Το στέκι μας

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την kyp63, 26/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. popitsa

popitsa Βαρόνος του φόρουμ

Καλημέρα σε όλη τη λατρεμένη στεκοπαρέα...από την όμορφη και μάλλον ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη....:inlove::inlove:(λέω μάλλον γιατί δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο τι καιρό θα έχουμε.)
    Το κουλουράκι είναι φρεσκότατο και ξεροψημένο όπως και τα υπόλοιπα που είναι στο ταψί...
    ;)
    Καλή συνέχεια σε ότι κάνουμε!!!

Αρέσει σε Gulit1, Τζες, Foinikas40 και 10 σε άλλους.
  2. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

:)Καλημερααααα και απο μενα!!!!

Και σε μας ετσι ειναι ο καιρος δεν εχει ξεκαθαρισει ακομα τι θελει.
    Να κλαψει να χαμογελασει οτι και να κανει ομως εμεις χαμογελαμε και μαλιστα....ταβλα.

Hρθε το πρωι η μανουλα και φτιαξαμε πιτσες.
    Οριστε...κοπιαστε!!!Σημερα γιορταζουμε!!!

Απο χτες δεν εχω συνελθει...πολυ γελιο!!!!Να ειστε καλα!!!
    Ποπη το κουλουρακι Θεσσαλονικης δεν ξερω ποσα μπορω να φαω...το λατρευω!!!

Καλημερα Κοσμε!!!!:)

Αρέσει σε Gulit1, psipsi1978, Foinikas40 και 8 σε άλλους.
  3. marili_tav

marili_tav Μόνιμος στο φόρουμ

Καλημέρα όλη μέρα !!!!

Ποπίτσα μου θύμισες τα νιάτα μου με αυτή την φωτογραφία !!!
    Έχω κι εγώ μια παρόμοια με το κουλούρι Θεσσαλονίκης (σιμίτι) και τον Λευκό Πύργο
    όταν φοιτητές κάναμε τις τρέλες μας !!! Αντίκα η φωτογραφία αν σκεφτείς ότι έχουν
    περάσει σαράντα χρόνια!!!!

Καλημέρα Αννούλα!! Πίτσα για πρωινό;!;!;;; Δεν είναι κακή ιδέα!!! Λέω να πάρω ένα-δυο
    κομματάκια. Να μείνει κάτι και για τους υπόλοιπους που θα έρθουν.

Καλή συνέχεια στην μέρα μας να έχουμε!!!

Αρέσει σε Foinikas40, yolanta71, ΗΡΩΛΟΥΚΑ και 8 σε άλλους.
  4. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

Καλημερα Αννούλα , Καλέ τι γιορτάζετε?? Αγίου Υπατίου Ιερομάρτυρος σήμερα ...
    Είναι και κάτι που μας διαφεύγει???
    'Οπως και ναχει όμως Χρόνια Πολλάαααα!!!!!..

Αμαν Κουλουρακι Θεσσαλονίκης.... φρέκο και τραγανιστό.. κατ' ευθείαν απ΄τη πηγή του !!!!!!

Καλημέεεεερααα! Φίλες !!! Καφεδάκι και μπακλαβαδάκι !!! Κοπιάστε ..

Για πίτσα και κουλουράκια δεν εγγυώμαι ότι θα βρείτε :p
    Καλή συνεχεια να έχουμε....

Αρέσει σε Gulit1, psipsi1978, Foinikas40 και 8 σε άλλους.
  5. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημερα παρειτσα. τελικα οπως σας τα ελεγα εχθες εμπλεξα. το σκυλακι ειναι ενα αρτζεντινο, καθαροαιμο, με τσιπ , εναμιση ετων, που ομως δεν ειναι δηλωμενο. αντε τωρα να ψαχνω αν τον εχει χασει κανεις, που μαλλον τον εχουν εγκαταλειψει!! γιατι εχει ενα προβλημα στο ποδαρακι του. παντως θα το παλεψω και βλεπουμε!! δεν θα τον εγκαταλειψω βεβαια!! κουκλος δεν ειναι??

