Το στέκι μας

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την kyp63, 26/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

χαχαχα εξ αποστασεως, εξ αποστασεως, αλλα ολο και λιγοστευουν τα... τροφιμα!!! πανε και τα γλυκα, πανε και τα αυγουλακια, παει και το προφιτερολ (ναι η σοκολατα σε πειραξε graganta)!!!!!! το χερακι σας ειναι πολυ μακρυ, σαν του Τιραμολα!!! καλε τον θυμαται κανεις τον Τιραμολα???? θυμαστε βρε αυτα τα παλια κομικς??? ρωταω βεβαια οχι τον rafaelos αλλα τους παλαιοτερους (οχι τοσο παλιους οσο η Ακροπολη βεβαια χαχα!!!) Τιραμολα, Σεραφινο, Μπλεηκ, Μανινα, Σουπερ Κατερινα!!! αξεχαστες εποχες!!! τελος παντων!! και για να μην λιμοκτονησουμε, εφτιαξα λιγα μπουρεκακια να εχουμε να τσιμπολογαμε!! ελατε εχει για ολους!! sofoula ελα παρε δυο αυτη τη φορα, οχι οχι 2 ταψια, 2 μπουρεκακια εννοω!! σε παρακολουθω!!!!

Αρέσει σε dedes7, andrikoy1970, xaris68 και 7 σε άλλους.
  2. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Καλησπέρα φίλοι!
    Ευτυχώς που το εικονικό φαγοπότι δεν παχαίνει καθόλου, μόνο ευφραίνει το μάτι και ανεβάζει τη διάθεση!
    Λίλα αυτό το πιάτο -ντομάτες με αυγά- που τόσο μου αρέσει, το λένε και στραπατσάδα... Είναι το απόλυτο, νόστιμο, εύκολο φαγητό του καλοκαιριού!
    Τα κερασάκια είναι αυτό που λένε ... το "κερασάκι στην τούρτα" αφού φάγαμε τον σκασμό!
    Τώρα για τη σοκολάτα που έφερες εσύ Μαράκι -το απόλυτο προφιτερόλ- πιστεύω να προνόησες να φέρεις πολλά ίδια και να μην είναι το μοναδικό κομμάτι!! Δείχνει και πολύ μικρό, ποιος να πρωτοφάει;xD
    Να είστε καλά όλοι, εμφανείς κι αφανείς, νέοι και παλιοί φίλοι!

Αρέσει σε dedes7, andrikoy1970, xaris68 και 6 σε άλλους.
  3. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

@ graganta

Σε παρακαλώ διάβασε τους κανόνες.
    Η αναφορά σε οινοπνευματώδη ποτά απαγορεύεται.
    Επίσης οι αποκρουστικές εικόνες δεν έχουν καμία σχέση στο Forum μας.

Σε ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Αρέσει στον/ην andrikoy1970.
  4. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

Στραπατσάδα... o_Oδηλαδή τ αυγά έπαθαν Στραπάτσο ??xD
    Παρ΄όλο το σοκ που περνούν τ΄ αυγά, ομολογώ κι εγώ,
    ότι είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό πιάτο :inlove:
    Γι αυτό χάθηκες όλη τη μέρα Μάρα μας;),
    μας ετοίμαζες αυτό το κομψοτέχνημα, Χάρμα οφθαλμών..:music:

Κέλλι φέρε κι εκείνα τα μπουρεκάκια, να προλάβουμε και την Σοφούλα....:p
    κι ελάτε ν΄ αράξουμε στην ακρογιαλιά να διαβάσουμε από ένα κόμικ...
    Όλα τα διάβαζα Κέλλι μου.. όοοοολα;) Μα το αγαπημένο μου ήταν ο Λούκι Λούκ.....
    και λίγο μετά ο Αστεριξ και λίγο πιο μετά και ο Ιζνογκούντ....
    λες γι αυτό να λατρευω τούτη τη φατσούλα?< xD>

