Το στέκι των αγροτών

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 21/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

βροχούλα ? μόνο Μαρία , γιατί εμείς είχαμε κατακλυσμό και χαλάζι
    άνοιξαν οι ουρανοί και απότομη πτώση της θερμοκρασίας
    Άννα πλημμύρισαν οι δρόμοι για τέτοια βροχή μιλάνε

Αρέσει σε graganta, psipsi1978, maroula και 4 σε άλλους.
  2. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλη την παρέα και με κρύο και με χιόνια και με βροχές κ χαλάζια αλλά και με λιακάδα .....
    πάντα εδώ παρούσες γιά την Καλημέρα και την Καλησπέρα και το χαμογελάστε είναι μεταδοτικό !!!!!
    Διάβασα κάποιος ( νέος - μεγάλος; άντρας - γυναίκα; δεν διευκρίνιζε ) έγραψε :
    - Αγαπώ πολύ το κομπιούτερ μου γιατί εκεί μέσα ... βρίσκονται οι φίλοι μου ... !!!! -
    Πολλά- πολλά φιλάκια σας και καλό απόγευμα να έχετε !!!

Αρέσει σε graganta, psipsi1978, GEPPO1 και 6 σε άλλους.
  3. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

φιλεναδουλες καλημερα. που εισαστε σημερα??? ουτε φωνη ουτε ακροαση!! τι θα γινει, θα παμε Ναυπλιο και περιχωρα αυτο το ΣΚ??? μας περιμενει και η Φενια!! αντε πειτε μου αμα ειναι να ετοιμασω το ελικοπτερο!!!

Αρέσει σε graganta, psipsi1978, maroula και 3 σε άλλους.
  4. natalia_prod72

natalia_prod72 Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπερα!!!
    Καλα ποτε φευγουμε? Εγω ειμαι ετοιμη.

Αρέσει σε graganta, Gulit1, maria071966 και 5 σε άλλους.
  5. psipsi1978

psipsi1978 Αναλυτής του παιχνιδιού

καληνύχτα φιλαρακια!!!

Αρέσει σε vaso1963, GEPPO1, sofouladim και 2 σε άλλους.
  6. GEPPO1

καλησπερα ταξιδιαρες μου. ετοιμες εισαστε??? αυριο το πρωι ξεκιναμε, με πρωτη σταση φυσικα το Ναυπλιο. παμε Μπουρτζι, Παλαμυδι, Πλατεια Συνταγματος, Ακροναυπλια και αλλου, να δουμε τον τοπο αλλα και την ιστορια του. λεω κατα τις 10.00 (καλα δεν ειναι??) να στειλω το ελικοπτερο να σας παρει. εννοειτε πως υπαρχουν θεσεις για οποιον θελει να ερθει απο το φορουμ και ελπιζω να ερθουν και τα κοριτσια της διπλανης πορτας. παντως το σιγουρο ειναι οτι θα περασουμε καλα. τα λεμε το πρωι στην αυλη του σπιτιου σας ή στην ταρατσα θα σας περιμενει ο πιλοτος μου!! φιλακια και καλο ξημερωμα!!

Τελευταία επεξεργασία: 20/6/15
    Αρέσει σε vaso1963, psipsi1978, natalia_prod72 και 2 σε άλλους.
  7. georgia469

Θα περιμένω στην ταράτσα Κέλλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    γίνεται το απόγευμα να με πετάξει λίγο πίσω ο πιλότος σου , γιατί έχω ένα γάμο και πρέπει να πάω ?

Καλά βρε Ναταλία όλη την προίκα σου πήρες μαζί ? τι κουβάλησες πάλι?
    φιλάκια πολλά
    καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε vaso1963, graganta, psipsi1978 και 3 σε άλλους.
  8. GEPPO1

καλημερααααα!! αντε καλε υπναρουδες, το πετουμενο ειναι απ εξω!!! ανεβητε να φυγουμε!!
    εεε βεβαια και το ρωτας??? και μολις τελειωσεις, σε ..ξαναπεταει κοντα μας!!!

Αρέσει σε vaso1963, graganta, psipsi1978 και 3 σε άλλους.
  9. natalia_prod72

Καλημερα!
    Στο τσακ το προλαβα το ελικοπτερο Κελλι, εμπλεξα με παιδια, σπιτι.

Γεωργια, πηρα και δωρακια για την φιλεναδα μου, γιαυτο με βλεπεις τοσο φορτωμενη.

