Το στέκι των αγροτών

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 21/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα σας γλυκειές φιλεναδούλες !!!!
    Αααααα έχω γεμίσει μαρμελάδες παντού , δεν ξέρω πότε θα σταματήσω !!! ΄Εχω πάρει το καρβέλι και το τσουρέκι (ευχαριστώ Βέρα ) και έχω ανοίξει 3 βάζα (ευχαριστώ Ναταλία) με τις κουμκουατομαρμελάδες (μμμμ... τι γεύση !!!) και την έχω κάνει ... ταράτσα !!! Ευχαριστώ που με θυμηθήκατε - έεεεε εντάξει άφησα και κάποια βάζα γιά τις υπόλοιπες ... ααααακούει η γλυκειά
    μου κουμπαρούλα-καμεραγούμαν ;;;;;
    Λοιπόν ένα σούπερ γλυκό κέρασμα γιατί σήμερα έχει η κόρη μου την 5η επέτειο γάμου !!!
    (ελπίζω να φανεί )

Καλοφάγωτη και επίσης Χρόνια Πολλά σε Μαρίνες και Μαρίνους !!!! Καλό απόγευμα να έχετε !!!

Αρέσει σε psipsi1978, vslpt, VeraNikol και 5 σε άλλους.
  2. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

Καλησπέρα και καλή δύναμη σε όλους !!!!!!!!
    να τους χαίρεσαι Σοφία μου αγάπη , ευτυχία , κατανόηση για πάντα τους εύχομαι
    ευχαριστούμε και για το κέρασμα υπέροχο γλυκό , τριανταφυλλάκια είναι αυτά στο κέντρο? τρώγονται?

Αρέσει σε kolokythopitas, VeraNikol, sofouladim και 2 σε άλλους.
  3. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλησπερα γλυκουλινια μου!!! τι πειρασμοι ειναι αυτοι που βλεπω??? και σημερα ειπα να κανω διαιτα (χαχαχα ας γελασουμε!!) πηρα και ψωμακι και μαρμελαδα και απο αυτο το σοκολατενιο με την σαντιγυ μιαμμιαμ!!!!! της sofoula!! εφερα και εγω μερικα βαζακια γλυκο για τα κοριτσια και τα αγορια που δεν ηρθαν στην Κερκυρα (ναι και για σενα maria και sofoyla, για την διαιτα σου χαχα). εγω σας εφερα περγαμοντο παραδοσιακο και αυτο της Κερκυρας, οπως μου ειπαν. sofoula μου να σου ζησουν και να ειναι παντα αγαπημενα τα παιδακια σου!! κεραστητε τωρα ειναι μουρλια!!
    maria μονο ντουντουκα δεν βγαλαμε οτι παμε Κερκυρα!!!

Αρέσει σε psipsi1978, kolokythopitas, voula48 και 4 σε άλλους.
  4. sofouladim

Φιλεναδούλες μου, σας ευχαριστώ πολύ γιά τις ευχές σας !!! Τα τριανταφυλλάκια είναι στόλισμα από τον κήπο μου γιά διακόσμηση σας τα έβαλα !!! Μμμμμμμ το έφαγα το περγαμόντο , εντάξει λοιπόν και αυτό μου αρέσει καθώς και όοοοοοολα
    τα φαγητά τα καλομαγειρεμένα και όλα τα γλυκά με άσπρη κρέμα και σαντιγύ και φρούτα, τις σοκολάτες και τα παράγωγα τα αφήνω σε εσάς, μην λέτε πως τα τρώω όλα εγώ, και είμαι αγιάτρευτα "ασθενής" με τα κεφτεδάκια ...ουφφφ τα είπα όλα και
    ησύχασα !!!!
    * Βέρα μου συγνώμη, δεν σου απάντησα στο ερώτημά σου γιά τα κουμ-κουάτ. Τό Μπαχαμαράμα εννοούσα νησί μου !!!

Αρέσει σε psipsi1978, vslpt, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  5. VeraNikol

VeraNikol Επαγγελματίας του φόρουμ

Mάρα μου χρόνια πολλα, να χαίρεσαι το Μαρινάκι σου!
    Σοφούλα να σου ζήσουν και να είναι ευτυχισμένοι και αυτοί και τα πριγκιπόπουλα τους!

