Το στέκι των αγροτών

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 21/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. natalia_prod72

natalia_prod72 Στρατηγός του φόρουμ

Βερα, 1000 ευχαριστω για τις βουτιες :inlove:, καλα που ησουν εσυ για να δροσιστω.
    Κελλι, χαρη σε σενα παντα τρωμε ελαφρια φαγητα ;)
    Κοριτσια, αργησα για να βοηθησω για τα καστρα :cry:, την αλλη φορα θα ειμαι πρωτη να ξερετε.
    Μαρια να σας ζηση το μωρο, να το χαιρεστε και να ειναι καλοτυχο
    Γεωγια, προχωρα ακομα λιγο (για την θαλασσα):music:

Αρέσει σε Gulit1, maria071966, georgia469 και 2 σε άλλους.
  2. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλως ηρθες maria!! axxx τι μου θυμησες τωρα με τα Φαλασαρνα!!! ατελειωτες στιγμες διασκεδασης!!! να σας ζησει το μωρουλι και να ειναι καλοτυχο και γερο!!! μπραβο βρε vera μου, για αυτο ωρες ωρες μου ερχοταν τσουξιμο στα ματια!! φαινετε εκεινη την ωρα βουταγες για μενα!! vaso και georgia τελειο το καστρο σας, αλλα δεν βλεπω τους κροκοδειλους που εφερε η vera!!! ααα natalia μου, πανω απ ολα η γραμμη μας!!! ααα ολα κι ολα!!! και μ αυτα κι αυτα, φτασαμε στο τελος κι αυτης της ημερας!! αυριο αν τσουζουν τα ματια σας, ειναι που θα κανω εγω βουτιες για σας!!
    καλο ξημερωμα φιλαρακια!!!

Αρέσει σε psipsi1978, graganta, maria071966 και 4 σε άλλους.
  3. VeraNikol

VeraNikol Επαγγελματίας του φόρουμ

Γεια σου φίλη μου Μαρία!! καλώς σε βρήκα!!Περιμένω φωτογραφίες. Δεν έχω ιδέα από Κρήτη, απλά εχω ακούσει.
    Σε ποιο νομό είναι τα Φαλάσσερνα;;;

Αρέσει στους maria071966 και natalia_prod72.
  4. GEPPO1

καλημερααα!!!! πρωινο ξυπνημα σημερα, για να πιω με την ησυχια μου το καφεδακι μου, να ετοιμαστω, να ταισω τα ζωακια μου, να τους δωσω τα φαρμακα τους (και ο Ντιεγκο αλλα και τα γατακια μου παιρνουν αντιβιωση) και να φυγω για την θαλασσα!! βλεπετε θελω τουλαχιστον μια ωρα για να τα ετοιμασω ολα αυτα, αλλα χαλαλι τους. vera η θέση της αρχαίας Φαλάσαρνας εντοπίζεται στο δυτικό άκρο του ακρωτηρίου της Γραμβούσας στη δυτική ακτή της Κρήτης (νομος Χανιων). Η Φαλάσαρνα ήταν ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Κρήτης, με κύρια περίοδο ακμής τον 4ο και 3ο αι. π.Χ. και η προέλευση του ονόματος της αποδίδεται στη νύμφη - τοπική ηρωίδα Φαλασάρνη. maria περιμενουμε φωτογραφιες!!! οποτε θελετε κοριτσια παμε μια εκδρομη στην Κρητη, να δουμε ολα αυτα τα υπεροχα μερη!!! τα τζετ μου και τα γιωτ μου σας περιμενουν!!! παω τωρα να μαζεψω τα κουβαδακια μου και να φυγω. φιλακια να εχετε μια υπεροχη μερα!!

Αρέσει σε graganta, maria071966, natalia_prod72 και 3 σε άλλους.
  5. vaso1963

vaso1963 Αναλυτής του παιχνιδιού

Εμένα σήμερα να μου βάλετε απουσία έχω δουλειές πολλές δουλειές!!!!!![​IMG]
    Καλημέρα!!!

