Το στέκι μας

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την kyp63, 26/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

Καλημέεερα Στέεκι !!!
    Δίπλωμα Φιλίας έφερε στη παρέα εχθές το βράδυ ο Gulit1

αλλά στη βιασύνη του να μας το χαρίσει, το σημάδεψε με ένα λεκέ :oops: που έπρεπε να καθαρίσουμε;) κι οπως λέει κι η Σοφούλα :

Κι επειδή είμαστε φίλοι που βοηθά ο ενας τον άλλο, το έφτιαξα ξανά.. καθαρό...
    Να περνούν τα χρόνια, να είμαστε μαζί, μια όμορφη παρέα:music:
    ***Μάραααα :inlove: υπέροχο νησί !!!! υπέροχο και το γλυκό, το παίρνω μαζί μου και τρώγω όσο μαζεύω τις Ιτιές...
    πουρνό πουρνό η αγρότισσα xD
    **Κέλλι και μπάνιο και beach party?? Καλοπερνάς :inlove: .. να ξεκουραστείς βρε, εχουμε πολλά ταξίδια να κάνουμε από Σεπτέμβρη...
    γέμισε τις μπαταρίες..xD
    Καφεδάκι..??? απαπαπαπα... δεν προλαβαίνω να σας ετοιμάσω:p,
    τρέχω να μάσω τις Ιτιές, να μάσω κουβαράκια, να φτιάξω τις τροφές, να ταϊσω τις γατούλες,
    να πάρω τα δωράκια Γρρρρ.....
    Καλή συνέχεια φίλοι ...

Τελευταία επεξεργασία: 9/8/15
    Αρέσει σε VeraNikol, dedes7, psipsi1978 και 9 σε άλλους.
  2. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Kαλημέρα σας πέρα ως πέρα σε όλη την όμορφη Στεκοπαρέα !!!!!
    Μπράβοοοο Λιάναααα !!!! Τέλεια τα κατάφερες και έκανες την διόρθωση !!!
    Θα λείψω γιά 3-4 ώρες και τα λέμε με το καλό στην επιστροφή μου !!!!

:music:Να μας έχει ο Θεός γερούς, πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε ... βρε !!!!!
    Καλημέρα σας !!!

Αρέσει σε voula48, VeraNikol, dedes7 και 11 σε άλλους.
  3. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα παρεακι!!:inlove:

Μαρα,Κελλυ..Καλα να περνατε!!Καντε καμια βουτια και για μενα.
    Διπλα εχω τη θαλασσα και ακομα μια βουτια δεν εχω κανει.

Λιανα, που βρισκεσαι σε ψαχνω:inlove:για καφεδακι εισαι?

[​IMG][​IMG][​IMG]

Ελατε!!!Ειναι για όλους:inlove:

Αρέσει σε VeraNikol, dedes7, psipsi1978 και 8 σε άλλους.
  4. LILA413

Εδώ είμαι Αννούλα.. :inlove:
    ταϊζω τις γατούλες.. Κάνω βηματάκια.. μικρά μικρά, και έρχομαι για το καφεδάκι σου ..
    μου ΄σπασε τη μύτη:music:

Τελευταία επεξεργασία: 9/8/15
    Αρέσει σε VeraNikol, dedes7, Gulit1 και 8 σε άλλους.
  5. xaris68

Λιανα δε μπορω να δω τη λιστα
    τα εριξααααααα
    ριξτααα

Μ ε πεταει εξω εγω αργο ιντερντ

ριχταααααααα

κανε λικε να δω αν με ειδες

Αρέσει σε VeraNikol, dedes7, yolanta71 και 6 σε άλλους.
  6. LILA413

Αννούλα :inlove:.. ηρέμησε κοριτσάρα μου ...τελειώσαμε....αντε βρε πάμε για μπάνιο...
    Θάλασσα ... ερχόμαστε xD

Αρέσει σε VeraNikol, dedes7, Gulit1 και 7 σε άλλους.
  7. xaris68

xDxDκαλα οταν δε σε ειδα μεσα..........
    φυγαμεεεεεε
    [​IMG]:inlove:

Αρέσει σε VeraNikol, dedes7, soyla74 και 5 σε άλλους.
  8. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

τζαααα!!! ηρθα παλι!!! μην στεναχωριεσαι LILA μου, οι μπαταριες μου ειναι παντα γεματες!!! ηδη εχω κανει σχεδια για νεους προορισμους!! εχω μερικες καλες ιδεες και θα τα πουμε οταν τελικα μαζευτουμε ολοι πισω στα θρανια!!!! εεε στα σπιτια μας ηθελα να πω! τωρα ηρθαμε λιγο στο ιντερνετ καφε μεχρι να ερθει το πλοιο της επιστροφης, γιατι ολα τα ομορφα καποτε τελειωνουν. θα συνεχισω ομως αλλου, στο χωριο με τα παιδια και μετα παλι κανενα 4ημερο, μεχρι να φυγει το καλοκαιρακι!! αντε πηγαινετε και οι υπολοιπες να κανετε βουτιτσες, τελειωσε το εβεντ και απο αυριο εχει καινουργιο, απο τα αγαπημενα μου και αυτο!! θα τα πουμε με το καλο το βραδακι απο Μενιδι beach!! ματσ μουτς στα μαγουλακια!!!
    και για το τελος φυλαξα μια φωτο αγαπημενη, το ρολοι, τα μαγαζια και τα βαρκακια, οπως φαινονται την ωρα που φευγεις με το πλοιο. αυτη την εικονα την εχω αντικρυσει περιπου 30 φορες γιατι στον Πορο ερχομαι απο παιδι και σχεδον καθε καλοκαιρι με το αγορι μου, για τουλαχιστον ενα τετραημερο. ειναι μια εικονα με πολλες αναμνησεις, ολες γεματες αγαπη και χαρα, για τις υπεροχες στιγμες που περασαμε, αλλα και μια θλιψη καθε φορα που εφευγα γιατι παντα ηθελα να κατσω κι αλλο!!! σας την χαριζω με πολυ αγαπη!! καλη ανταμωση αγαπημενε μου Πορο!! σημαδεψες για παντα ολη μου την ζωη!!

Αρέσει σε voula48, VeraNikol, xaris68 και 11 σε άλλους.
  9. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

[​IMG] [​IMG]
    Γεια σας φίλοι!
    Χτες έδωσα μια υπόσχεση στη Σοφούλα και σε όσους προτιμούν τα λευκά γλυκά κι έφερα δύο επιλογές, με καραμέλα και με φράουλα. Διαλέξτε ό,τι σας αρέσει καλύτερα!!
    Το δρώμενο τέλειωσε κι έστω κι αν δεν έλαβα μέρος, παρακολούθησα όλους τους φίλους και γείτονες που προσπάθησαν να μπουν ή μπήκαν στη χιλιάδα. Να είστε καλά όλοι και να έχετε πάντα χαρές κι επιτυχίες!!
    ** Αννούλα μόλις τώρα πήρα το καφεδάκι σου!
    Στη συνέχεια έκανα ένα μακροβούτι για σένα, σου μάζεψα και κοχυλάκια!
    **Κέλι καλή συνέχεια στις διακοπές σου!!
    Όλοι έτοιμοι για το επόμενο που έρχεται την Τρίτη;

Αρέσει σε VeraNikol, xaris68, GEPPO1 και 7 σε άλλους.
  10. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

θα πάρω αυτο με την φράουλα...στο κάτω κάτω έχει 2 ποτήρια ;)

ξέρω ότι αναφέρεσαι στην xaris68, αλλά τώρα είναι η ώρα του απογευματινού καφέ! ;)
    Για αυτό ορίστε οι καφέδες
    Ε! καιρό είχα να προσφέρω κι εγω κάτι!