Αρέσει σε Gulit1, maria071966, vaso1963 και 4 σε άλλους.
  10. GEPPO1

και τωρα που φτασαμε, τι λετε πριν απο ολα να παμε να κανουμε μια βουτια στην μεγάλη αμμουδιά του Καραθώνα, που απλώνεται σ’ έναν κόλπο νότια της πόλης ( 3 χλμ. από το Ναύπλιο )??? προσφέρεται και για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.

Αρέσει σε maria071966, vaso1963, graganta και 2 σε άλλους.
  11. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Γεια σας.Καλή Κυριακή. Κέλλι πες στον πιλότο σου όταν έρθει να πάρει τη Γεωργία να περάσει να πάρει και μένα γιατί έχασα την πρωινή πτήση. Δίπλα είμαστε ούτως ή άλλως.

Αρέσει σε psipsi1978, Gulit1, natalia_prod72 και 3 σε άλλους.
  12. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

χαιρετε !!! τι θα γινει με τα ποδια θα μ αφησετε να ερθω εγω ??>:(

εψαχνα το μαγιο μου και περααε η ωρα κ δεν σας προλαβα:(
    Κελλυυυυυ τρεχα να μας μαζεψεις καλεεεεε!!! αντε και θελω να κανω κ γω μερικες βουτιες πριν περασει η μερα .......
    τι εφαγα τον κοσμο να βρω το μαγιο μου! ααα θελω να φαω και παγωτο μετα !!

Αρέσει σε psipsi1978, natalia_prod72, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  13. georgia469

Η Πλατεία Συντάγματος του Ναυπλίου ,
    κάπου εκεί στα καφέ είμαστε και εμείς
    Φένια που είσαι καλέ ? ήρθαμε στα μέρη σου

Αρέσει σε psipsi1978, natalia_prod72, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  14. GEPPO1

αντε καλε !! ξαναηρθε ο πιλοτος, ελπιζω να μπηκατε τωρα!! αχχχχ ξεμυαλισμενα μου κοριτσοπουλα!! ραντεβου στο Μπουρτζι να θαυμασουμε την θέα!!
    και λιγα λογια για το Μπουρτζι.
    Πρόκειται για μικρό οχυρωμένο νησάκι στην είσοδο του κόλπου του Ναυπλίου. Οχυρώνεται για πρώτη φορά κατά την περίοδο της Α΄ Ενετοκρατίας (1389-1540) από τον Ενετό Προβλεπτή Pasqualig. Το 1715 το κάστρο καταλαμβάνεται από τους Τούρκους, μέχρι το 1822, οπότε και περιέρχεται στην κυριότητα των Ελλήνων. Αποτελούσε αναπόσπαστο μέρος της ευρύτερης οχύρωσης της πόλης για πολλούς αιώνες. Στα πρώτα χρόνια μετά την απελευθέρωση του νέου ελληνικού κράτους το κάστρο χρησίμευσε ως κατοικία των δημίων γιατί ήταν "μισητοί στους κατοίκους του Ναυπλίου". Eσωτερικά ο πύργος είναι τριώροφος και η επικοινωνία μεταξύ των ορόφων γινόταν με κινητές σκάλες για λόγους ασφαλείας. Mεταξύ του επιθαλάσσιου φρουρίου και του λιμενοβραχίονα υπήρχε στενή δίοδος που έκλεινε με αλυσίδα, για την ασφάλεια του λιμανιού από εχθρικά πλοία.Στη δεκαετία του ΄50 λειτούργησε εκεί ξενοδοχείο, το οποίο εκμεταλλεύθηκε ιδιώτης. Το ξενοδοχείο φιλοξένησε πολλές και διάσημες προσωπικότητες.
    Σήμερα ο χώρος είναι επισκέψιμος με βαρκάκι από το λιμάνι του Ναυπλίου. Τα καλοκαίρια οργανώνονται μουσικές βραδιές με Έλληνες και ξένους ερμηνευτές.

Αρέσει σε psipsi1978, georgia469, graganta και 3 σε άλλους.
  15. natalia_prod72

Εχετε κουραγιο να παμε και εδω, εγω εχω.

Παλαμήδι
    Το γνωστό σε όλους φρούριο, βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής, με υπέροχη θέα στην πόλη του Νυαπλίου, που έχει υπάρξει και τόπος φυλακών, στο οποίο είχαν φυλακίσει τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, για «εσχάτη προδοσία» . Για όσους είναι κλειστοφοβικοί ,καλό είναι να μην επιχειρήσουν να μπουν. Η πρόσβαση στο φρούριο γίνεται ή µε αυτοκίνητο ή ανεβαίνοντας τα 857 σκαλιά, αν και η παράδοση τα θέλει 999.