Αρέσει σε kolokythopitas, GEPPO1, sofouladim και 2 σε άλλους.
  6. natalia_prod72

natalia_prod72 Στρατηγός του φόρουμ

Σοφουλα, να σου ζησουν τα παιδια, να ειναι παντα ευτυχισμενα και αγαπημενα.
    Παιδια, καλα λετε.
    Χρονια πολλα σε ολους που γιορταζουν σημερα!!!

υ.γ. Σοφια, το γλυκο σου ειναι τελειο, οπως ξερετε ειμαι λατρης της σοκολατας xD

Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, maria071966 και 4 σε άλλους.
  7. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Γεια σας κορίτσια! Είπα να ΄κάνω αποτοξινωση από το φόρουμ, αλλά με τέτοια τούρτα δε μπορούσα να μην έρθω. Σοφούλα, χρόνια τους πολλά και ευτυχισμένα! Να τους χαίρεσαι. Καληνύχτα σε όλους!

Αρέσει σε psipsi1978, Gulit1, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  8. sofouladim

Ευχαριστώ και εσάς φίλες μου γιά τις ευχές σας !!!!
    Καλό και γαλήνιο βράδυ να έχουμε όλοι !!!!!Καληνύχτα σας !!!!!

Αρέσει σε psipsi1978, vslpt, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  9. VeraNikol

VeraNikol Επαγγελματίας του φόρουμ

evieva,ευχομαι και ελπιζω οτι θα μας ερχεσαι. Εμενα προσωπικα μου λειπεις![​IMG]

Αρέσει σε psipsi1978, maroula, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  10. natalia_prod72

Καλημερα, παιδια!!!
    Καφεδακι?

Βερα, σε αυτα τα μερη που παμε εμεις δεν νομιζω οτι αρεσουν στην evieva. Αν καναμε καμια εκδρομη προς την πολυ ζεστη μπορει να ερχοταν ;) π.χ. καμια ερημο σαν και αυτη

Αρέσει σε Gulit1, misirli, maroula και 6 σε άλλους.
  11. sofouladim

΄Ομορφη και χαρούμενη Καλημέρα όλη την ημέρα να έχετε και
    καλό Σαββατοκύριακο !!! Ευτυχώς ο Υμηττός είναι ... ήσυχος σήμερα !!!!
    Τις ευχαριστίες μου και την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσους "πάλευαν"
    χτές όλη την ημέρα και από κοντά για να σβήσουν τις φωτιές και από τον αέρα !!!!
    Να τους προστατεύει ο Θεός πάντοτε !!!!

* Κουμπαρούλααααα μαζί γράφαμε !!! Μμμμμμ να πάρω μία παρακαλώ ;;;;
    ** Ναταλία υπέροχα τα καφεδάκια, αλλά ενώ τα βλέπω και θέλω να δοκιμάσω συγκρατούμαι γιατί με πειράζει ο κρύος καφές (τί χάνω έεεε;;)
    Εσύ θα λές ότι πήρα !!!

Τελευταία επεξεργασία: 18/7/15
    Αρέσει σε psipsi1978, vslpt, vaso1963 και 4 σε άλλους.
  12. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημερα κοριτσια και αγορια. θα παρω καφεδακι natalia μου, ευχαριστω πολυ. να σας κερασω τυροπιτουλες φρεσκοψημενες.
    αφου στην evieva αρεσει η πολυ ζεστη, να την παρουμε μαζι μας οταν παμε στο Ντουμπαι.

Αρέσει σε psipsi1978, kolokythopitas, vaso1963 και 2 σε άλλους.
  13. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

πφφφ είμαι απασχολήμενη
    μην με ενοχλείτε
    που θα πάει θα το πιάσω >:(

Αρέσει σε psipsi1978, maroula, kolokythopitas και 7 σε άλλους.
  14. natalia_prod72

evieva, προσεχε μονο να μην γλιστρησεις και σε βρουμε ετσι

Αρέσει σε Gulit1, maroula, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  15. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

Καλημέρα Καλό Σ/Κ
    εύχομαι να περάσετε καλά ,καλές βουτιές σε όλους
    Ναταλία ότι πρέπει οι καφέδες σου με τέτοια ζέστη που έχει
    ε!!!!!!!! όχι να πάμε και στην έρημο , στην Ελλάδα και δεν αντέχουμε τόση ζέστη
    που να πάμε και στην έρημο , θα αφήσουμε τα κοκαλάκια μας εκεί !!!!!!!!!!!!!!!!