Αρέσει σε VeraNikol, xaris68, georgia469 και 7 σε άλλους.
  11. sofouladim

Kαλησπέρα σας πέρα ως πέρα και εκτός του φόρουμ αλλά εντός του Φαρμεράμα !!!!
    Να δώσω πολλά - πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους΄Ελληνες παίχτες {γνωστούς και
    άγνωστους, φίλους ή μη, γείτονες και γειτόνισσες) που αγωνίστηκαν σε αυτότο δρώμενο
    και κατάφεραν και "κρατήθηκαν" στο " ύψος τους" και παρέμειναν στην λίστα των 1000
    και απέδειξαν την αξία τους !!!!! Επίσης πολλά συγχαρητήρια και σε αυτούς που αγωνίστηκαν
    αλλά δεν τα κατάφεραν μέχρι το τέλος - κι όμως γιά εμάς αξίζουν πολλά γιατί προσπάθησαν !!!!
    Να είσαστε καλά όλοι και ας ευχαριστούμε γιά όσα κάνατε και .... σηκώσατε Ψηλά την Μπάρααα!!!!

και εμείς σας βλέπουμε όλους αγωνιστές και άξιους !!!!
    ** ΄Αννα (misirli) σε ευχαριστώ που πήρες το ένα από τα ποτήρια με τις φράουλες (ούφ!! αννα-κούφιση)!!!!!
    Μάρααα μου, σε ευχαριστώ που δεν το ξέχασες !!! παίρνω το άλλο ποτήρι με τις φράουλες μμμμ, και τις 2 φραουλίτσες
    που μένουν στο πιάτο, τις έβαλα διακόσμηση πάνω στο καραμελλωμένο τσιζ-κέικ !!!! Και επίσης υπάρχει αρκετό
    πίσω, γιατί η Μάρα έφερε μόνο το 1 κομμάτι μπροστά, όποιος άλλος θέλει ... καλοδεχούμενος !!!! (μην στενοχωριέστε...
    χαμένο δεν θα πάει ... θα φάω και το βραδάκι ... άν και θα βρώ τον μπελά μου -γυρίζει η Κέλλυ και ...)
    *** Αννούλες ευχαριστούμε γιά τους καφέδες σας , είναι ότι μας χρειάζεται γιά το απόγευμά μας !!!!

Αρέσει σε voula48, VeraNikol, xaris68 και 11 σε άλλους.
  12. mara_libra

Γεια σας φίλοι!
    Τελικά παρ'όλο που έφυγα, δεν απομακρύνθηκα από την παρεούλα μας!
    *Σοφούλα χαίρομαι που σε ευχαρίστησε το γλυκάκι! Μην ανησυχείς και τα ποτηράκια μπορεί να φαίνονται δύο, αλλά είναι πολύ περισσότερα!!
    *Άννα -misirli- ευχαριστούμε για το απογευματινό κρύο καφεδάκι, με τόση ζέστη ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν!
    Καλό βράδυ να έχουμε!

Αρέσει σε VeraNikol, kyp63, xaris68 και 10 σε άλλους.
  13. psipsi1978

psipsi1978 Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα παρεούλα γλυκιά απο την όμορφη και μυροβόλο Χίο!!Δεν ξέρω αν θα μπορω να μπαινω συχνα ειδικα στο φορουμ,εχω πρόβλημα με συνδεση και θα είναι δύσκολο...Σας φιλώ όλους και να περνάτε καλά!!!Περαστικά στην Σουλίτσα!!

Αρέσει σε VeraNikol, xaris68, rafaelos2011 και 8 σε άλλους.
  14. LILA413

Καληνύχτα Παρεούλα :inlove:

Αρέσει σε yolanta71, VeraNikol, psipsi1978 και 7 σε άλλους.
  15. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημερα κοριτσοπουλα και αγορια του στεκιου και του φορουμ. σας εφερα ομορφες card postal απο τον Πορο για δωρακι και σας παροτρυνω να τον επισκεφτητε, οσοι δεν εχετε παει γιατι ειναι υπεροχος.
    soyla ειδα οτι εισαι αρωστουλα, περαστικα κοριτσι μου!! sofoula μου εσυ μια χαρα βλεπω εισαι!!! τρως τα παντα και εισαι πολυ χαρουμενη που σε εχω αφησει ελευθερη!! ερχεται ο Σεπτεμβρης, τον νου σου!!! ανοιξα το ψυγειο μηπως βρω κανενα κομματακι γλυκο απο την mara ή κανενα καφεδακι απο την misirli, αλλα φυσικα ηταν ολα εξαφανισμενα!! η psipsi μας δεν μπορει να κερασει τιποτα γιατι εχει προβλημα με την συνδεση και η LILA μας κερναει...τραγουδια!!! ετσι εκατσα και εφτιαξα εγω πρωινο, για ολους σας και απο τα δυο στεκια, αλλα και για τα παιδια του φορουμ που ακομα δεν εχουν πιει το καφεδακι τους!! κοπιαστε!!!!

