Το στέκι των αγροτών

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 21/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

Άργησα σήμερα λιγάκι , ίσως και να ξεχάστηκα , να περάσω με τόσα που μας συμβαίνουν ......................
    Μαρά καλά έκανες και ήρθες να μας πας μια βόλτα , είναι ότι πρέπει να γελάσουμε , να χαλαρώσουμε και να ξεχαστούμε λίγο,
    στείλε βάρκες να μας πάρεις και προτείνω να ξανοιχτούμε λίγο στα βαθιά για να κάνουμε εξάσκηση στο ψάρεμα , μπας και πιάσουμε κανένα καλό ψαράκι εεεε!!!!!!!!!!!!!! τι λέτε ?
    Καλό βράδυ παρεάκι

Αρέσει σε psipsi1978, mara_libra, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  2. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Που πάτε καλέ; Γεωργία δεν έχει ύπνο τώρα, θα ψαρέψουμε με πυροφάνι.

Αρέσει σε maria071966, megakanoni, psipsi1978 και 7 σε άλλους.
  3. natalia_prod72

natalia_prod72 Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπερα!!!
    Εχασα τετοιο πραγμα εγω :cry:, πωωωω θα σκασω, ποτε θα το οργανωσεις παλι Μαρα?

Αρέσει σε mara_libra, GEPPO1, vaso1963 και 4 σε άλλους.
  4. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα σε όλη την γλυκειά παρεούλα !!!
    Ζητώ συγνώμη που κάποιες μέρες χάνομαι λόγω ... έλλειψης χρόνου !!! Μπαίνω όμως και σας διαβάζω και ...
    σας μιλώ με τον τρόπο μου !!!!!
    Θα γράψω κάτι που είπε ο Γκαίτε :
    * Υπάρχει μιά ευφράδεια στην σιωπή, η οποία είναι πιό διαπεραστική
    από την ομιλία * !!!!!
    Φιλάκια σας Καλημέρα !!!!

Αρέσει σε maria071966, voula48, megakanoni και 8 σε άλλους.
  5. georgia469

πολλά φιλιά και από μένα Σοφία
    πως είστε κοριτσάρες μου ?
    Χάθηκε η Κέλλη ? δεν την βλέπω πουθενα !!!!!!!!!
    Κελλη που είσαι μήπως πήρες το λιαρ τζετ και την έκανες για άλλες πολιτείες ?

ή πήρες το κότερο και βγήκες στα ανοιχτά για ψάρεμα ?

Αρέσει σε maria071966, psipsi1978, mara_libra και 5 σε άλλους.
  6. natalia_prod72

Γεωργια, δεν χαθηκε μονο η Κελλι, ολοι εχουμε μπλεχτει και χαθει για τα καλα xD

Αρέσει σε Gulit1, maria071966, mara_libra και 4 σε άλλους.
  7. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

ουουυυυ!!! εδω ειμαι αγαπουλινια!!! τζα μολις με φωναξατε ηρθα!! ειμαι λιγο μπουρδουκλομενη αυτες τις μερες, αλλα και ποιος δεν ειναι!!! λοιπον για να ξεφυγουμε λιγο απο την μαυριλα των ημερων, προτεινω να κανουμε ενα ταξιδακι αστραπη καπου ονειρεμενα!! αν θελετε φευγουμε αυριο και γυρναμε Κυριακη πρωι, γιατι εχουμε και τις υποχρεωσεις μας προς την Πατριδα. τι λετε εισαστε??? πειτε εσεις που θελετε να παμε. εγω βαζω τον στολο μου και τα τζετ!! ααα ξεχασα ειναι και η mara με το ολοκαινουργιο γιωτ της, αλλα τζετ δεν εχει!! (ή εχεις και δεν το λες????εεε???εεε???)!!! αντε natalia ξεμπλεξου και παμε να ανασανουμε λιγο, γιατι θα σκασουμε στο τελος!!!!

Τελευταία επεξεργασία: 2/7/15
    Αρέσει σε maria071966, psipsi1978, natalia_prod72 και 6 σε άλλους.
  8. sofouladim

Ααααχ τι ωραίαααα πάλι ταξιδάκι αστραπή !!!! Τέλειαααα, όμως Κέλλυ επειδή δεν μπορώ να έλθω από σήμερα
    ( έχω τον μικρούλη στην επίβλεψή μου ) άσε ένα τρεχαντήρι πίσω ( να ψαρεύω και στην διαδρομή )για να μπορώ να έρθω Σάββατο ξημερώματα και επιστρέφω μαζί σας. Ευχαριστώ όλες σας γιά την κατανόηση . Καλό απόγευμα !!!!
    Πρίν φύγετε περάστε από το σινεμά, προσφέρουν ωραίο δροσιστικό πράσινο τσάι μετά μουσικής και με όμορφα τοπία με πολύ πράσινο και τρεχούμενα νεράααα, άντε πηγαίνετε να δροσιστείτε !!!!

