Το στέκι μας

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την kyp63, 26/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. margiecre

margiecre Επιφανής του φόρουμ

Μπα,ψήνει σουβλάκια η Αννούλα? και δεν τα έφαγε? :p βρε μπραβο πρόοδος!!!
    Μου ''έσπασε'' τη μύτη πάντως....
    Φάτε κορίτσια φάτε,μια φορά αφησε φαγητό φια άλλους xD

Τι θα κανω Μαρία μου? Θα ταίσω το χωριό?
    Αμε!!!!
    Αννα πέτα κι άλλα σουβλάκια επάνωωωω ;)

Καλησπέρα Μαρα μου,αλάτι πήρες?;)

Αρέσει σε xaris68, graganta, soula73 και 5 σε άλλους.
  2. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκά.
    Σήμερα ξεκινήσανε τα σχολεία και θα υπάρξει και λίγο ησυχία στο σπίτι. Αν και θα μου λείπουν τα παιδιά από την άλλη θα γίνονται όλο και πιο γρήγορα οι δουλειές μου. Αν και ξανθιά έγινα μαύρη σήμερα από την τόση στάχτυ που ερχότανε πάνω μου. Επιτέλους τελειώσαμε με το κόψιμο με τις ελιές, έκαψα και όλα τα κλαδιά και τώρα μένει το μπόλιασμα. Τόση τσίκνα ούτε την Τσικνοπέμπτη δεν μου έχει τύχει. Τα χέρια μου είναι όλο γρατζουνιές, ούτε ένα σωρό γάτες να είχα και δεν έχω. Έχω μόνο 2 σκυλιά αλλά τα χέρια γδαρμένα. Στο πρόσωπο μαύρισα κατά τα άλλα είμαι κάτασπρη και φαίνεται λες και πήγα και έκανα ηλιοθεραπεία. Είμαι οφ, δεν αντέχω με τίποτα, μου βγήκε όλη η κούραση αλλά ξέρω πως η σκέψη σας ήταν κοντά μου όπως και η καλή διάθεση σας που είχατε να έρθετε να με βοηθήσετε. Αν και δεν έχω φτάσει τα 40 σε μερικά χρόνια θα με πηγαίνουν τέσσερις που θα βγουν όλα αυτά τα βάρη που έχω σηκώσει. Και έχω ξεκινήσει να πηγαίνω και στην δουλειά, ευτυχώς δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα με πλήρες ωράριο, μετά της 1η Μαίου θα δουλεύω τρελά ωράρια. Αλλά το στέκι δεν πρόκειται να το αφήσω θα μπαίνω έστω και αργά, έστω να σας διαβάσω και να σας κάνω like. Θα παίρνω την δόση γέλιο που μου δίνεται και θα έχω κουράγιο να συνεχίζω για την επόμενη ημέρα.
    Η Αννούλα δεν έπρεπε να βάλει φωτιά την είχα ήδη έτοιμη από το πρωί.
    Αννούλα έτσι τα σουβλάκια θα τα φάμε; Πιτούλα; τζατζικάκι; δεν έχει; Τυλιχτό και από όλα παρακαλωωωωώ. Ας είναι από τα χεράκια σου και θα είμαι ευχαριστημένη.
    Δημητρούλα φάε όσα θες δεν έχεις πρόβλημα κορίτσι εσύ αδύνατη είσαι, δεν παχαίνουν πολύ. Αλλά άσε 2 - 3 και για 'μενα (αν θες). ;)

Λενάκη ζήτησες σουβλάκια και αμέσως το κορίτσι μας, χρυσοχέρα όπως είναι σου έφερε και αρκετά όπως είδες.
    Αχ! αυτή η νονά μου πόσα πολλά πράγματα ξέρει. Ελπίζω νονά να μην μου έβαλες μόνο το λάδι αλλά να μου μάθεις και τις γνώσεις σου!!!!
    Μπράβο Τούλα για τις όμορφες τουλίπες που πρόσφερες στην Πόπη!!!
    Και όχι και τίποτα άλλο τώρα που δεν γράφω, γράφει ο Κωστάκης. Κώστα μου καλέ μου μάλλον είσαι ο ένας στο 1.00000 που κάνει τόσες δουλειές. Αν θες έλα και από εδώ για ένα χέρι βοηθείας. Αλλά... επειδή βλέπω κάνεις τόσα πολλά άσε δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι είσαι τόσο κουρασμένος και να σε ξεθεώσω και εγώ. Να πεις της γυναίκας σου ότι είναι τυχερή και να σε κάνει εικόνισμα που έχει τέτοιο νοικοκύρη άντρα. Παρεάκι μου όμορφο καλό βράδυ με όνειρα γλυκά, πολλά φιλιά και μια μεγάλη αγκαλιά.