Αρέσει σε Gulit1, dedes7, andrikoy1970 και 7 σε άλλους.
  5. mara_libra

Δεν είναι ρομαντικό το σκηνικό που σας έφτιαξα;
    Πάρτε αναπαυτικές καρεκλίτσες και καθήστε να διαβάσετε, να πιείτε παγωμένους φρουτοχυμούς και να απολαύσετε τη μαγεία... του να μην κάνεις τίποτα!xD
    Εμένα αγαπημένα εικονογραφημένα μου νομίζω ήταν τα μίκυ μάους, οι σούπερ ήρωες της Μάρβελ... Η αλήθεια είναι πώς τίποτα δε μου ξέφευγε κι όλα τα διάβαζα ως σωστή βιβλιοφάγος!! Από Μάχη κι Αγόρι μέχρι Μανίνα και Αστερίξ!:music:
    *Σωστά το έπιασες Λιλάκι! Μεγάλο στραπάτσο έπαθαν κι έγιναν πεντανόστιμος αχταρμάς!:p

Αρέσει σε dedes7, andrikoy1970, xaris68 και 7 σε άλλους.
  6. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Σνόρκελ δεν έχω καμία σχέση με το ποστ που αναφέρεις, ούτε καν το είδα. Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν ήταν από τη δική μου σύνδεση. Μου είπε το παιδί ότι τον διέγραψαν. Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν ανήκουν οι λογαριασμοί στην 'ιδια σύνδεση. Απλά κάποιες φορές έρχεται στο γιο μου και μπαίνει απο εδώ. Αυτό έχει να γίνει πολλές μέρες, και εγώ δεν έχω μπει ποτέ από τη δική του σύνδεση. Πως σκέφτηκες λοιπόν ότι ήμουν εγώ;

Αρέσει σε Gulit1, sofouladim, andrikoy1970 και 3 σε άλλους.
  7. psipsi1978

psipsi1978 Αναλυτής του παιχνιδιού

θα σας αποχαιρετίσω νωρίς παρεούλα!!σας το αφιερώνω...καληνύχτα!!

Πάλι μέτρησα τ’αστέρια κι όμως κάποια λείπουνε
    μόνο τα δικά σου χέρια δε μ’ εγκαταλείπουνε
    πώς μ’αρέσουν τα μαλλιά σου στη βροχή να βρέχονται
    τα φεγγάρια στο κορμί σου να πηγαινοέρχονται

Να κοιμηθούμε αγκαλιά να μπερδευτούν τα όνειρά μας
    και στων φιλιών τη μουσική ρυθμό να δίνει η καρδιά μας
    Να κοιμηθούμε αγκαλιά να μπερδευτούν τα όνειρά μας
    για μια ολόκληρη ζωή να είναι η βραδιά δικιά μας

Αρέσει σε VeraNikol, dedes7, andrikoy1970 και 8 σε άλλους.
  8. Παυλής

Παυλής Νέος ειδικός

Καλησπέρα ,
    Να πω ομορφοκόριτσα αλλά απ' ότι νομίζω είδα, υπάρχει και το άρρεν φίλο ....
    Καλησπέρα ομορφιές !!! λοιπόν .
    Πρέπει να σας ευχαριστήσω για την αθρόα προσέλευση σας στην γειτονιά μου .
    Καλώς ορίσατε παλιοί και νέοι φίλοι .

Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της καλής γειτονίας .
    Αν κάτι παραλείπω παρακαλώ να μου το πείτε , δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης .
    Θα τα πούμε με ένα ένα αλλά σιγά σιγά να προσαρμοστώ πρώτα .
    Καλό σας βράδυ !!

...Μήπως ξέρετε πότε θα μπουν οι εκπτώσεις για τα αγροτικά μηχανήματα ; ή έχουν κοπεί ;

Να μαζεύεις ένα ένα , ε δεν λέει και πολύ .