Αρέσει σε GEPPO1, maria071966, natalia_prod72 και 2 σε άλλους.
  6. VeraNikol

Kαλημέρα παρείτσα! γεια σου Βάσω δουλευταρού!
    Αλήθεια το απουσιολόγιο ποιος το κρατάει εδώ; το κόβω να το κρατάει η Κέλλυ!
    Επίσης ευχαριστώ για τις πληροφορίες για τη Φαλάσσαρνα. Θέλω επιγόντως διακοπές εκεί!
    Άντε θα φέρει κανείς καφέδες;

Αρέσει στους GEPPO1, vaso1963 και natalia_prod72.
  7. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

καλημέρα κορίτσια !!!!!!!!!
    έφτασαν και τα παγωμένα καφεδάκια
    Βάσω πάρε και καμιά φανέλα μαζί σου ,από την πολλή δουλειά θα σου χρειαστεί
    Βέρα και εγώ θέλω επειγόντως διακοπές αλλά με αυτά που συμβαίνουν δεν το βλέπω
    Τράπεζες δεν λειτουργούν , χρήματα δεν μπορούμε να πάρουμε , δράμα η κατάσταση
    μόνο φαρμεράμα θα παίζουμε

Αρέσει σε GEPPO1, maria071966, vaso1963 και 2 σε άλλους.
  8. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

[​IMG] [​IMG] [​IMG] καλημέεεεεερα! κι από μένα ψυχραιμία....

Αρέσει σε GEPPO1, graganta, vaso1963 και 4 σε άλλους.
  9. maroula

maroula Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημερα σε ολους, καιρο εχω να ερθω και μου λειψατε. Βλεπω και καινουριο κοσμο, πολυ χαιρομαι γι'αυτο.
    Παιρνω ενα καφεδακι κι ενα κρουασαν, να στηλωθω και την κανω.

Αρέσει σε LILA413, maria071966, Stefoulini και 7 σε άλλους.
  10. VeraNikol

....και αυτό Γεωργία μου χωρίς paysafe!!!και το φαρμεράμα έπληξε η κατάσταση...
    Λένα ότι έφερες ήταν υπέροχο!
    Γεια σου Μαρούλα!

Αρέσει σε maria071966, maroula, FARMERLENA65 και 4 σε άλλους.
  11. natalia_prod72

Καλημερα!!!
    Αργησα να ερθω σημερα, αλλα καλυτερα τα βρηκα ολα ετοιμα, καφε, πρωινο :inlove:
    Βασω, να ερθω να σε βοηθησω? Μου αρεσουν πολυ αυτες οι δουλειες xD
    Βρε,βρε καλως την Μαρουλααα!!!

Τελευταία επεξεργασία: 10/7/15
    Αρέσει σε Gulit1, maroula, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  12. rafaelos2011

rafaelos2011 Τακτικός στο φόρουμ

Τηλεπάθεια. Κι εγώ προχτές στα Φαλάσσαρνα ήμουν.o_O

Αρέσει σε Gulit1, maria071966, vaso1963 και 3 σε άλλους.
  13. GEPPO1

ωπςςςς απουσιολογος Κελλι!!! παρουσιαστεεεεε!!! αν αφησετε εμενα απουσιολογο, τα πιασατε τα λεφτα σας!!! στο λυκειο με λεγαν το κοριτσι θαυμα!!! ημουν απουσιολογος 3 χρονιες και παντα τους εβγαζα ολους παροντες!! απορουσαν οι καθηγητες πως σημερα τους φαινομασταν πιο λιγοι. ααα εδω ηταν οταν τους μετρησα, ελεγα, πεταχτηκαν δυο λεπτα για να πιουν νερο ή τους βγηκε το παπουτσι και πανε να το βαλουν και διαφορα τετοια κουλα και με πιστευαν χαχα!!! ημουν η αγαπημενη των συμμαθητων μου, ενω οι καθηγητες δεν ξεραν αν πρεπει να με λατρεψουν ή να με πλακωσουν χαχα!!!! Lena σε παρακαλω αυτη την κουπα να μου την στειλεις, γιατι εψαχνε ο αδελφος μου μια τετοια εχθες να φαει παγωτακι!!! και τελικα πηρε την σαλατιερα χαχα!! σε παρακαλω χαρισε την μου, να του την γεμισω παγωτο να το ευχαριστηθει!!! μολις γυρισα απο την θαλασσα, εκανα το ντουζακι μου, τσιμπησα και λιγο, εφαγα και κρουασανακι και τωρα ειμαι ετοιμη για σιεστα!! φιλακια, τα λεμε το βραδακι!!! rafaelos μαζι γραφουμε!!! να πας και στην Παλαιοχωρα και στο Ελαφοννησι, θα μαγευτεις!!!