[​IMG] Καληνύχτα!!!!!

Αρέσει σε margiecre, xaris68, graganta και 8 σε άλλους.
  3. popitsa

popitsa Βαρόνος του φόρουμ

Βρε τι έχω πάθει με σάς....δεν μπορώ να λείψω μια ώρα και πρέπει να διαβάζω αλλη μιά για να ενημερωθώ...Κανένα σουβλάκι για μας δεν εχει??? ολα μόνες σας??? και καμιά πιτούλα (οπως πολύ σωστά λέει η σαμιώτισα απο την Καρδίτσα :p) λίγο τζατζικάκι.... καμιά τυροκαφτερή...κρεμυδάκι πατατούδες κλπ κλπ κλπ.... ετσι ξεροσφύρι δε λέει...
    Αθη ελα κορίτσι μου αυτό για σένα...
    Σουβλάκι είναι αλλά εβγαλα τα καλαμάκι (ξυλάκι) μη μπερδευτούνε κάποιες και το φάνε...
    xDxD

Αρέσει σε Gulit1, -mpempa92-, ath και 11 σε άλλους.
  4. psipsi1978

psipsi1978 Αναλυτής του παιχνιδιού

Καληνύχτα στην ποιο όμορφη και ξεχωριστή παρέα!!

Αρέσει σε ath, panos009, margiecre και 6 σε άλλους.
  5. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Μετά από τις τόσες ομορφιές από τις ωραίες εικόνες σας, τις όμορφες διηγήσεις σας, τα χρώματα σας και τις πινελιές, το πασπάλισμά σας με το πολύτιμο και μεγάλης υγιεινής αξίας αλάτι, τα τυλιχτά και τα ξετύλιχτα σουβλάκια σας και τις ζωγραφισμένες με απαλά χρώματα καληνύχτες .... σας δίνω και την δική μου [​IMG] με τις ευχές
    να έχετε όλοι όμορφα και τριανταφυλλένια όνειρα και καλό ξημέρωμα !!!
    υ.γ. αποφεύγω με τρόπο να πω μελωμένα και κουρκουμπινάτα, γιατί την προηγούμενη φορά δεινοπάθησα να βγάλω τα μέλια από πάνω μου χαχαχα θυμάστε ;;;;;
    Καλό ξημέρωμα !!!!

Αρέσει σε ath, panos009, margiecre και 7 σε άλλους.
  6. soula73

soula73 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα Στεκιιιιι!!!!!!

να δω την ξανθουλα να μαγειρευει σε καζανι ...
    για να ταισει το χωριο και τι στον κοσμοxD:cry:xD
    τωρα βεβαια θα ηθελα να δω και το μανικιουρ της μετα το μαζεμα του αλατιου αλλα το αφηνω προς το παρον αυτο:music:
    εμ!!.. να τι παθαινουν οσες εχουν πυργους και περιουσιες στη Μανη:D
    Κωστα εγραψες!!!!!!!!

