Το στέκι μας

Discussion in 'Γενικό αρχείο' started by kyp63, Aug 26, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

[​IMG] Καλησπέρα και καλό μας μήνα!
    Αυστραλία ... Πάνω που φεύγει το δικό μας καλοκαίρι και πάμε ολοταχώς για χειμώνα, πηγαίνουμε σε μια ήπειρο που πάει αντίστροφα από μας και τώρα έχει άνοιξη! Σας βρήκα ωραία καταλύματα με πισινούλα!
    Λοιπόν εγώ ήδη έκανα τη βουτιά μου και σας περιμένω! Φέρτε κανένα καφεδάκι για να απολαύσουμε καλύτερα τη θέα!

2. popitsa

popitsa Βαρόνος του φόρουμ

Τώρα εμεις που πρέπει να παμε τελικά... στο Νίκο που θέλει ναμας δείξει τους αβοριγιάνους και τα αξιοθέατα της Αυστραλίας o_O ή στη Μάρα που βρήκε αυτό το όμορφο μέρος για να ξεπλυθούμε από τις σκόνες και να ξαποστάσουμε απο την κουραση.... :music:αντε πειτε μου...:mad: τέλος παντων σε αυτή την παρέα δε θα συννενοηθούμε καμιά φορά....Γείτονα μήπως να μας στείλεις ενα μνμ κι εσύ να δουμε τέλος παντων που βρίσκεσαι για να κανονίσουμε το μέσο μεταφοράς μας???:mad::p

3. toylaaaaa

toylaaaaa Έμπειρος

καλησπερα κ οση ωρα περιμενουμε το μνμ του Γειτονα ας φερω εγω τα καφεδακια να ξαποστασω με την Μαρα κ την Ποπιτσα .. κ τα συνοδευτικα του βεβαιως βεβαιως!! μμμ μυρισε ελλαδα! χιχιχι!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

4. kyp63

kyp63 Ανερχόμενος

Mπουένος ντίας μι αμίγος!:)
    (και μην παραξενεύεστε καθόλου.... εδω ουτε μεσημέρι δεν είναι καλά καλά...);)

Δεν ξέρω που ακριβώς βρίσκομαι....
    αλλά αυτά εδώ τα ζωάκια δε μου μοιάζουν για καγκουρώ!:p

....καλά όταν είχαμε πει θα πάμε νότια..... είχαμε πει προς τα πού?o_O

Κάτι "γκαούτσος" μου δώσανε κι άλογο εδώ, γιατί η "πάμπα" είναι μεγάλη λέει...8)

Αυτός εδώ είναι ο Γκαρσία, ο οδηγός μου στην πάμπα...

5. mara_libra

Πωωωω ... Μιλάμε έχουμε πετύχει το ΤΕΛΕΙΟ!!
    Εσύ Τούλα με τα καφεδάκια και τα γλυκάκια ... Για φανταστείτε να τα απολαμβάνεις δίπλα στο νεράκι της πισίνας και να βλέπεις απέναντι τον ωκεανό ... Όνειρο λέμε! Νομίζω πως ο Νίκος μετά από αυτές τις εικόνες θα έρθει σε μας και δε θα χρειαστεί να τον ψάξουμε εμείς!
    Μμμμ ταυτόχρονα γράφαμε ... Αυτά τα ζωάκια σαν λάμα μοιάζουν :music:!?

ellee68, xaris68 and kyp63 like this.
  6. kyp63

kyp63 Ανερχόμενος

χαχαχα.... καλά που βάλαμε κουρελού στην είσοδο Μάρα!:)
    Αλλοιώς θάχαμε άλλα...o_O

7. mara_libra

Ευτυχώς που λάβαμε τα μέτρα μας και ευτυχώς που είμαι μια τόοοοσο προσεχτική οδηγός!xD

8. gianniskostas_

gianniskostas_ Νέος ειδικός

Καλησπέρα στο παρεάκι.

Τι παρεάκι διαλυμένη συγκέντρωση πάλι ήμαστε.
    Νίκος μας και Πόπη μας, μας καλέσατε στην Αυστραλία και δεν κάνατε ένα πρόγραμμα?
    Που θα καταλήξουμε τελικά?
    Από ότι βλέπω ό ένας για Αυστράλια τράβηξε και άλλος για Αργεντίνα.
    Ο ένας προς βορά και ο άλλος προς νότο.
    Και αυτή η πυξίδα που μου έστειλε η Ηρώ κάνει τα τρελά της.