Αρέσει σε psipsi1978, VeraNikol, vaso1963 και 4 σε άλλους.
  14. rafaelos2011

rafaelos2011 Τακτικός στο φόρουμ

Ελαφονήσι έχω πάει, είναι όντως καταπληκτικά. Παλαιόχωρα δεν έχω πάει... μωρέ λες;xD

Αρέσει σε Gulit1, maria071966, vaso1963 και 2 σε άλλους.
  15. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

μ' όλη μου τη καρδιά... μακάρι να μουν κοντά...

Αρέσει σε maria071966, VeraNikol, vaso1963 και 4 σε άλλους.
  16. VeraNikol

Kοριτσάρες μου καλησπέρα! σήμερα είχα μια τέλεια μέρα. Σηκώθηκα προυνό προυνό ήπια καφεδάκι που έφερε η Βάσω και κρουασάν από τη Λένα, έκανα στο σπίτι δουλίτσες (όσα βλέπει η πεθερά) και τώρα μόλις γύρισα από τη θάλασσα όπου έκανα βουτιές για τη Ναταλία και ηλιοθεραπεία. Πήρα πολύ χρώμα σήμερα!! ;)Έκανα μπανάκι, έφαγα κοτόπουλο σούβλας απ' έξω, και τώρα ήρθα να δω τι κάνετε πίνοντας το αναψυκτικό μου!
    Αυτή είναι ζωή! να'ταν κάθε μερα έτσι...:D

Αρέσει στους vaso1963, maria071966, GEPPO1 και σε ακόμα ένα άτομο.
  17. natalia_prod72

Κελλι, ησουν η καλυτερη φιλη για ολη την ταξη, με αυτα που εκανες. :)
    Βερα, τελικα εμεις οι ανθρωποι δεν θελουμε πολλα για να ειμστε χαρουμενοι και ευτυχισμενοι. Μερικες βουτιες (που εκανες για μενα), λιγο ξαπλα στον ηλιο (για ξεκουραση και χρωμα)και ειναι γεματες οι μπαταριες για τις δυσκολες και κουραστικες μερες.

Αρέσει σε Gulit1, vaso1963, maria071966 και 3 σε άλλους.
  18. vaso1963

vaso1963 Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα!!
    Σήμερα βάζω εγώ το μέσο μεταφοράς για τις βόλτες μας [​IMG] rafaelos2011 η ξενάγηση στα ορεινά χωριά των Χανίων πάνω σου,άντε παιδιά ξυπνήστε ν΄απολαύσουμε την
    μαγική φύση.Πάλι πολλή πολλή καλημέρα σας!!!!!

Αρέσει σε rafaelos2011, VeraNikol, georgia469 και 2 σε άλλους.
  19. GEPPO1

καλημερα φιλαρακια!! τι βλεπω vaso μου??? εφερες τα αξιολατρευτα αλογακια σου, για να κανουμε τις βολτες μας??? αντε ελατε ολοι να παμε μεχρι την Κρητη, για συντομες διακοπες!!! ανεβητε στο τζετ μου, να παμε να συναντησουμε την vaso και τους τετραποδους φιλους της. εχει τοσα ωραια μερη η Κρητη που αξιζει να την εξερευνησουμε!! θα προτεινα μια πρωινη βολτα στο φαραγγι της Σαμαριας! ααα και μην στεναχωριεστε, θα παρουμε πρωινο στο τζετ!![​IMG] αντε ετοιμαστε βαλιτσες!!

20. VeraNikol

Καλημέρα κοριτσάρες! ενθουσιάστηκα με την ιδέα της εκδρομής!
    Εγώ θαα έρθω με τη μηχανή μου. Αν καποιες θέλουν παιρνω και τρικάβαλο!!

Αρέσει στους vaso1963, georgia469 και GEPPO1.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.