Αρέσει σε Gulit1, VeraNikol, dedes7 και 7 σε άλλους.
  9. popitsa

popitsa Βαρόνος του φόρουμ

Πω πω πω!!! τι κοσμοσυρροή είναι αυτή σήμερα.... Τρόμαξα να σας διαβάσω...
    Λατρεμένη μου στεκοπαρέα :inlove: το ΣΚ πλησιάζει έφτασε η Τεταρτίτσα τέλειωσε η βδομαδίτσα (λέει ο λαός). Οχι καλέ μη τρομάζετε... πανελλήνιες τέλος για το καλοκαίρι... αυτό το ΣΚ θα έχουμε ενα θεότρελλο πάρτι ... δεν μπορώ να σας πω ακόμα το λόγο...:music: ίσως αυριο βράδυ να το ανακοινώσω... Ετοιμαστείτε λοιπόν ... κάθε ένας χωριστά να προσφέρετε κάτι γιαυτό το γλέντι που πρέπει να έχει πολυ κέφι και γέλιο... ανέκδοτα ,τραγούδια ,παιχνίδια.... οτι τραβάει η όρεξή σας. Οργανωθείτε και στείλτε μου πμ για να βάλω σε μια σειρά τις ατραξιόν....:p δεν λέει να παρουσιάσουμε όλοι το ίδιο xD

Καλό μας βράδυ, να έχουμε όλοι έναν ύπνο γεμάτο δημιουργικά όνειρα...εεε αν είναι και κουρκουμπινάτα ακόμα καλύτερα ;)

Αρέσει σε Gulit1, dedes7, andrikoy1970 και 9 σε άλλους.
  10. GEPPO1

γιουπι τι ακουω παρτυ???? εγω θελω να κανω χορευτικα!!! και βασικα θα χορεψω χορο της κοιλιας!!! την ωρα κανονισε την εσυ popitsa!! εγω θα βαλω την στολη μου και θα διαλεξω το τραγουδι!! ακομα κι αν παω εκδρομη με τα κοριτσια, θα ερθω με το τζετ μου στην ωρα μου, για την παρασταση. επισης μπορω να κανονισω και την μεταφορα των προσκεκλημενων με τις λιμουζινες μου και τα ελικοπτερα μου!! τι να τα κανεις τα λεφτα, αμα δεν ξερεις να τα φας???? στην διαθεση σου λοιπον!! πες το κι εγινε!!
    καληνυχτα φιλαρακια!!

Αρέσει σε dedes7, VeraNikol, xaris68 και 7 σε άλλους.
  11. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Oι εξελιγμένες δυνατότητες που έχουμε σε αυτό το Forum αναφέρουν οτι οι λογαριασμοί graganta, EarthQuake7 και Gulit1. χρησιμοποιούνται από τον ίδιο παίκτη/ίδια σύνδεση.
    Συγνώμη που σε φέρνω σε δύσκολη θέση αλλά είναι υποχρεώση μου να σε ενημερώσω οτι :

- Εφόσον οπως ισχυρίζεται οτι οι λογαριασμοί EarthQuake7 και Gulit1 ανήκουν σε άλλο παίκτη, θα πρέπει να σταματήσετε τελείως να χρησιμοποιείται την ίδια σύνδεση από τώρα στο εξής. Έτσι οι συμπαίκτες σου θα μπορέσουν να χρησιμοποιούν το forum και την λειτουργία "μου αρέσει" στις αναρτήσεις των άλλων.
    - Εφόσον οι λογαριασμοί σου ανήκουν, θα σταματήσεις να τους χρησιμοποιείς στο forum ή να χρησιμοποιείς την λειτουργία "μου αρέσει". Σε αυτή την περίπτωση θα επιτρέπεται η χρήση των λογαριασμών στο φόρουμ μόνο για αναφορά τεχνικού προβλήματος σε έναν από αυτούς τους λογαριασμούς.

Αρέσει στον/ην andrikoy1970.
  12. mara_libra

Καλημέρα στέκι, καλημέρα φίλοι!!
    Σήμερα το πρωινό σερβίρεται σε μαγικό μέρος! Απολαύστε θέα! Πάρτε ανάσες θαλασσινές!
    Καλή συνέχεια σε όλους και καλή δύναμη!

