Το στέκι των αγροτών

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 21/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Καλησπέρα!
    Χρόνια πολλά κι από δω Κέλλι!:inlove:
    Εννοείται πως το γιοτ μου είναι πανέτοιμο! Το πάρτι θα γίνει γύρω από την πισίνα... Σε λίγο θα φωταγωγηθεί και θα είναι έτοιμο να σαλπάρει! Στέλνω βάρκες και φουσκωτά να παραλάβουν τους καλεσμένους!
    Βάσω, άσε το ψωμί και βάλε φόρεμα και παπούτσια για χορό!!
    ;)

Αρέσει σε Gulit1, maria071966, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  2. natalia_prod72

natalia_prod72 Στρατηγός του φόρουμ

Μαρα, να μην το αφησει να το φερει και αυτο, να τσιμπησουμε κατι απο τα χερακια της, οχι οτι δεν θα μας ειχεις κατι και εσυ, αλλα ας το δοκιμασουμε το ψωμακι της.
    Εγω ειμαι ετοιμη, ελατε να με παρετε.

Αρέσει σε maria071966, GEPPO1, Gulit1 και 3 σε άλλους.
  3. vaso1963

vaso1963 Αναλυτής του παιχνιδιού

Το ψωμάκι φουσκώνει θα είναι έτοιμο αύριο.
    Είμαι και εγώ έτοιμη σας περιμένω ανυπόμονα να με πάρετε.[​IMG]

Αρέσει σε maria071966, GEPPO1, sofouladim και 3 σε άλλους.
  4. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Γεια σας κορίτσια. Κέλλι μας χρόνια πολλά και καλά. να τα εκατοστήσεις να μας πηγαίνεις εκδρομές!

Αρέσει σε maria071966, psipsi1978, natalia_prod72 και 5 σε άλλους.
  5. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Καλό σας βράδυ!
    Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά στο πάρτι!

Αρέσει σε Gulit1, maria071966, psipsi1978 και 4 σε άλλους.
  6. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

κουκλινια μου καλημερα. υπεροχο παρτυ mara μου, αλλα τωρα ειμαι ετοιμη για υπνο μετα απο τοση διασκεδαση. σας ευχαριστω πολυ για τις γλυκες ευχες σας, ειστε ολες σας γλυκυτατες. κοριτσια εγω θα κοιμηθω στο γιωτ της mara και παρακαλω μην με ξυπνησετε πριν φτασουμε στον προορισμο μας. λοιπον προτεινω Ροδο αγαπημενη, και αν θελετε και μια βολτα στα γυρω νησακια. μην ανησυχειτε, ολα ειναι κανονισμενα για το πρωι. μολις ειστε ετοιμες παρτε τηλεφωνο τον πιλοτο μου να ερθει να σας παρει και να σας πεταξει μεχρι το γιωτ της mara. επισης εχω συνενοηθει με το τζινι μου, να μεταφερει το γιωτ της mara κατ ευθειαν στην Ροδο ή οπου αλλου εσεις θελετε, για να μην χανουμε χρονο. θα παρει και εμενα μαζι του, αλλωστε δικο μου τζινι ειναι οτι θελω κανω χαχα!! οι υπολοιπες θα ερθετε πετωντας!!! ααα και μην με ξυπνησετε πριν το μεσημερακι, αλλα αφηστε και κανενα κεφτεδακι και λιγο ψωμακι και λιγο τυρακι (ζηταω πολλα???) καλο ξημερωμα και ονειρα γλυκα, παω να ξαπλωσω μεσα στην αγκαλια της θαλασσας κατω απο το πεπλο του ουρανου!!!

7. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

Καλημέρα κορίτσια !!!
    Κέλλυ μου χρόνια πολλά
    να τα εκατοστήσεις ,να είσαι πάντα καλά
    να μας χαρίζεις τη θετική σου ενέργεια και
    ότι επιθυμείς στη ζωή σου να σου έρθει απλόχερα
    πολλά φιλιά και καλό μας ταξίδι σε άγνωστα νερά