Αρέσει σε maria071966, yolanta71, ΗΡΩΛΟΥΚΑ και 8 σε άλλους.
  6. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα Πόπη και σε ευχαριστώ για το καλοσώρισμα. Μου άρεσε όλο αυτό που έγραψες στο 3161 και συμφωνώ μαζί σου. Δεν ξέρω αν κάποιος σε στεναχώρησε αλλά να ξέρεις όλα είναι περαστικά και όσοι φέρονται με άσχημο τρόπο κάποια στιγμή πέφτουν οι μάσκες και ξεσκεπάζονται. Μέχρι και ο Χάρης και πολλοί στο φόρουμ είναι αυτό που σου έγραψα : μας κάνετε και γελάμε με τόσα προβλήματα που έχουμε, μας κάνετε με τον γραπτό σας να τα ξεχνάμε για λίγο.
    Ωραία και τα κουλουράκια Θεσσαλονίκης αλλά μην βάζεις μόνο ένα διότι όπως βλέπεις θα φάμε τα μουστάκια μας με τον Χάρη και με ένα σωρό άλλους διότι όπως καταλαβαίνεις είναι για πολλούς το αγαπημένο μας.
    Χάρη μου γεια στα χέρια της μανούλας. Άχ! αυτές οι μάνες όλα για τα παιδιά τους, όλα!!! Πες της μαμάς μια νηστίσιμη πίτσα και για εμάς που νηστεύουμε;
    Μαριλί τι ωραία εκπληκτική φωτογραφία είναι αυτή; Όλο αρχοντιά. Μάλλον είσαι αρχοντική γυναίκα!!!
    Λίλα μου μην με παρεξηγήσεις δεν τρώω μπακλαβά αλλά σε λίγες μέρες που τελειώνει η νηστεία περιμένω από τα χεράκια σου γαλακτομπούρικο που τρελαίνομαι. Και σίγουρα θα το πετυχαίνεις και αυτό εξίσου καλά, φαίνεται ότι είσαι τέλεια ζαχαροπλάστης.
    Κέλυ κούκλος είναι. Κρίμα που κάποιοι ασυνείδητη παίρνουν σκυλιά και μετά τα παρατάνε ή και τα κακοποιούνε. Έχω και εγώ 2 και σε καταλαβαίνω. Μπράβο βρε κορίτσι αν και είναι δύσκολες εποχές υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα και ασχολούνται με τα αδέσποτα, αν και θα έπρεπε όλοι να είχαμε την δικιά σου συνείδηση...
    Καλημέρα σε όλους και όλες. Βάλτε το ωραίο χαμόγελο σας, σκεφτείτε αισιόδοξα και που ξέρετε όλα μπορούν να αλλάξουν!!!
    Πόπη μου αυτό είναι ιδιαίτερα για 'σένα και για όποιον άλλον τον αντιπροσωπεύει :

Καλημέρα σε όποιον άλλον έρθει στην όμορφη παρεούλα

Αρέσει σε GEPPO1, ΗΡΩΛΟΥΚΑ, xaris68 και 8 σε άλλους.
  7. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Kαλημέρααα (αργούτσικα λίγο) αλλά ποτέ δεν είναι αργά για τις όμορφες ευχές !!!!
    (τρεχάματα να πληρωθούν λογ/σμοί τέλος του μήνα)

Σας στέλνω ένα γλυκό χαμόγελο μαζί με την πιό κεφάτη Καλημέρα μου και ένα δροσερό τριανταφυλλάκι, να σας συνοδεύουν όλη
    την ημέρα !!!!
    Είσαστε όλες ξεχωριστές, μα η κάθε μιά έχει την δική της χάρη και προσωπικότητα ,την γλύκα της, τον δικό της τρόπο
    έκφρασης-εκδήλωσης- εξωτερίκευσης του πηγαίου ταλέντου του εσωτερικού σας κόσμου, μα όλες μαζί ενωμένες, είσαστε πανέτοιμες
    γιά την αντιμετώπιση της κάθε δυσκολίας, με συνοχή και ενιαίο παλμό- μιά καρδιά.... και μιά ψυχή γεμάτη και έτοιμη να "δώσει" !!!!
    Τα " Στεκοκόριτσα " του Θαυμασμού και της Αλληλεγγύης και της αέναης Φιλίας ,Συντροφικότητας και του αστείρευτου Κεφιού !!!!
    Να είσαστε καλά όλες και χαίρομαι που "είμαι" μαζί σας !!!!!