Αρέσει σε Gulit1, graganta, dedes7 και 10 σε άλλους.
  13. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

Καλημέεερα Στέεκι !!!
    :music::music:
    Όταν κοιτάς από ψηλά... μοιάζει η γη με ζωγραφιά
    και συ την πήρες σοβαρά... και συ την πήρες σοβαρά.......
    Κι όλοι αυτοί που σε πικράνανε... από ψηλά αν τους κοιτάξεις
    θα σου φανούν τόσο ασήμαντοι... που στη στιγμή θα τούς ξεχάσεις.......
    Όταν κοιτάς απο ψηλά... μοιάζει ο κόσμος ζωγραφιά
    και συ τον πήρες σοβαρά... και συ τον πήρες σοβαρά.......
    Κι ό,τι σε πλήγωσε ή σε θάμπωσε... από ψηλά αν το κοιτάξεις
    θα σου φανεί τόσο ασήμαντο... που στη στιγμή θα το ξεχάσεις.......

**Καλημέρα Μάραααα.. τι θέα είναι αυτή... Όνειρο...:inlove: 'Ερχομαι πετώντας..

Καλημέρα φίλοι.. Όταν μας παίρνουν και τους δρόμους..
    Εμείς μαθαίνουμε να Πετάαααμεεεε...!!!:inlove:

Αρέσει σε Gulit1, graganta, dedes7 και 12 σε άλλους.
  14. andrikoy1970

andrikoy1970 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

[​IMG] Γλυκιές καλημέρες και από εμένα!Εύχομαι σε όλους να περάσουν υπέροχα σήμερα :);)

Αρέσει σε graganta, dedes7, psipsi1978 και 6 σε άλλους.
  15. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

καλημέεεεεερα όλη μέρα! αυτό μάλιστα είναι πρωινό!

Αρέσει σε dedes7, rafaelos2011, sofouladim και 6 σε άλλους.
  16. mara_libra

Σε προηγούμενα ποστ αναφερθήκαμε στην τύχη, την ευτυχία...
    Πιστεύω πως με το "τίποτα" ή το "ελάχιστο" κάποιος μπορεί να νιώσει ευτυχισμένος. Όμως η μεγαλύτερη ευτυχία είναι οι δυνατότητες, οι επιλογές και η δύναμη να αποφασίζει ο καθένας μόνος του για τη ζωή και την τύχη του...

*Συμφωνώ Έλενα! Χορταίνεις και μόνο κοιτάζοντας τη θέα!:)**
    **Έλα Λίλα μου σε περιμένω, όλους σας περιμένω, το τραπέζι είναι τεράστιο και χωράει όλους τους καλούς φίλους!**

Αρέσει σε VeraNikol, dedes7, psipsi1978 και 8 σε άλλους.
  17. toylaaaaa

toylaaaaa Εξαιρετικό ταλέντο

μια λουλουδιαμενη καλημερα .. σε πανεμορφα σοκακια .. ο περιπατος ποτε δεν εβλαψε κανενα! καλα να περνατε!

Αρέσει σε Gulit1, graganta, xaris68 και 7 σε άλλους.
  18. Παυλής

Παυλής Νέος ειδικός

Μου έδωσες μια θαυμάσια ιδέα , πράγματι αυτο θα κάνω . Πάω μια βόλτα και τα ξαναλέμε .
    Ευχαριστω Τούλα για την ιδέα .
    Καλή
    μέρα να έχετε όλοι !!!

Αρέσει σε Gulit1, graganta, xaris68 και 7 σε άλλους.
  19. GEPPO1

καλημερα φιλαρακια!! ωραια πραγματα βλεπω σημερα, μαγευτικη θεα, υπεροχο πρωινο, βολτιτσες σε υπεροχες γειτονιες!!! θα σας παω και εγω καπου που μ αρεσει πολυ, για μια βολτιτσα!! θα σας παω στα σοκακια της Σκιαθου, ελπιζω να το ευχαριστηθητε!!!

Αρέσει σε xaris68, dedes7, psipsi1978 και 6 σε άλλους.
  20. sofia289

sofia289 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα κι από μένα... GEPPO1 ωραία η Σκιάθος αλλά σαν την Άνδρο, τη Λέσβο και τη Μύκονο δεννν... κατά την ταπεινή μου γνώμη....:)8)

Αρέσει σε graganta, xaris68, rafaelos2011 και 3 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.