Αρέσει σε psipsi1978, georgia469, Gulit1 και 4 σε άλλους.
  16. fenia233

fenia233 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

έλα βρε Ναταλία επιτέλους να τα μετρήσεις μόνη σου τα σκαλοπάτια,σε περιμένω πόσο καιρό[​IMG] αυτό θα δείτε από το Παλαμήδι

Αρέσει σε psipsi1978, georgia469, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  17. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Kαλησπέρα σας χαρούμενοι ταξιδιώτες !!!!
    Κέλλυ σε ευχαριστούμε που γιά μιά ακόμη φορά είσαι τόσο φιλόξενη και μας ταξιδεύεις σε λατρεμένους προορισμούς !!!
    Ευχαριστούμε επίσης το τόσο καλό και έμπειρα εκπαιδευμένο προσωπικό της πασίγνωστης πλέον σε εμάς αεροπορικής σου εταιρείας Kelly's airlines !!! Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε γιά να σου ανταποδώσουμε αυτήν την χαρά και διασκέδαση
    που μας προσφέρεις εγκάρδια και ατελείωτα !!! Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ, καλό υπόλοιπο και να έχουμε ένα υπέροχο βράδυ στο Ναύπλιο !!!!
    *Ναταλίτσα μου , πειράζει εγώ να πάω από τον δρόμο γιατί δεν το βλέπω να τα καταφέρνω τόσα σκαλιά. ΄Ομως όταν είχαμε πάει
    με το Σχολείο μου (στο Δημοτικό) τα είχαμε ανεβεί και πράγματι - τόοοοοοτε - θυμάμαι ότι μετρήσαμε 999, όμως ίσως να έχουν υπερυψώσει το έδαφος με κάποια έργα και να έχουν πράγματι μειωθεί .
    ** Γειάαααααα σου Φένιαααααα σου κουνάω το χέρι από ψηλά με βλέπεις ;;;;;;
    φιλάκιααααα θα τα πούμε μόλις κατεβούμε !!!

Αρέσει σε psipsi1978, georgia469, kollitoi και 4 σε άλλους.
  18. GEPPO1

απαπαπα περιμενετε καλε ερχομαι, πισω σας ειμαι!!!
    ποια ειχε την φαεινη ιδεα να ανεβουμε με τα ποδια τα σκαλια???? θα την αναγκασω να κανει 100 πους απς για τιμωρια. αντε να δουμε και το Παλαμηδι και να γυρισουμε με το ελικοπτερο, γιατι δεν αντεχω αλλο, ξεποδαριαστηκα!! παμε στο ξενοδοχειο, να κανουμε ενα χαλαρωτικο μπανακι στην πισινα,
    να κανουμε μετα ντουζακι και να ετοιμαστουμε για το βραδυ. προτεινω πρωτα να φαμε κανενα ψαρακι στην παραλια και μετα να παμε σε ενα υπαιθριο κλαμπακι!! εσεις τι λετε???
    εγω ευχαριστω για την τιμη που μου κανετε να εμπιστευεστε το ταξιδιωτικο μου γραφειο και που γινομαστε ολες μαζι μια παρεα, μια αγκαλια!!

Αρέσει σε psipsi1978, georgia469, sofouladim και 2 σε άλλους.
  19. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

νυχτωνη κοριτσια και η θεα ειναι μαγευτικη !!!
    χα χα , βρε Κελλυ μου κουραστικες κ ολας ??
    αληθεια ηταν πολλα τα σκαλια ψιλοξεθεωμα αλλα αξιζε η θεα !!
    αλλα αφου εχεις φτιαξει ωραια κατασταση στη πισινα θα ακολουθησω να ξεκουραστω στις ξαπλωστρες κοριτσια ελατε να παρουμε ενα ντριγκς ςςς:p:p

Τελευταία επεξεργασία: 20/6/15
    Αρέσει σε psipsi1978, georgia469, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  20. natalia_prod72

Κελλι [​IMG] το ξερω αλλα ηθελα να δω πως ειναι να βλεπεις απο ψηλα.
    Σοφουλα περνα απο οπου σε βολευει!
    Ερχομαιαιαι και εγωωω.

Αρέσει σε Gulit1, psipsi1978, georgia469 και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.