Πάλι προβλέπω να ψαχνόμαστε. Πηγή μην διώξεις το ελικόπτερο, μάλλον θα το χρειαστούμε.

Κρίμα τις ετοιμασίες που έκανα τόσες ώρες.

Τέλος πάντων εγώ λέω να μείνω εδώ παραθαλάσσια.
    Βρήκα και ένα καινούργιο σπορ, δεν ξέρω πως το λένε, αλλά δεν είναι συναρπαστικό?
    Ανεβάζει και την αδρεναλίνη

Δεν συμφωνείτε?

Last edited: Oct 3, 2014
  9. mara_libra

[​IMG] Καληνύχτα σε όλους!
    Και μην ανησυχείτε ... Όπου κι αν είστε, ο ουρανός είναι ίδιος παντού, κάπου θα συναντηθούμε!

ellee68, DIMI, xaris68 and 1 other person like this.
  10. paramythenia

paramythenia Προχωρημένος

Kώστα περίμενε .....ερχόμαστε!!
    Το καφεδάκι μας να τελειώσουμε εδώ που μας περίμενε ο Νίκος. Εδώ κάτω απο την
    γέγυρα του Σίδνευ, με θέα την Όπερα φωτισμένη!

Το ελικόπτερο είναι έτοιμο καλέ, μα κράτα κ εσύ το τρεντάκι οχηματάκι γιατί δύσκολο
    να τον βρούμε το γείτονα μου στι αχανείς πάμπεςxD
    Που να κοιτάξουμε κ που να σταθούμε;;;;

Ώπα!! τι είναι τούτοι εδώ;; τους γνωρίζεις;;
    Να ρωτήσουμε μπας κ τον είδαν;;

Πόπη καλέ τι χασομεράς;; Έλα να ξεκινήσουμε...ενημέρωσε την Τούλα.
    Μην ξεχνάτε έχει κ την Αννούλα μαζί του!
    Μάρα , πισίνες κ χλυδή τέλος! Πάμε για άλλαxD...κάτι θα βρούμε κ εκεί!!

Ένα με καίει εμένα....ζορίζομαι με τη γλώσσα!! Μεταφραστή απο ισπανικά στα κρητικα θα βρούμεxD

11. popitsa

Kαληνύχτα στη λατρεμένη μου στεκοπαρέα και οχι μόνο

12. comicks1996

comicks1996 Ανερχόμενος συντάκτης

Η τριτη εικονα...
    Αν μπορεις θελω περισσοτερες λεπτομερεις,υπαρχει και σε κομιξ και μου αρεσε...:)

ellee68 and kyp63 like this.
  13. paramythenia

Καλησπέραααα...
    Γιά να βάλω κανένα δόλωμα μπας κ περάσει κανείς.......

ΕΜ!! Λογικό ήτανε....
    Πρέπει κ μια μέρα να κοιμηθούμε μεχρι αργά στο ξενοδοχείο μας μπας κ συνέλθουμε.
    Τρεις ηπειρους περάσαμε κ πάμε στην 4!! Τόσο τροχοβολητό!!!xD
    Κ να υπήρχαν σαφείς πληροφορίες που είναι εκείνη η Αννούλα με το γείτονα μου;;;;
    Ας πιούμε ενα καφεδακι τωρα, με μεζέ το έφερα παρακαλώxD

Comicks κάνε αναζήτηση νησί του Πάσχα, στον Ειρηνικό. Είναι πολύ ενδιαφέροντα τα γιγάντια αυτά λίθινα αγάλματα!

DIMI, xaris68, kyp63 and 1 other person like this.
  14. mara_libra

[​IMG]Καλησπέρα σας! Νησί του Πάσχα ή «Rapa Nui», στην γλώσσα των ντόπιων, σημαίνει «Μεγάλο Νησί». Ένα ακόμη μέρος που περπάτησαν Έλληνες και θεωρείται πως υπήρξε η "φυλακή των Τιτάνων", καθώς είναι από τα πιο απομονωμένα νησιά του πλανήτη ... Μύθος ή Αλήθεια ...;[​IMG]
    Λέτε να βρίσκονται εκεί οι "εξαφανισθέντες" Νίκος και Αννούλα; Λέτε να επισκέφτηκαν το νησί, σαν σύγχρονοι και άξιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων;[​IMG]
    υγ: Μη νομίζεις paramythenia ότι με έπιασες με το δόλωμα ...:music:
    Πάντως πήρα κάτι για να δοκιμάσω και να μη με νομίσεις για ακατάδεκτη!xD

ellee68, DIMI, xaris68 and 1 other person like this.
  15. kyp63

kyp63 Ανερχόμενος

Αληθεια Μάρα!!
    ....αλλωστε στην γλώσσα των ντόπιων τα πέτρινα αγάλματα λεγονται "Mata Kite Rane" που είναι παραφθορά της ελληνικής φρασης "μάτια που κοιτάν τον ουρανό"8)

Αρχισα να σκιάζομαι σ' αυτό το απόκοσμο μέρος!o_O

....αύριο λέω να περάσω το πλατύ ποτάμι και να πάω για Βραζιλία....