Αρέσει σε ath, panos009, margiecre και 7 σε άλλους.
  7. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλησπερα ομορφιες μου. σημερα ολη μερα ειχα τρεξιματα και τωρα που ηρεμισα ειπα να πω μια καλησπερα στο παρεακι. μπραβο traxhla κοριτσι μου που μας εγραψες για τον τοπο σου. εχω και εγω καταγωγη απο την Μανη, απο την μερια του πατερα μου, αλλα εχουν χαθει οι ριζες, γιατι οι προγονοι φυγαν ολοι πολυ παλια (οσοι απεμειναν) γιατι τοτε επικρατουσαν οι βεντετες και ετσι δεν ξερω καθολου το χωριο απο το οποιο προηλθαν. κατα τα αλλα σημερα ετρεχα ολη μερα με τον σκυλακο, αυτο το δυστυχο κακοποιημενο σκυλι που ειχα βρει, γιατι εχει προβληματα υγειας και αυριο θα το παω στο Κορωπι στην φιλοζωικη, να κανουν μια ακτινογραφια στο ισχυο του, γιατι μου ζητησαν πολυ λιγα χρηματα (να ΄ναι καλα) σε σχεση με αυτα που μου ζητουσαν αλλοι γιατροι. κανει θεραπεια για καποια προβληματα υγειας που εχει και ολα αυτα κοστιζουν, και ψαχνω να βρω τροπους να πληρωσω λιγοτερα, γιατι ξερετε δυσκολοι καιροι, αλλα τι να κανω, αφου μου ετυχε θα τον περιποιηθω, μεχρι να βρεθει καποιος, αν βρεθει, να τον αγαπησει και να τον παρει στο σπιτι του. κατα τα αλλα ευτυχως που φερατε σουβλακια, γιατι με εχει κοψει ..λορδα και θα φαω κανα δυο, τρια, τεσσερα?? χαχα!!! θα παρω και απο την Αννουλα και απο την Ποπιτσα, δεν ειμαι ακαταδεκτη εγω!!! (ειδατε πως το εφερα για να μην με πειτε φαγανα χαχα!!!).
    να εχετε υπνο ελαφρυ και ονειρα ζαχαρενια!!! καληνυχτα!!

Αρέσει σε maria071966, ath, panos009 και 9 σε άλλους.
  8. yolanta71

yolanta71 Ανερχόμενος

'Ενα αλλιώτικο σουβλάκι πολύχρωμο, νόστιμο, γλυκό και ξινό , υγιεινό , φρουτένιο που μπορείς να φας όσα θες χωρίς τύψεις

Αφήστε τα τώρα, για πρωινό >>>

Καλή νύχτα στεκοπαρέα μου!!!

Αρέσει σε ath, panos009, sofouladim και 8 σε άλλους.
  9. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Τι πρωιν'ο Γιολάντα μου; Να μπαγιατίσουν;Χάνονται οι βιταμίνες.Και τώρα μπροστά στην τηλεόραση ότι πρέπει είναι! Καληνύχτα σε όλη την παρέα και σε όσους κάνουν λάικ τέτοια ώρα!

Αρέσει σε yolanta71, ath, sofouladim και 8 σε άλλους.
  10. popitsa

Oταν κοιτάω από ψηλά,
    μοιάζει η γή με ζωγραφιά
    κι εγώ την πήρα σοβαρά
    μα γρήγορα συνήλθα.... :)
    Αμα βρεις τον τρόπο να δέσεις γερά τα σκοινιά, η αιώρα σε οδηγεί σε δρόμους μαγικούς...:music:

Καλό μας βράδυ :inlove: στεκοπαρέα. Να έχουμε όλοι έναν ήρεμο ύπνο γεμάτο όνειρα κουρκουμπινάτα (σοφούλα εσύ κάτσε σε κάποια απόσταση...xD)

Αρέσει σε Gulit1, -mpempa92-, megakanoni και 13 σε άλλους.
  11. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

Η γιαγιά μου, η Σμυρνιά, μας έλεγε συχνά ιστορίες του Νασρεντίν Χότζα,
    ιστορίες σαν παραμύθι,απλοΐκές, αλλά με βαθύτερα νοήματα.
    Η διήγηση της γιαγιάς, μας βοηθούσε να τις κατανοήσουμε.
    Θα σας διηγηθώ μία που θυμήθηκα σήμερα με αφορμή το Αλάτι της Μάνης.