Αρέσει σε yolanta71, VeraNikol, psipsi1978 και 7 σε άλλους.
  16. sofouladim

Καλημέρα σας ( προς καλό μεσημέρι) πέρα ως πέρα σε όλη την όμορφη Στεκοπαρέα !!!
    Βρέ Κέλλυ μου, βρε κουμπαρούλα μου !!! Είναι δυνατόν να έφαγα όλο το γλυκό και να μην
    σου φύλαξα που γνώριζα ότι επέστρεψες ;;;;; Απλά το πήρα από το ψυγείο της Μάρας και
    το "φιλοξένησα" στο δικό μου !!!! Ορίστε λοιπόν πάρτο - βλέπεις 1 κομμάτι μόνο λείπει μόνο
    αυτό που με κέρασε το υπόλοιπο είναι ατόφιο - δώσε και εσύ και στα άλλα παιδιά να φάνε !!!

Επίσης, σας ετοίμασα ένα γρήγορο μεσημεριανό φαγητό που τρώγεται "με τα δάκτυλα" γιά να
    πάρετε μαζί σας στις παραλίες και .... Βέρα έχει και λαχανικά που σου αρέσουν ιδιαίτεραααα !!!!

΄Αντε καλή σας όρεξη !!!!!

Αρέσει σε voula48, VeraNikol, psipsi1978 και 8 σε άλλους.
  17. mara_libra

Καλημέρα όλη μέρα!
    Πήρα καφεδάκι και χυμό από το πρωινό σου Κέλι και δοκίμασα λίγο απ' όλα που έφερες Σοφούλα!!
    Τώρα πάω να ρίξω καμιά βουτιά στη θάλασσα!
    Φιλιά σε όλους!!

Αρέσει σε VeraNikol, psipsi1978, GEPPO1 και 5 σε άλλους.
  18. .viki22

.viki22 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημερα σε ολους, Ναταλια συγχαρητηρια για το παιδι σου:)******

Αφαίρεση κατακερματισμένης εικόνας

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 10/8/15
    Αρέσει σε GEPPO1, xaris68, rafaelos2011 και 2 σε άλλους.
  19. xaris68

Τρία πραγματα στη ζωη δεν γυριζουν πισω
    Ο χρόνος, η κουβέντα που ειπες και ...οι ευκαιριες!

Τρία πραγματα μην αρνηθεις στη ζωή
    Την ηρέμια,το χαμόγελο και ...την Ελπίδα!

Τρία πράγματα φθείρουν τη ζωή
    Ο Εγωισμός η Υπεροψία και ...ο θυμός

Τρία Κοσμήματα στολίζουν τη ζωή μας
    Η Αγάπη, η Οικογένεια και....οι αληθινοί φιλοι!

Σας Ευχαριστώ όοοοολους που όλη αυτη την εβδομαδα μου χαρισατε πολλα δυνατα χαμογελα!!:inlove:
    Χάρη σε εσας πέρασα μια απο τις όμορφες στιγμες της ζωής μου!!
    Να ειστε καλα για τις στιγμές που μου χαρισατε!!:inlove:

Αρέσει σε VeraNikol, soyla74, Gulit1 και 9 σε άλλους.
  20. sofouladim

Καληνύχτα σας και καλό ξημέρωμα να έχετε όλοι σας με όμορφα όνειρα !!!

Τελευταία επεξεργασία: 10/8/15
    Αρέσει σε voula48, LILA413, xaris68 και 7 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.