Τελευταία επεξεργασία: 2/7/15
    Αρέσει σε voula48, psipsi1978, natalia_prod72 και 4 σε άλλους.
  9. vaso1963

vaso1963 Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα πέρα για πέρα!!
    Για το ταξιδάκι για Σάββατο με βλέπω,θα φτιάξω και κεφτέδες να σας φέρω.
    Σαν καλό παιδί θα πέσω νωρίς απόψε, διαβάζω ένα βιβλίο κάθε σελίδα του με κάνει να θέλω να διαβάσω παρακάτω.
    Πριν φύγω θα σας σιγοτραγουδήσω ένα νανούρισμα για να το πάρετε μαζί σας
    Κοιμάται ο ήλιος στα βουνά
    κι η πέρδικα στα δάση
    κι εσύ, πανσέ και γιασεμί
    κλείσε τα μάτια μια στιγμή
    ο ύπνος να σε πιάσει
    Μετάξι από τη Βενετιά
    και μάλαμα απ' την Προύσα
    τα όνειρα σου να ντυθούν...
    Σ' αυτό τον τόπο οι καιροί
    φέρνουνε καταιγίδες
    μα σώζονται, όταν ξεσπούν
    από καρδιές που αγαπούν
    τα όνειρα κι οι ελπίδες...:music:
    Καλό βράδυ, καλό ξημέρωμα αγαπημένοι μου.

Αρέσει σε maria071966, megakanoni, natalia_prod72 και 5 σε άλλους.
  10. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Καλησπέρα σας!!
    Μην ανησυχείτε όσοι χάσατε την εξόρμηση με το νέο και χλιδάτο γιοτ μου, Ναταλία, Σοφούλα, Κέλλι και η υπόλοιπη παρεούλα!
    Είναι πάντα έτοιμο για αναχώρηση και απλά περιμένει το πρόσταγμά μας!
    Σήμερα είχε αρκετό αεράκι και η βόλτα μας ήταν σύντομη!:music:
    Κέλλι δεν έχω τζετ, αλλά έχω μια φίλη που έχει!xD

Καλό σας βράδυ!

Αρέσει σε maria071966, psipsi1978, natalia_prod72 και 4 σε άλλους.
  11. GEPPO1

καλημερααααα Ελλαδα!!! αντε παμε παλι να ταξιδεψουμε στα γαλαζια κυματα της ψυχης μας και στο απυθμενο βαθος της σκεψης μας!!! αντε να βρουμε νεους τοπους μαγεμενους και ονειρικους!!! αλλωστε σιγα μην χασουμε τα κεφτεδακια της vaso!!! sofoula ακους???? κεφτεδακια στον οριζοντα!!! ετοιμασου, να παρεις ε ν α!!! (εχω ενα κουβα στο γιωτ!!!)!!! αντε κοριτσια που ακομα δεν εχετε ξυπνησει, ετοιμαστητε!! mara μου θα παμε με το τζετ το δικο μου και οπου φτασουμε θα χρησιμοποιησουμε το γιωτ το δικο σου!! και μην στεναχωριεσαι για την μεταφορα του γιωτ σου!!! θα χρησιμοποιησουμε το μαγικο μου τζινι για να το μεταφερουμε (εμμμ τι δεν εχω εγω μαγικο τζινι??? πως τα εφτιαξα ολα αυτα???) ομως επειδη παιρνει μονο μια εντολη την ημερα (ειναι παλαια εκδοση) θα κανουμε μονο την μεταφορα του γιωτ σου!!! δυστυχως δεν μας παιρνει και εμας μαζι, θα πρεπει να παμε με το τζετ. προσπαθω να το αναβαθμισω να το κανω τζινι 3ης γενιας, αλλα ακομα δεν τα εχω καταφερει, ειναι παραδοσιακο λεει και δεν αλλαζει συνηθειες!! δεν πειραζει θα βολευτουμε!!! φιλακια προς το παρον και ετοιμασε τα κεφτεδακια vaso!!! ααα φερτε και λιγο ζυμωτο ψωμακι και λιγη φετουλα, εγω την θελω μαλακη!!!

Αρέσει σε maria071966, voula48, mara_libra και 6 σε άλλους.
  12. sofouladim

Καλημέρα παρεούλαααα !!! Τι κάνετε ;;
    Ααααχ βρε Κέλλυ μου, είσαι απίστευτη, αστείρευτη και ατελείωτη !!!! Είσαι - είσαι - είσαι !!!! Να είσαι καλάαααα !!!
    Πάντως προσωπικά όταν ακούω κεφτεδάκια - μμμ Βασούλα μπράβο τέλεια έμπνευση - είμαι .... μέσα όπου και να
    πάτε !!!! Παίρνω το κουβαδάκι της κουμπαρούλας μου και έρχομαι στην δικιά σας παραλία χαχα !!! Κάντε κάτι όμως
    γιατί μου βάζει παντού κάμερες ( μπορεί να έχει ακόμη κ στο κουβαδάκι) γιά να παρακολουθεί την γραμμή της δίαιτας
    μου μην παραβώ την ποσότητα - εντάξει για το καλό μου το κάνει - αλλά εγώ εκεί επιρρεπής στο καλό φαγητό !!!!!
    ΄Αντε Καλημέρα σε όλους σας και να είσαστε καλάαααααα !!!!!