.... μα και γεμάτη από τρυφερότητα και αγάπη γιά όλες σας και την ευχή :
    Να είσαστε όλες καλά και να Υπάρχετε και να δίνετε χαρά σε όλους και
    να σας την ανταποδίδουν !!!!!
    Καλημέρα και τώρα πιά ... Καλό μεσημέρι

Αρέσει σε Foinikas40, psipsi1978, GEPPO1 και 7 σε άλλους.
  8. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Kαλησπερα παρεακι!
    Σημερα μπηκα στη γωνια μας, με σκοπο να πραγματοποιησω τη προταση της Γιολαντας!
    Να κανω δηλαδη, μια λιστα στην οποια θα εγραφα τα ονοματα μας, τα παρατσουκλια μας κ τα πειραγαματα της μιας προς την αλλη!
    Δε θα το κανω ομως, γιατι βρηκα εδω, δυο ξεχωριστες καλημερες!
    Της ath που μας γνωριζει τωρα κ περναει ευχαριστες στιγμες κοντα μας
    κ τη καλημερα της Σοφουλας, που αν κ δεν ειναι καινουρια στη παρεα,
    γνωριζει καθημερινα, αλλες πλευρες μας!
    Ηταν πολυ ομορφα τα λογια σας κ ακομη πιο ομορφα, τα συναισθηματα που κρυβουν τα λογια!
    Κ βεβαια ειναι πολυ σημαντικος ο τροπος που εκφραζοσαστε!
    Ευγενεια. δικαριτικοτητα,χιουμορ, χαρακτηριζει τα ποστ που αφησατε εδω!
    Αθανασια σ ευχαριστουμε παρα πολυ, που μας βλεπεις με τοσο ομορφο τροπο αλλα κ που μπαινεις στη γωνια μας, με τοση ευγενεια!
    Σοφουλα, εσενα δε θα σε ευχαριστησω, γιατι εισαι μια απο εμας κ εισαι σαν εμας!
    Οπως ειπες, ειμαστε διαφορετικες σε ολα αλλα γινομαστε τοσο ιδιες, οταν πρεπει να στηριξουμε η μια την αλλη!
    Ξεχωριστη αναφορα, θα κανω στα καλουδια που βρηκα εδω!
    Καφεδακι απο τη Μαιρουλα,
    μπακλαβα απο τη Λιανα,
    πιτσες απο τη Ανουλα κ τη μαμα της...Αννουλα, σε τι να ευχηθουμε????
    κ κουλουρακι απο τη Ποπη.... που τα φτιαχνει μονη της κ ειναι εξαιρετικα!

Μπηκα στο στεκι με τη τρελλα μου. ετοιμη να σας πειραξω
    αλλα θα σταματησω εδω γιατι με γεμισατε ομορφα συναισθηματα!

Κελλι...... μπραβο κοριτσι μου! Μονο μπραβο!

Θα επανελθω το απογευμα με τη λιστα που σας υποσχεθηκα!
    φιλακιαααααααααααααααααααα!

Βρε κοριτσια.... η συνονοματη μου η psipsi, συνηλθε η ειναι ακομη αρρωστουλα?????
    Μαρακι..... περαστικα σου κ γρηγορα!

Τελευταία επεξεργασία: 31/3/15
    Αρέσει σε Gulit1, Τζες, Foinikas40 και 9 σε άλλους.
  9. LILA413

Βρε κορίτσια στην κουζίνα δεν θα μπει καμμία??:p
    Δύσκολη μέρα σήμερα ...:eek: πως θα αντέξω με φρουτάκι και σαλάτα:wuerg:

**Αθανασία να εισαι πάντα γερή και να χαιρόμαστε μαζί το Στέκι μας...
    απ' όλα φτιάχνουμε, κοπέλα μας, στο Στέκι είμαστε όλες χρυσοχέρες;)
    ***Κέλλι δεν ξέρω αν του έχεις δώσει ήδη όνομα, αλλά νομίζω ότι πρέπει να τον πεις Μπίνγκο. ;)
    Χτύπησε Διάνα ο γλυκούλης...:inlove:

****Σοφακι μας απογείωσες ....

***** Κοντέσα τα σέβη μου...!!!

Αρέσει σε Gulit1, Foinikas40, GEPPO1 και 7 σε άλλους.
  10. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Απο τις 6 ειμαι στην κουζινα......[​IMG]

Λαχανοντολμαδες και λαχανοντολμαδες νηστισιμους.
    Ελα Λιανα ασε τη ντοματα και τα φρουτακια.