Μια μέρα, ρώτησε τον Νασρεντίν ένας μαθητής του:
    - Πες μου δάσκαλε: Πώς θα μπορούσες να περιγράψεις τη δουλειά ενός αναζητητή της Αλήθειας;
    Ο Νασρεντίν κοίταξε για λίγο σιωπηλός τον μαθητή του κι ύστερα χαμογέλασε πονηρά και του είπε:...
    - Σαν την ιστορία της κούκλας από αλάτι.
    - Δηλαδή; ρώτησε ο μαθητής απογοητευμένος, νομίζοντας ότι ο δάσκαλός του τον κοροϊδεύει.
    - Άκου την ιστορία, λοιπόν, είπε ο Νασρεντίν, όχι όμως με τ' αυτιά σου, αλλά με την καρδιά σου.
    «Μια κούκλα φτιαγμένη από αλάτι, ψάχνοντας να βρει την αλήθεια για το τι τέλος πάντων ήταν, ταξίδεψε χιλιάδες μίλια στεριάς, μέχρι που έφτασε και σταμάτησε στην άκρη της θάλασσας. Έμεινε ακίνητη κοιτάζοντας μαγεμένη εκείνη την υγρή κινούμενη μάζα που δεν έμοιαζε με τίποτα από όλα όσα είχε δει ως τότε και δεν ήξερε το όνομά της.
    - Τι είσαι εσύ; ρώτησε η κούκλα από αλάτι τη θάλασσα.
    - Έλα μέσα και δες μόνη σου, απάντησε η θάλασσα με ένα χαμόγελο καλοσύνης κι αγάπης.
    Έτσι, η κούκλα από αλάτι προχώρησε, τσαλαβουτώντας στα νερά, προς τα μέσα.
    Όσο πιο βαθιά προχωρούσε, τόσο περισσότερο διαλυόταν μέχρι που έμεινε ένα μικρό κομματάκι από αυτή.
    Πριν διαλυθεί και το τελευταίο αυτό κομμάτι της και γίνει ένα με τη θάλασσα, η κούκλα από αλάτι πρόλαβε και φώναξε με θαυμασμό, μεθυσμένη από μια αλλόκοτη και πρωτόγνωρη χαρά.

- Τώρα ξέρω τι είμαι! .

Καληνύχτα Παρεούλα:inlove:

Αρέσει σε Gulit1, megakanoni, maria071966 και 13 σε άλλους.
  12. toylaaaaa

toylaaaaa Εξαιρετικό ταλέντο

[​IMG]lll
    μια ομορφη καλημερα ...θεα προς τερψην οφθαλμων .. καφεδακι για να ξυπνησουμε.. γλυκακια για να γλυκαθουμε κ λουλουδια για να γεμισει η καρδια μας ευωδιες ...καλο ξεκινημα !

Αρέσει σε Gulit1, ath, panos009 και 8 σε άλλους.
  13. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Καλημερααααααααα Τουλα με τα ωραια σου!!!!:)
    Καλημερα κοριτσια και αγορια!!:)

Τί κι αν σηκωθηκα με φοβερο πονοκεφαλο που δε βλεπω μπροστα μου...

Τουλα μολις σε ειδα μου ηρθε αυτο το τραγουδι:music:

Οταν το μυαλο κολλησει,χαμογελασε ,να το περασε
    καθε προβλημα εχει λυσει.....χαμογελασε
    Κι οταν ολα ειναι σκουρα...χαμογελασε , να το περασε,
    τι κι αν ειναι η ζωη σαλατα...και τι εγινε ...χαμογελασε...να το περασε..Χαμογελασε..:)

Χαμογελαααα σε βλεπω...και τι εγινε ..ΧαμογελασεxD

Φιλάκια στα μουτακια...Χαμογελασε:):inlove:

Αρέσει σε megakanoni, ath, panos009 και 7 σε άλλους.
  14. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημερα....[​IMG] μμμ ωραιο πρωινο toyla μου!! ηπια απο το καφεδακι σου, τσιμπησα και κατι τις, και παω για δουλειες. αντε να τραβηξουμε η καθε μια το κουπι της!! [​IMG] τα λεμε μεσημερακι φιλακια να εχετε μια υπεροχη μερα!!