Αρέσει σε maria071966, psipsi1978, natalia_prod72 και 4 σε άλλους.
  8. vaso1963

vaso1963 Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα!
    Τι φοβερό πάρτυ ήταν αυτό?Τέλειο, Ναταλία φοβερές οι φιγούρες σου,Κέλλι και Ηρώ αστραφτερές όπως πάντα,
    aggelos οι τούρτες υπέροχες,Lila 413 την Σπίριτ μπορώ να την υιοθετήσω?toylaaa που βρήκες τόση ενέργεια
    δεν άφησες χορό για χορό, ευχαριστώ την συντονιστική ομάδα για τις όμορφες μουσικές επιλογές,σας ζάλισα
    πρωί πρωί, τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την υπέροχη βραδιά και για τα παλαμάκια όταν χόρεψα <<θα βάλω τα μεταξωτά και να φυσάει...>>
    Πρίν φύγουμε κερνάω πρωινό ζυμωτό ψωμί για να πάρουμε δυνάμεις.[​IMG] Και πάλι καλημέρα μας!!!

Τελευταία επεξεργασία: 5/7/15
    Αρέσει σε natalia_prod72, LILA413, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  9. GEPPO1

τι εγινε βρε παιδια??? που εισαστε ολοι??? μονη μου ηρθα στην Ροδο???? εγω και το γιωτ της mara??? ουτε το τζινι μου ειναι εδω!!! ας ειναι παω μεχρι την παραλια της Τσαμπικα, να κανω μια βουτια και ελπιζω να ερθετε. αν οχι θα βρεθουμε στην Παλια Πολη. ευχαριστω και παλι για τις ευχες σας και τα μυνηματα, αλλα αντε ελατε βρε παιδια, βαρεθηκα μονη μου!!!

Αρέσει σε maria071966, georgia469, natalia_prod72 και 4 σε άλλους.
  10. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

[​IMG] Ήρθα κι εγώ Κέλλι μου! Πάμε για κανα ψαράκι;
    Και μετά πίσω γιατί αύριο πρέπει να είμαστε στην έδρα μας

Αρέσει σε Gulit1, georgia469, natalia_prod72 και 3 σε άλλους.
  11. GEPPO1

ωραια ηταν η Παλια Πολη, graganta μου, και το ψαρακι ολοφρεσκο!! αλλα και το κλαμπακι κατω απο τα αστρα ηταν φανταστικο. αλλα το απαικτο ηταν τα κομματια που παιζανε!! καιρο ειχα να ακουσω ντισκο δεκαετιας 80,90!! αξεχαστα τραγουδια!! αλλα βρ κοριτσι μου εσυ εισαι σουπερ φιγουρατζου!!! το κοριτσι λαστιχο!! ξεσηκωσες ολο το κλαμπ!!! αντε να δουμε τωρα πως θα ξεπιαστουμε!!!
    παμε τωρα για υπνο, να εχουμε αυριο το κεφαλι μας καθαρο, γιατι χρειαζετε σωστη αποφαση!!
    Καλο ξημερωμα φιλαρακια και καλη ψηφο!!!

ωχχχχχ!!! τι τις ηθελα η γυναικα τις πιρουετες???? αχ βρε graganta με παρεσυρες και θα ειμαι παλι με εμπλαστρα αυριο!!!

Αρέσει σε georgia469, psipsi1978, sofouladim και 3 σε άλλους.
  12. natalia_prod72

Καλημερα, κοριτσια!!!
    Καλα ειστε απαιχτες, τι χορος ηταν αυτος που ριξατε χτες? Εγω μονο που σας εβλεπα κουραστηκα.
    Μπραβο σας!!!

Αρέσει σε Gulit1, georgia469, sofouladim και 3 σε άλλους.
  13. GEPPO1

καλημερα , αμμμ τσαμπα ειμαστε το νουμερο ενα??? (βασικα ειμαστε μεγαλα νουμερα χαχα). τωρα καταφερα να ισιωθω απο τις χθεσινες φιγουρες και παω να ψηφισω μην με ξαναπιασει κανενα λουμπαγκο. φιλακια!!!!