Ετσι θα σας αφησω με μια πιτσα.
    Αθανασια και πιτσα νηστισιμη φτιαξαμε.
    Με σαλτσουλα απο τα χερια της μαμας
    Λιγη ριγανη απο πανω απο τη σαλτσα και μετα μανιταρια πιπεριες ελιες καλαμποκι καπαρη κρεμμυδι
    και ντοματα σε ροδελα που να σκεπασει ολα τα υλικα.
    Καλη μας ορεξη!!!:)

Αρέσει σε psipsi1978, Foinikas40, GEPPO1 και 5 σε άλλους.
  11. popitsa

Kαλησπέρα σε όλη την :inlove::inlove::inlove:στεκοπαρέα παλιά και καινούργια!!!
    Κέλλι μπράβο σου... να σε στείλω βρε μαζί με τη Μαργαρίτα ...δεν αφήνει αδέσποτο για αδέσποτο ... Εγώ τα ταίζω στα πεζοδρόμια..αν φέρω κανένα στο σπίτι ο δικός μου θα πεθάνει απο τη ζούλια του το μανάρι μου...:D

Αθανασία , κανείς δε με στενοχώρησε κοπέλα μου… έχουν παρέλθει ανεπιστρεπί οι χρόνοι εκείνοι που πληγωνόμουν από ανάρμοστες συμπεριφορές φίλων γνωστών κλπ… Οσο για τη δίαιτά σου συμφωνώ και επαυξάνω… Κρατάμε μόνο όσους μας κάνουν να χαμογελάμε και ομορφαίνουν τη ζωή μας.:music:

Σοφούλα… χωρίς σχόλια το πόστ σου….;)

Μαριγούλα όσο και αν προσπαθείς να με κάνεις να κλάψω από συγκίνηση δεν τα καταφέρνεις… :cry:και όσο κι αν προσπαθείς να με θυμώνεις…:mad: έχεις κατσικωθεί σε μια γωνίτσα της ζωής μου και δεν βγαίνεις ούτε με γερανό…:inlove: (σε μια γωνίτσα είπα μη κάνεις τρελές χαρές).:mad::p

Αννούλα ευτυχώς που πριν μπω στην κουζίνα έκανα μια τελευταία περασιά...μμμ νοστιμότατοι οι λαχανοσαρμάδες σου..γειά στα χέρια σας (μαμά και κόρη)

Αρέσει σε Gulit1, Τζες, Foinikas40 και 8 σε άλλους.
  12. LILA413

Αχ να ξερες τι δύναμη μου δίνουν οι ντολμάδες ... κι ας είναι και νηστίσιμοι :D

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλες μας:inlove::

:music::music::music::music:
    Αν είναι κάτι που με κέρδισε στο Στέκι
    κάτι που ήξερε πώς να με ξεπερνάει
    είναι Στεκιώτισσες αυτή η επιμονή σας
    μια αγάπη που έμαθε να μην τα παρατάει

Αχ να `ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή μας
    Σαν λέμε όλα θα γίνουνε κι βλέπω τα γραπτά μας
    Αχ να `ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή μας
    Σαν λέμε όλα θα γίνουνε κι βλέπω τα γραπτά μας ..

(δις)xD
    Την γλίτωσες την κουζίνα σήμερα Ποπίτσα ;)xD
    Καλό απόγευμα..:inlove:

Αρέσει σε Gulit1, Foinikas40, ath και 6 σε άλλους.
  13. ΗΡΩΛΟΥΚΑ

ΗΡΩΛΟΥΚΑ Ανερχόμενος

Καλησπερα σε ολες σας κοριτσια γεματες αισθηματα αγαπης συντροφικοτητας και αλληλεγυης!!
    αυτο ειναι το χαρακτιριστικο γνωρισμα οσων περνανε απο αυτο εδω το στεκι και αντεχουν να μεινουν!!
    Φαγητο πεντανοστιμο Αννουλα γεια στα χερια σας ευτυχως μπηκα φαγωμενη αλλιως θα χρειαζοσουν κι αλλο μπασιμο στην κουζινα(οχι εσυ η μαμαxD)
    Ποπη μην τολμησεις να κανεις τον Αρη να ζηλεψει γιατι θα ερθω και ξερεις...;)!!
    Μαρακι προσεχε στη λιστα τι θα αναφερειςxDxD
    Καλο απογευμα κοριτσια παω για λιγες δουλιτσες μιας και το επιτρεπει ο καιρος,θα σας δω το βραδακι!!

