε όλες σας !!!!
    Καληνύχτα και καλό ξημέρωμαααααα να έχετε !!!!

Αρέσει σε psipsi1978, voula48, maroula και 8 σε άλλους.
  12. VeraNikol

Γεια σου Σοφία! αυτό το τάξιμο με τα κεφτεδάκια κάπου το έχει πάρει το μάτι μου, και μάλιστα για κουβά ολόκληρο!
    τα περιμένω κι εγώ πως και πως....για να δούμε....
    Σε όσες κοιτούν τον ουρανό, ευχομαι να δείτε πεφτάστερα, που είναι μαγεία και να πιάσουν οι ευχούλες σας.
    Όμορφα όνειρα και γαλήνιο ύπνο σε όλους!

Αρέσει σε maroula, GEPPO1, sofouladim και 4 σε άλλους.
  13. sofouladim

Καλημέρα σας και χαρούμενη Πέμπτη σε όλους !!!!!
    Σας έφερα φρεσκοψημένες τυρόπιτες με φύλλο που "άνοιξα" με τα χεράκια μου έτσι ;
    όχι ότι και ότι , πάρτε έχει γιά όλους !!!! Καλοφάγωτες και φιλάκια σε όλους σας !!!

* Μααα ... που είναι αυτή η κουμπαρούλα μου ;;;;; κιχ από εχτές , δεν μου έκανε ούτε μία παρατήρηση ;;;; Της είπα ότι έφαγα όλα τα γεμιστά και δεν έχει αντιδράσει ακόμη ;;;; Ωωωωωχχχ ποιός ξέρει τι μου ετοιμάζει ;;;; Βοήθειαααααα Που είσαι καλέεεεεεεε ;;;;;

Αρέσει σε psipsi1978, maria071966, kollitoi και 7 σε άλλους.
  14. natalia_prod72

Καλημεραααα!!!
    Σογουλα, πηρα απο τωρα την τυροπιτα μου, γιαατι μετα μπορει να μην υπαρχει xD
    Αφηνω καφεδακι για τις συνοδευσουμε

Αρέσει σε Gulit1, maroula, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  15. sofouladim

Ααααχ βρε Ναταλίαααα, γράφεις αφήνω καφεδάκια και εγώ από την λαχτάρα μου νομιζα πως έγραφες κεφτεδάκια χαχα
    και βλέποντας την εικόνα "θόλωσα" ποιά κεφτεδάκιααα;;; καφέδες είναι ντόϊγκ τάβλα η Σοφίαααα χαχαχα !!!!

Αρέσει σε psipsi1978, kollitoi, VeraNikol και 6 σε άλλους.
  16. georgia469

Καλημέρα φιλενάδες !!!!!!!!!!!!!!
    τι μου κάνετε?
    οι τυρόπιτες φανταστικές Σοφούλα , το μυαλό όλο στα κεφτεδάκια το έχεις ,βλέπω !!!!!!!!!!!!!!
    καιρός να πάμε για κάνα μπάνιο να γυμναστούμε και λίγο
    πήρα φόρα και πέφτωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε psipsi1978, maria071966, soyla74 και 6 σε άλλους.
  17. maroula

maroula Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημερα φιλαρακια, η μερα σημερα ειναι ζεστηηη, και παραγωγικη. Η λαικη πηρε φωτια, οι αγροτες θεριζουν

μανιωδως βατομουρα, σταρια, κ.λ.π. κι οι καστορες πολλαπλασιαζονται σαν κουνελια.[​IMG] Ολα καλα και ανθηρα λοιπον, παιρνω κι εγω ενα καφεδακι και συνεχιζω τη σκληρη δουλεια. Φιλακια.:DxD Ποιος εχει χρονο για μπανιο Γεωργια μου, σημερα εχουμε δουλεια, πολλη δουλεια.

Αρέσει σε maria071966, soyla74, sofouladim και 6 σε άλλους.
  18. natalia_prod72

Σοφουλα, ειδες κεφτεδακια? Οριστε, ζεστα, ζεστα.

Γεωργια, ερχομαι και εγωωωω.

Μαρουλα, εσυ κατσε στην λαικη να μαζεψεις κανενα χ.τ. Εμεις παμε στην θαλασσαααα

Αρέσει σε maria071966, soyla74, Gulit1 και 6 σε άλλους.
  19. GEPPO1

ωχ μας ανακαλυψες vera μου!!! για να πω την αληθεια ναι ειχαμε συνενοηθει, η μαμα σου μου εδωσε την συνταγη και γι αυτο ηταν τοσο νοστιμα και τα δικα μου!! χρυσοχερα σου λεω, ακολουθησα πιστα την συνταγη της!!
    οσο για σενα sofoula, καλη μου κουμπαρουλα, σου ετοιμασα μια εκπληξη και για αυτο δεν φανηκα καθολου απο εχθες, ειχα ετοιμασιες. νομιζεις δεν ειδα τι εκανες με τα γεμιστα??? αλλα το ειδα αργα το βραδυ και ηταν αργα!!! ετσι εκατσα με το τζινι μου (το θυμαστε οτι εχω ενα τζινι εεε???) και ετοιμασα ενα ειδικο ξορκι, που θα σου βαλει μια ταινια στο στομα, για να παψεις να τρως ολη μερα. η ταινια θα ανοιγει μολις δωσω εντολη εγω, και ετσι θα βρουμε την ησυχια μας και εσυ την σιλουετα σου!!! αυτη ειναι η τιμωρια σου για αυτο που εκανες με τα γεμιστα!! ακου να τα αδειασει να φαει την γεμιση, και να τα γεμισει με βαμβακι!!! τωρα απο δω και μπρος θα κυκλοφορεις ετσι!!!
    για τις υπολοιπες, επειδη εισαστε και κουρασμενες με τα μπανια (georgia θα γκρεμοτσακιστεις παιδακι μου!!!) και με την δουλεια στις φαρμες, εφτιαξα κεφτεδακια (χιχι πανουργο εεε???) με πιλαφακι!! εσυ sofoula θα εχεις την χαρα να βλεπεις τις φιλες σου να τρωνε το αγαπημενο σου φαγητο (χιχιχι για να μαθεις να με κοροιδευεις!!). ελατε κοριτσια και αγορια κοπιαστε!!!
    αν εισαι καλο κοριτσι, ισως σε αφησω να φας λιγο το βραδυ!!

ααα natalia τωρα ειδα οτι εφερες και εσυ κεφτεδακια!!! θα μοσχοφαμε το μεσημερι, μην χαιρεσαι sofoyla, ουτε απο της natalia θα φας!!!
    καθηστε καλε ερχομαι και εγω στην θαλασσα!! (εσενα σε παρακολουθω!!!)

Αρέσει σε psipsi1978, maria071966, voula48 και 6 σε άλλους.
  20. VeraNikol

Ραφαήλ, δεν έχουμε γνωριστεί ακομα αλλά θέλω λίγο ετεροχρονισμένα να σου δώσω συγχαρητήρια για το πτυχίο σου
    και να σου προσφέρω μερικά τρουφάκια. Να τα φας γρήγορα γιατί υπαρχουν εδώ κάτι κοπελιές που καραδοκούν xD
    και όχι τιποτα άλλο, αλλα στη μορφή μοιάζουν λιγουλάκι με κεφτεδάκια!

Αρέσει σε psipsi1978, maria071966, soyla74 και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.