13. vaso1963

Σας στέλνω με κούριερ τα κεφτεδάκια αύριο θα μπορέσω να έρθω να σας βρω.[​IMG]
    Σας εύχομαι καλή όρεξη και καλό αέρα στα πανιά σας.

Αρέσει σε maria071966, mara_libra, graganta και 5 σε άλλους.
  14. GEPPO1

καλε τι σας επιασε ολες!!! σημερα ειναι Παρασκευηηηηηη!!! αυριο φευγουμε!!! κρατα τα κεφτεδακια να τα φερεις το πρωι (δηλαδη αν θες στειλτα, κι αν βρεις κεφτεδακια το πρωι σφυρα μου!!!)

15. sofia289

sofia289 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπέρα σας

Αρέσει σε maria071966, mara_libra, graganta και 5 σε άλλους.
  16. sofouladim

Καλησπέρα Sofia289 (και συνονόματη!) καλώς ήλθες στο Στέκι των αγροτών !!!
    * Κέλλυ σωστά το λές μμμμμιαμ μιαμ μιαμ τρώω "ένα" κεφτεδάκι (έχω και ένα ταπεράκι μαζί μου χιχιχι) μιαμμμ -τέλειο Βάσω- γειά στα χέρια σου χρυσοχέρα, αλλά και τα πατατάκια φατσουλίνια νοστιμότατα σε ευχαριστούμε. Τώρα πιστεύω να φύλαξες υλικά και γιά την εκδρομή έεεεε ;;;;

Αρέσει σε voula48, mara_libra, psipsi1978 και 3 σε άλλους.
  17. georgia469

Επ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Εμφανιστήκατε και ετοιμάσατε ταξίδι !!!!!!!!!!!
    πολύ ωραία .... αντε να γελάσει λίγο το χειλάκι μας
    Κέλλυ με ρέγουλα τα κεφτεδάκια να φτάσουν για όλες μας
    και εσυ Σοφούλα μην τα θέλεις όλα δικά σου !!!!!!!!!!!!;)
    μην τα κρύβεις στα ταπεράκια σου
    Βασούλα χρυσοχέρα μου εσύ !!!!!!!!!
    Καλώς την Σοφία

Αρέσει σε maria071966, sofouladim, mara_libra και 4 σε άλλους.
  18. natalia_prod72

Παιδια το ξερετε οτι ενα πολυ καλο κοριτσι εχει γενεθλια σημερα? Και αν δεν ειναι αυτο το κοριτσι δεν θα ειχαμε παει ποτε και πουθενα, ειναι η Κελλι μας.
    Κελλι χρονια πολλα και γερα!!!

Καλως ηρθες Σοφια289

Αρέσει σε Gulit1, maria071966, Stefoulini και 5 σε άλλους.
  19. GEPPO1

Γλυκουλια μου καλησπερα!! natalia μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου, να εχεις και εσυ οτι επιθυμεις!! σας εφερα τουρτα παγωτο με αγαπημενη σοκολατα,να σας κερασω!!!

καλησπερα sofia, κοπιασε να κεραστεις!! καλε georgia δεν τα εφαγα εγω τα κεφτεδακια, καπου πηρε το ματι μου την sofoula!!! αααα βλεπω οτι απουσιαζει και το κουβαδακι!! βρε που θα μου πας θα σε τσακωσω και θα σε βγαλω φωτογραφια την ωρα που τρως τα κεφτεδακια να σου πω εγω!!! αντε κοριτσια και αγορια βεβαια αν περναει κανενα απο εδω, ελατε να κεραστειτε, δεν παχαινει ειναι διαιτης, μονο τα κοτσανακια απο τις φραουλες μην φατε, γιατι ειναι παχυντικα!!! τελικα αποφασισατε που θα παμε αυριο, να κανουμε μπανακι και να λιαστουμε??? mara ειναι ετοιμο το γιωτ σου??? αντε ετοιμαστειτε, ελπιζω να ερθουν και τα κοριτσια της διπλανης πορτας!!! φιλακια τα λεμε σε λιγο παλι!!!

υγ vaso ετοιμασε κεφτεδακιααααα!!!

Αρέσει σε sofouladim, mara_libra, graganta και 3 σε άλλους.
  20. vaso1963

Δεν προλαβαίνω να σας μιλήσω απόψε, είναι τα χέρια μου γεμάτα αλεύρι, ψωμί ζυμωτό για αύριο με
    αλατσολιές, ντομάτες και δυο ειδών τυριά γραβιέρα και ανθότυρο.
    Kέλλι χρόνια πολλά και καλά.

Αρέσει σε maria071966, GEPPO1, sofouladim και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.