Αρέσει σε Foinikas40, xaris68, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  14. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Κουκλάρες είμαστε όλες λοιπόν!!! Γιά τα καλλιστεία ψυχής !!!!
    Ααααχχ και τώρα στο δραματικό μέρος , Σας παρακαλώωωωω είμαι επιρρεπής στα
    ντολμαδάκιααααα , σώστε με τα λατρεύωωωω [​IMG]
    παρακαλώ ρίξτε μέσα το ντολμαδάκι σας και λίγο Σαλονικιώτικο κουλουράκι χαχαχα!!!!
    Ευχαριστώ πολύ.
    ** Αχ! αυτό είναι το τραγούδι μου Λιάνα, το τραγουδάω στον μικρό μου γιατί πράγματι μου δίνει δύναμη !!! Ωραία το διαμόρφωσες συγχαρητήρια !!!

Αρέσει σε Gulit1, Foinikas40, ath και 8 σε άλλους.
  15. traxhla

Επειδη το παρεακι μεγαλωνει
    κ επειδη οι φιλοι που μας διαβαζουν, ισως να μπερδευονται,
    θα κανω εδω μια λιστα με τα ονοματα, τα παρατσουκλια κ τα ταλεντα της καθε μιας!

Τα πιο παλια μελη του στεκιου ειναι...
    1.popitsa! Ποπη, κοκονα, στεκοκολωνα! Αυστηρη αλλα δικαιη, φουριοζα αλλα κ συγκρατιμενη οταν ειναι απαραιτητο!!
    Εξεραιτικη μαγειρισσα, με καλλιτεχνικες τασεις κ χρυσα χερια! Η πιο ομορφη καληνυχτα της παρεας! Το τελευταιο ποστ του θεματος που μεσα απο τη Ποπη, εκφραζει ολη τη παρεα!
    Το μεγαλυτερο προσον της ειναι η γραμματεας της, που της υπενθυμιζει γιορτες κ γενεθλεια!!
    2
    .ΗΡΩΛΟΥΚΑ! Ηρω, Ηρουλα, απουσιολογος στο στεκι κ το πιο ομορφο, χαμογελο της στεκοπαρεας!
    Τελεια νοικοκυρα, μαγειρισσα, φτιαχνει χειροποιητα αξεσουαρ κ ειναι η κολλητη της Ποπης!
    Το μεγαλυτερο προσον της ειναι η γειτονοπουλα απο τη Μανη!!
    3.toylaaaaa
    !Αδαμαντια, Τουλιτσα! Οπως κ αν τη φωναξεις, θα τρεξει παντα να βοηθησει, να φροντισει κ να προσφερει την αγαπη της! Λατρεμενη μαννουλα κ γιαγια για την οικογενεια της αλλα κ για ολο το παρεακι!
    Διαμαντι σπανιο στους καιρους μας!
    4!margiecre! Mαργαριτα, Λουλουδενια,Μπαρμπυ, κοντη! Το μπιμπελο της παρεας!
    Προεδρος του στεκιου [ με ομοφωνη αποφαση κ δημοκρατικες διαδικασιες]!!!
    Λατρευει τα ζωα κ ειναι η καλυτερη συμβουλος για στυλιστικες επιλογες! Και αυτη εχει ταλεντο στα χερια κ φτιαχνει
    υπεροχα αξεσσουαρ κ διακοσμητικα! χειριζεται εξαιρετικα τη παντοφλαααααα κ επειδη γελαει πολυ....αφυδατονεται το χρυσο μου!
    Το μεγαλυτερο προσον της ειναι η κουμπαρα της!
    5.Foinikas40
    ! Ρουλα, Ρουλιτσα, Ρουλακι! Ολα τα λεφτα ειναι αυτο το κοριτσι! Αρχοντια, κιμπαριλικι, γνωση, εξυπναδα!
    Ετοιμη να βοηθησει οποιον σταθει στο φραχτη της κ με μια καρδια που χωραει τους παντες!
    Ταλαντουχα μαγειρισα [ με ειδικοτητα στα αυγα] κ εξαιρετικη μανουλα!
    Μπαινει στο στεκι σαν σεισμος κ βγαινει σαν σιφουνας! Οταν τη συγχισουμε, λιποθυμαει, φωναζοντας..ταβλαααααααααααααα!!!!
    Μεγαλυτερο προσον της, οι χορηγιες της στη προεδρο του ομιλλου!