Αρέσει σε ath, sofouladim, traxhla και 6 σε άλλους.
  15. popitsa

Το δικό της κουπί Κέλλι μου??? να ήξερες πόσα χρόνια πίσω με γύρισες...:D
    Κάπως έτσι ήμουνα τότε.... ωραία χρόνια... από τότε συνήθισα και κανένα κουπί πια δε μου φαίνεται δύσκολο :)
    Καλημέρα όοοολη μέρα από μένα για εσάς με πολύ
    :inlove:
    Τούλαααα τα φλυτζάνια σου τα βρήκα άδειαααα:cry:
    Η θέα ανεπανάληπτη πήρα κι εγώ το δικό μου καφεδάκι και άραξα....
    Θα αναπολήσω τις παλιές καλές εποχές....
    Καλή συνέχεια σε ότι κάνουμε

Αρέσει σε Gulit1, -mpempa92-, ath και 11 σε άλλους.
  16. psipsi1978

psipsi1978 Αναλυτής του παιχνιδιού

[​IMG]Καλημέρα φιλαράκια μου!!σας στέλνω μαζί με τα λουλουδάκια και την αγάπη μου!!!

Αρέσει σε ath, GEPPO1, panos009 και 7 σε άλλους.
  17. toylaaaaa

toylaaaaa Εξαιρετικό ταλέντο

ειναι καυτα .. μολις βγηκαν απο το τηγανι .. μαραθοπιτακια σπεσιαλ κ επικαιρα .. προσεξτε μην καητε !!

Αρέσει σε maria071966, yolanta71, ath και 11 σε άλλους.
  18. LILA413

Κουπί Κουπί Κουπί
    και τί Κουπί Κουπί ??
    Τώρα η βάρκα έχει
    βενζινομηχανή !!!
    Πρωί Πρωί Πρωί
    όλη μας η ζωή
    μια λεία πειρατική!!!​

Καλημέρα Τούλα, με τις βάρκες που μας άνοιξαν την όρεξη... και Να... τα μαραθοπιτάκια !!!
    Καλημέρα Αννούλλα, ξύπνησε η χαμογελαστή σοπράνο?? πόσο χαίρομαι.. !!!
    Καλημέρα Πόπη μας, που και στο κουπί τα καταφέρνεις... να αράζεις!!!
    Καλημέρα Κέλι, καλή δύναμη με το δικό σου κουπί, καλε εσύ έχεις και βοήθεια βλέπω...!!
    Καλημέρα ψιψινοΜαράκι με τις ευωδιές σου...!!!!
    Καλημέρα σε όλους.... Καλή συνέχεια...

Αρέσει σε Gulit1, yolanta71, ath και 12 σε άλλους.
  19. popitsa

Κουπι κουπι κουπι
    και τι κουπι κουπι
    είναι ομως πολύ καλή γυμναστική
    πρωί πρωί πρωί ολη μου τη ζωή
    τραβάω με κέφι και με όρεξη κουπίιιιι λαλλαλαλα
    Κουπί κουπί κουπί
    Λεία μου φταις εσύ
    και τώρα ξέρω πια τι είμαι η τρελλή
    κουπί κουπί κουπί
    μισή μανιάτισα και βόρεια είμαι η άλλη η μισή...
    xDxD δεν μπορείτε να πείτε το προσπαθώ το άσμα η έρμη... αλλά δε μου βγαίνει :cry:

Μαθαροπιτάκια μου μύρισαν Τούλαααα... τρέχω μην την πατήσω όπως με τον πρωινό καφέ....
    Εχω κι από εκείνο το διάφανο δυναμίτικο νεράκι... τέλειος συνδιασμός....μιαμ μιαμ

Αντε συμμαζευτείτε γιατί έχουμε και δουλειές.... μας πήραν οι μυρωδιές και χάσαμε το μπούσουλα πάλι
    xDxD

Αρέσει σε Gulit1, -mpempa92-, ath και 13 σε άλλους.
  20. LILA413

xD Πόπη.. Πόπη.. Πόπη...Πόπη..xD
    Μπράααααααβο!!!!!
    Αντε κοπελάρα μας
    ξεδίπλωνε το ταλέντο σου xD
    [​IMG] [​IMG]

Τελευταία επεξεργασία: 21/4/15
    Αρέσει σε Gulit1, ath, psipsi1978 και 8 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.