Εκτός κι αν πάρω το λίαρ τζετ και πάω για Αυστραλία να βρω το Νίκο, την Πόπη και τον Κώστα!:p

Last edited: Oct 3, 2014
    DIMI, xaris68, popitsa and 1 other person like this.
  16. paramythenia

Όλοι μας αλλάζουμε.
    Βλέπεις μετά απο χρόνια κάποιον κ δεν τον αναγνωρίζεις!
    Ασφαλώς αλλάζουν οι ανθρώποι...
    κρατούν όμως μέσα του το παιδί, που κουβαλανε απο τη γέννηση τους,
    κ ένα λουλούδι μιας αμυγδαλιάς!
    Που ανθίζει μέσα στην παγωνιά για να αποδείξει, οτι τα λουλουδια κάνουν πάντα κουμάντο!!!

Αχχ!! γειτονα ! αμα παμε Βραζιλία έχει άλλα φρούτα...χμμμ...λουλούδια εκει!!!
    Καλό ξημέρωμα στέκι!!

17. popitsa

Καλημέρα λατρεμένη μου στεκοπαρέα.. και οχι μόνο!!!
    Μετά απο ενα χθεσινοβραδινό αποκλεισμό απο τη φάρμα επιτέλους και παλι εδώ...στην αγαπημένη μας γωνιά.
    Κάτι για βραζηλία ακούω....γείτονα τι έγινε βαρέθηκες μακριά μας??? Αννούλα δεν του έλεγες βρε μερικά ποιηματάκια να περάσει η ώρα???
    Πάω να ετοιμαστώ για το ταξίδι μας.... Να ξυπνήσω την Πηγή και τις αλλες γιατί τελευταία τις πλακώνει το παπλμωμα....Θα σε βρεθούμε για καφεδάκι στους καταράκτες του Ιγκουασου... εκει στα σύνομα... μη κάνεις και ολο το ταξίδι μόνος σου ...
    Και μετά ετοιμαστείτε για Αμαζόνια... εχουμε μακρύ ταξίδι....

18. ΗΡΩΛΟΥΚΑ

ΗΡΩΛΟΥΚΑ Ανερχόμενος

19. mara_libra

[​IMG] Οlá amigos! ή Καλημέρα φίλοι! Βράδυ έφτασα στη Βραζιλία ... Μεγάλο ταξίδι! Αλλά άξιζε τον κόπο ... Κοιτάξτε θέα που είχα από το αεροπλάνο!!
    [​IMG]Με τα γρήγορα, άνετα και βολικά μεταφορικά μέσα που υπάρχουν, έφτασα στο ξενοδοχείο μου ...
    [​IMG] Έφαγα το πρωινό μου ... (Σας περιμένα, αλλά πείνασα και δεν κρατήθηκα!:p)
    [​IMG] Και από αυτό το σημείο ξεκινά η περιπέτεια στη ζούγκλα -rain forest- της Βραζιλίας! Σας περιμένω εδώ στα σκαλάκια για να φύγουμε μαζί! :)

20. popitsa

Βρε Μάρα βρε Μάρα....βιάστηκες πολύ... είπαμε να έχουμε ενθουσιασμό αλλά κατευθείαν στο Ρίο??? o_O το Ρίο θα το αφήσουμε τελευταίο σταθμό.... στους καταρράκτες δώσαμε ραντεβού ...αλλά μάλλον το τηλεγράφημα που σου έστειλα σε βρήκε στο δρόμο ... άντε κάνε ένα κουράγιο και έλα κατά κει μεριά.... έχεις χρόνο.... οι υπόλοιποι ακόμα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου

Η αλήθεια είναι ότι το ταξίδι τις κούρασε πολύ. Το τζετ λαγκ πάει κι έρχεται αυτές τις μέρες…
    Eγώ πάντως είμαι εδώ και σας περιμένω....
    Αντεεε τέτοια ομορφιά δε χάνεται ....

Last edited: Oct 4, 2014
Thread Status:
Not open for further replies.