Προσοχή σε όλους , να έχουμε τα ματια μας ανοιχτά και μόλις δούμε λίγο καπνό ,να κανουμε αυτό που πρέπει....
    οι άνεμοι και σήμερα θα είναι πολύ δυνατοί ,
    Σοφούλα μου ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά ,σήμερα καίγεται η Σκύρος και ο ανιψιός μου και οι συνάδελφοί του
    παλεύουν με τους ανέμους να σβήσουν την φωτιά , με μεγάλη δυσκολία πετούν τα αεροπλάνα

Ο Θεός είναι μεγάλος ,όπως χθες που βοήθησε τους πιλότους να μην πάθουν κανένα κακό , σήμερα που ξέρω πως πετάει και ο ανιψιός μου έχει δεθεί κόμπος το στομάχι μου.

Αρέσει σε maroula, kolokythopitas, vaso1963 και 7 σε άλλους.
  16. sofouladim

Oι Ταξιαρχίες των Αγίων Αρχαγγέλων να είναι στο πλευρό όλων τους και να τους προστατεύουν,
    να είναι δίπλα τους και να τους βοηθούν στο δύσκολό τους έργο και να τους δίνουν δύναμη και
    πάντοτε να τα καταφέρνουν !!!! Και όλοι μας να ευχόμαστε να είναι καλά όλα τα παληκάρια μας
    που με σθένος και αυταπάρνηση παλεύουν με τα στοιχεία της φύσης και με αντίξοες συνθήκες γιά
    να είμαστε όλοι εμείς ασφαλείς και ακαίραιοι !!! Η Παναγία και ο Χριστός να τα ενδυναμώνει !!!!!
    Γεωργία μου να είναι πάντοτε υγιής ο ανηψιός σου και νιώθω πολύ περήφανη γιά τον ανηψιό σου
    και γιά όλα αυτά τα παιδιά που καθημερινά και ανά πάσα ώρα είναι σε ετοιμότητα γιά χάρη μας !!!!

Αρέσει σε psipsi1978, vslpt, georgia469 και 7 σε άλλους.
  17. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

καλημερουδια σε ολους σας !!!
    για καποιο κομπο στο στομαχι μιλησες Γιωργια μου εγω θα ελεγα και μια ανατριχιλα στο κορμι οταν βλεπουμε τα δαση μας να καιγοντε !!!!!:(:(
    στους προποδες του Υμητου μενει κ ο αδελφος μου και πηραν το μωρο κ εφυγαν αρων αρων .......βλεπωντας τη φωτια να κατεβενει στα σπιτια !!! απεριγραπτες εικονες για αυτους που τις ζουν απο κοντα !!!
    μπραβο στα παλικαρια που εχουν αναλαβει το δυσκολο εργο της κατασβεσης με κινδινο ζωης καθε φορα !!!!
    να νε καλα παντα !!!!
    να πω μια ιδιαιτερη καλημερα στην evieva !!! να περνας καλη μου , μας ελειψαν τα ωραια σου ποστ !!!!!!:)
    εκτος και αν εχεις μετακομισει μονημα στη σαχαρα :music:
    αντε να ξυπναμε σιγα σιγα ................

Αρέσει σε psipsi1978, georgia469, maroula και 3 σε άλλους.
  18. natalia_prod72

Καλημερα!

Μπραβο στα παιδια, που με τον κινδυνο την ζωη τους παλευουν με τις φλογες.

Η Μαρια εφερε το ,πρωινο, εγω αφηνω το καφε

Αρέσει σε Gulit1, georgia469, maroula και 4 σε άλλους.
  19. vaso1963

vaso1963 Αναλυτής του παιχνιδιού

Θα πάρω τον καφέ και θα φύγω [​IMG] πάω διακοπές
    θα σας σκέφτομαι όλους να περνάτε καλά τα ξαναλέμεεεεεεε!

Αρέσει σε psipsi1978, georgia469, maroula και 4 σε άλλους.
  20. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους ,Ναταλία που τον βρήκες αυτόν τον φραπέ, είναι όντως πολύ χαλαρά, που λεμέ και εμείς εδώ. επίσης μπράβο στα παιδιά των σωμάτων ασφαλείας,που βάζουν τις πλάτες τους και σηκώνουν τόσα βαρή με κίνδυνο της ζωής τους, να είστε ολοι καλα.

Αρέσει σε vaso1963, georgia469, maroula και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.