    6.xaris68
    !Aννα, Αννουλα, φαγανο!! Τι να πω γι αυτο το κοριτσι??? Ευαισθητη, γλυκεια, γελαει ασταματητα , δακρυζει ευκολα
    κ δε ζηταει ποτε δωρα στα ιβεντ!!! Λατρευει τ αγορια της κ μαζι τους, φτανει καθε φορα, πιο ψηλα!
    Μεσα απο τα στοιχακια της, κλεινει παιχνιδιαρικα το ματι κ μας καλει στο στεκι, οταν αργησουμε!
    7.marili-tav! H Mαιρουλα ! Γλυκεια μαμα, σερβιρει τη τρυφερη καλημερα της στη γωνια μας!
    Φιλοξενη οικοδεσοινα, μας υποδεχεται στη βεραντα η διπλα στο τζακι της κ ανοιγει διαπλατα τη πορτα της καρδιας της!
    8.LILA413! Λιανα, Ελενη, Λιλουκοοοο! Μια εργαζομενη μητερα, μια καλη νοικυρα! Γραφει υπεροχα ποστ κ ακομη καλυτερα π.μ! Μεσα στο απιστευτα φορτωμενο προγραμμα της, βρισκει χρονο για ολα κ ομορφαινει με τη παρουσια της τη παρεα μας! Αφηστε πια το ταλεντο τησ στο τραγουδι!!!!
    Ειναι απ τα καινουρια μελη της παρεας αλλα,,,, κυλησε ο τεντζερης κ βρηκε το καπακι!
    Το μεγαλυτερο προσον της, ειναι η αντοχη στην αυπνια,για την οποια φροντιζει, προεδρος του ομιλλου!
    9.Sofouladim! Σοφια, Σοφουλα, Σοφακι! Μανα κ γιαγια, που σε ταξιδευει με τα παραμθια,τις αφηγησεις κ τις γευσεις που μας χαριζει!
    Μας τυλιγει ζεστα με τα πανεμορφα πλεκτα της, κ ξεδιπλωνει τα συναισθηματα της, στα μοναδικα ποστ της απ τα οποια, σπανια λειπει το αρωμα ενος λουλουδιου!
    10.yolanta71! Γιολαντα, Γιολαντακι! Η ηρεμη δυναμη! Τρυφερη μαμα που ξερει να επιβαλλει στρατιωτικη πειθαρχια κ να τα λεει τσεκουρατα! Κουκλα με τη στολη του ενδοξου ναυτικου, κουκλα κ χωρις τη στολη της!
    11,graganta! Δημητρα,Δημητρουλα! Ευγενικη, διακριτικη, αγωνιστρια, ευαισθητη!
    Τη γνωρισαμε προσφατα αλλα κερδισε τις καρδιες ολων μας κ πιο πολυ τη δικια μου, που εχω τη χαρα να μιλαω πολλες ωρες μαζι της! Μανουλα, πεισματαρα φαρμερ κ ταλαντουχα στη μαγειρικη, λατρευει τη ποιηση κ το....Λακωνιζειν.... που διδασκεται αυτη την εποχη!
    Το μεγαλυτερο προσον της, η δασκαλα της ..... στο Λακωνιζειν,,,!!!!
    12.mara-libra!
    Mαρα, Σμαραγδα! Τι μπορω να γραψω εγω για τη Σμαραγδα??? Η χρυση πενα της παρεας! Στοχαστικη, προβληματισμενη, ευαισθητη, ευγενικη! Με εξαιρετικα ποστ κ υπεροχες φωτο, κραταει συντροφια στο παρεακι κ αντεχει τη βαβουρα κ τη τρελλα μας, χαριζοντας μας μια αλλη νοτα γραφης!
    13!GEPPO1! Κελυ, Ποπη, Καλλιοπη! Η πιο καινουρια της παρεας, ξερει να σαρωνει με το κεφι, την αισιοδοξια κ την αγαπη που εχει μεσα της, για ολα τα πλασματα του κοσμου!
    14.traxhla! Μαριγουλα, κοντεσσα, προεδρος ομιλου,δασκαλα της graganta, κουμπαρα της Μαργαριτας,συνεργατης της Ρουλας,
    Μαναιτισσα γειτονοπουλα της Ηρως κ γραμματεας της Ποπης!!
    Τη λενε Μαρια κ εχει ολα τα μειονεκτηματα του κοσμου1
    Το μεγαλυτερο ατου της, ειναι η φιλια κ η αγαπη σας!