Αρέσει σε georgia469, psipsi1978, natalia_prod72 και 3 σε άλλους.
  14. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα φιλενάδες μου !!!!
    Εγώ δεν κατάφερα να έρθω στον χορό ( τι χορό ;;; ξεβιδωθήκατε καλέ μου να είσαστε καλά !!! Τα είδα όλα στο βίντεο και σας θαύμασα) ...γιατί στούμπωσα με τα πατατο - κεφτεδάκια αρχικά, μετά με τις ατελείωτες ψαρούκλες παπαπα τρέλα σκέτη, βάρυνα η καημένη και πήγα γιά ύπνο. Περισσότερες πληροφορίες για το πόσαααα έφαγα ρωτήστε την κουμπαρούλα μου, θα σας τα πεί αριθμητικά - χαρτί και καλαμάρι - γιατί έχει προσαρμόσει παντού κάμερες και ειδικό καταγραφέα μπουκιών (χαχαχαχα) και δεν της ξεφεύγει ... ψίχουλο !!!! ΄Εχω βρεί τον μπελά μου, αλλά κάθε φορά αλλάζω το ρεκόρ μου για να δώ άν έχει σωστή καταγραφή και αξιολόγηση για να την τσεκάρω (χιχιχι). Φιλάκια σε όλη την παρέα και με το καλό να πάτε να ψηφίσετε !!!
    Καλό απόγευμα .

Αρέσει σε graganta, georgia469, natalia_prod72 και 4 σε άλλους.
  15. GEPPO1

λοιπον ακουσατεεεε, ακουσατεεεε!!! την ωρα που εγω και η graganta ξεβιδωνομασταν στην πιστα και η natalia μας καμαρωνε, η κουκλιτσα μου η κουμπαρουλα μου η sofoula ξεκουραζοταν, μετα απο μια επικη μαχη με τους κεφτεδες και τα παρελκομενα!! ξεκινησε με τα πατατακια φατσουλινια που τα ξεπουπουλιασε, μετα εφαγε 17 κεφτεδες ολοκληρους, αλλο μισο που ειχε αφησει η natalia (τσσοοοου τσουυυυυ λαθος μεγαλο!!) , εφαγε στην συνεχεια 2 τσιπουρες, λιγο μαριδακι, σαλατουλα (για την διαιτα) και ψωμακι, στο τελος ενα παγωτο σικαγο και γυρισε στο γιωτ της mara για να χωνεψει!! το πρωι ανακαλυψα οτι εφαγε και τους 5 κεφτεδες που ειχα κρυψει κατω απο το μαξιλαρι για να φαω μετα τον χορο οταν επιστρεφαμε (ξερετε για την λιγουρα)!!!! επισης αγνοειτε λιγο ζυμωτο ψωμακι που ειχε φερει η vaso καθως και 2 κομματια απο την τουρτα που εφερε η georgia για τα γενεθλια μου!! (αν τα βρητε πουθενα σφυριξτε μου κλεφτικα!!!). ομως απο Δευτερα αρχιζει διαιτα και εγω μαζι της!! [​IMG] θα κανουμε μια φανταστικη διαιτα που ονομαζεται η διαιτα του μαρουλιου!!! δηλαδη τρωμε τα παντα εκτος απο μαρουλι!! τι λετε την κανουμε, ολες για να γινουμε κορμαρες???

Αρέσει σε maria071966, sofouladim, natalia_prod72 και 4 σε άλλους.
  16. psipsi1978

psipsi1978 Αναλυτής του παιχνιδιού

Αρέσει σε Gulit1, maria071966, VeraNikol και 8 σε άλλους.
  17. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

[​IMG] θελω να φαω πειναω!!!

Αρέσει σε psipsi1978, vaso1963, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  18. natalia_prod72

Κελλι, εδω θα τα χαλασουμε, ξεριες οτι εγω διαιτα δεν κανω.
    Πως δεν πηρα χαμπαρι την Σοφουλα, θα την εκανα παρεα? Σοφια την αλλη φορα να με φωναξεις και εμενα, μην τα φας μονη σου.
    Gulit μαζι σου και εγω τωρα λεω τι να τσιμπησω?

Αρέσει σε Gulit1, maria071966, vaso1963 και 4 σε άλλους.
  19. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

μόλις φάγαμε στο σπίτι
    [​IMG]δίαιτα από Δευτέρα το μόνο σίγουρο
    ας ελπίσουμε να μην είναι και η τελευταία με όλα αυτά που συμβαίνουν

Αρέσει σε psipsi1978, vaso1963, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  20. natalia_prod72

Αχ Γεωργια με σωζεις, ειναι οτι πρεπει τωρα, ευχαριστω!!! Παιδια ελατε, γιατι δεν ξερω για ποσο θα εχει xD
    Ξεκινηστε εσεις την διαιτα, εγω θα σας βλεπω. Λετε δευτερα, αλλα δεν λετε ποια δευτερα.....

Αρέσει σε Gulit1, maria071966, vaso1963 και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.