Σ ενα θεμα που ανοιξε απο τον Κυπ, το μοναδικο αντρα της παρεας,
    συναντιουνται καθημερινα, γυναικες που ξερουν να γελουν,
    να νοιαζονται
    να συγκινουνται
    να δακρυζουν
    να διαφωνουν
    να συγκρουονται
    να σκεπτονται
    να ακουνε...
    να ζουν τη καθε στιγμη!

Κ μπορει να ειμαστε λιγες, αλλα ειμαστε ετοιμες να καλοδεχτουμε νεες παρουσιες!!

Αρέσει σε Gulit1, Τζες, Foinikas40 και 12 σε άλλους.
  16. popitsa

Τα σεντονάκια μας αχ αυτά τα σεντονάκια μας
    γεμίζουνε με δάκρυα τα όμορφα ματάκια μας:cry:
    και κάνουν να χαμογελούν τα όμορφα χιλάκια μας....:)
    (Λιάνα...Αννα...ελάτε καλέ να βάλετε ενα χεράκι..δεν τόχω λέμε το ποιητικό!!!)

Μαράκι μας εγραψες πάλι....:music:

Αρέσει σε Gulit1, Τζες, Foinikas40 και 4 σε άλλους.
  17. toylaaaaa

toylaaaaa Εξαιρετικό ταλέντο

[​IMG] τα ειπες ολα..........!!!!υποκλινομαι!

Αρέσει σε Gulit1, Foinikas40, xaris68 και 6 σε άλλους.
  18. traxhla

Ποπηηηηηηη...... μπορεις να μου εξηγησεις τη λεξη,,,,,,, κατσικωθηκες????o_O
    Μηπως ειναι συνθετη λεξη απο το κατσε-σηκω????:mad: [ αχα τι τραβαω η γραμματεας]!!xDxD

Επισης θα ηθελα να μου πεις....ποια γωνια μπορει να χωρεσει μια Μαριγουλα????:p

Κ τελος, σταματα να βρεχεις τα σεντονακια μου, γιατι αργουν να στεγνωσουν
    κ θα περασω στα....παπλωματα!!!!8)8)

Αρέσει σε Gulit1, Τζες, Foinikas40 και 6 σε άλλους.
  19. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

γεια σας κουκλες, μπηκα μονο για να σας διαβασω , να φαω λαχανοντολμαδες και να πω ενα γεια. ολη μερα τρεχω για το σκυλακι, αλλα ακομα τιποτα!! κοντεσα καλα που εβγαλες την λιστα γιατι την xaris την εχω κανει 50 φορες αγορι και κανεις δεν μου ειπε τιποτα!! συγνωμη xaris , ανθρωποι ειναι και αυτοι χαχα!! θα συμπληρωσω στην λιστα σου την ath και την georgia που τον τελευταιο καιρο, εχουν γινει και αυτες μελος της παρεας και ειναι δυο γλυκες! νομιζω οτι τωρα ειμαστε κομπλε!!! και τωρα παω λιγο να ξαπλωσω γιατι ειμαι λιωμα!! φιλακια πολλα!!!

Αρέσει σε ath, psipsi1978, sofouladim και 4 σε άλλους.
  20. LILA413

Χωρίς λόγια.. με πολλούς κόμπους στον λαιμό μου....
    Και είμαι στην δουλειάααααααααααααααα:oops:

Κατσικώνομαι : ρήμα, σημαίνει Στρογγυλοκάθομαι, δε λέω να φύγω, δεν το κουνάω ρούπι, σου γίνομαι στενός κορσές.
    Καθαρεύουσα: μπαστακώνομαι = κάθομαι στο σβέρκο
    Ούτε αυτά γνωρίζεται κοντέσα μας???? Μα σε τι γλώσσα μιλάτε.....:eek:

***Ποπίτσα με συγχωρείς που απάντησα στην κοντέσα μας για σένα, μα δεν άντεξα την άγνοια της...
    επιτρέπεται για μια κοντέσα????

Αρέσει σε Gulit1, Foinikas40, ath και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.