Το στέκι μας

Discussion in 'Γενικό αρχείο' started by kyp63, Aug 26, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

γεια σας κοριτσια και αγορια, μες στην καλη χαρα σας βρισκω, δεν μας πτοει τιποτα εμας ουτε βροχη, ουτε καταιγιδα ,ουτε χαλαζι. ετσι σας θελω να μην σας σταματαει τιποτα. ath ευχαριστω για την προσκληση και τα αλλα κοριτσια που με καλεσατε. χμμμ καποια μερα θα ερθω και τοτε θα δουμε τι θα κανετε!!! (ειμαι φαγανη και φασαριοζα χαχα). και επειδη τωρα το μεσημερι χαλαρωνετε ολοι μετα το φαγητο, σας βαζω μια πολυ ομορφη ιστορια αγαπης, για να σας συντροφευσει. ελπιζω να σας αρεσει.
    <<Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα συναισθήματα. Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
    Μια μέρα έμαθαν ότι το νησί τους θα βούλιαζε και έτσι όλοι επισκεύασαν τις βάρκες τους και άρχισαν να φεύγουν.
    Η Αγάπη ήταν η μόνη που έμεινε πίσω. Ήθελε να αντέξει μέχρι την τελευταία στιγμή. Όταν το νησί άρχισε να βυθίζεται, η Αγάπη αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια.
    Βλέπει τον Πλούτο που περνούσε με μια λαμπερή θαλαμηγό.
    Η Αγάπη τον ρωτάει: «Πλούτε, μπορείς να με πάρεις μαζί σου;»,
    «Όχι, δεν μπορώ» απάντησε ο Πλούτος. «Έχω ασήμι και χρυσάφι στο σκάφος μου και δεν υπάρχει χώρος για σένα».
    Η Αγάπη τότε αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από την Αλαζονεία που επίσης περνούσε από μπροστά της σε ένα πανέμορφο σκάφος.
    «Σε παρακαλώ βοήθησέ με» είπε η Αγάπη.
    «Δεν μπορώ να σε βοηθήσω Αγάπη. Είσαι μούσκεμα και θα μου χαλάσεις το όμορφο σκάφος μου» της απάντησε η Αλαζονεία.
    Η Λύπη ήταν πιο πέρα και έτσι η Αγάπη αποφάσισε να ζητήσει από αυτή βοήθεια.
    «Λύπη άφησέ με να έρθω μαζί σου».
    «Ω Αγάπη, είμαι τόσο λυπημένη που θέλω να μείνω μόνη μου» είπε η Λύπη.
    Η Ευτυχία πέρασε μπροστά από την Αγάπη αλλά και αυτή δεν της έδωσε σημασία. Ήταν τόσο ευτυχισμένη, που ούτε καν άκουσε την Αγάπη να ζητά βοήθεια.
    Ξαφνικά ακούστηκε μια φωνή:
    «Αγάπη, έλα προς τα εδώ! Θα σε πάρω εγώ μαζί μου!».
    Ήταν ένας πολύ ηλικιωμένος κύριος που η Αγάπη δεν γνώριζε, αλλά ήταν γεμάτη από τέτοια ευγνωμοσύνη, που ξέχασε να ρωτήσει το όνομά του.
    Όταν έφτασαν στην στεριά ο κύριος έφυγε και πήγε στο δρόμο του.
    Η Αγάπη γνωρίζοντας πόσα χρωστούσε στον κύριο που τη βοήθησε, ρώτησε την Γνώση:
    «Γνώση, ποιος με βοήθησε;»
    «Ο Χρόνος» της απάντησε η Γνώση.
    «Ο Χρόνος;;» ρώτησε η Αγάπη. «Γιατί με βοήθησε η Χρόνος;»
    Τότε η Γνώση χαμογέλασε και με βαθιά σοφία της είπε:

«Μόνο ο Χρόνος μπορεί να καταλάβει πόσο μεγάλη σημασία έχει η Αγάπη».

καλο μεσημερι φιλαρακια.

2. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

[​IMG]καφεδάκια μερακλίδικα

****Ωραια η παρέα,
    ** Τέλεια τα γιουβαρλάκια Ρούλα, αλλά θέλω και ελίτσες :pνα πάρω...????

** Σοφούλα μοσχοβόλησε το τριαντάφυλλο !!!
    ** Αθανασία ευχαριστώ βρε για το 10αρι, πρώτη φορά το καταφέρνω στη ΓεωγραφίαxD Και η Σάμος είναι απωθημένο μου, που θα παει θα την καταφέρω την μικρούλαxDxD

*** Δήμητρα και η Σαντορίνη είναι ένα από τα απωθημένα μου, μα δεν με βλέπω να την βλέπω.. έτσι που την κατάντησαν..
    *** Κέλλι μου, έχουμε πολλά χρόνια ακόμα μπροστά μας για να το καταλάβουμε????xD
    *** Μαργαριτούλα Μήπως να παντρευόσουν βρε στη Σαντορίνη:p να έχουμε και σοβαρό λόγο να την επισκεφθούμε....

Καλό απόγευμα φίλες... θα σας δω το βραδάκι!!!!!

3. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

* Κέλλυ { κουμπαρούλα μου}πόσο όμορφα και διδακτικά είναι αυτά που μας έγραψες !!!!
    Και επί τη ευκαιρία να ρωτήσω τι κάνουν τα μικρούλια μας ;;;μεγάλωσαν λιγάκι ;;;
    ** Λιάνα μου, δείχνει υπέροχος και μερακλίδικος ασυζητητί με παχύ καϊμάκι και φουσκαλίτσες, αλλά
    μπορώ να πάρω το κεχριμπαρένιο κομπολόϊ- γιατί έδωσα το ρολόϊ - και έχω χάσει και το μέτρημα ;;;;;

Θα πάρω και το καλαθάκι με τις σπάνιες κουμαρο-φραουλίτσες που έφερε το Μαράκι, και ελίτσες από το
    Ρουλάκι -από την στριφτή τυρόπιτα όχι μόνο λούκ της κάνω 1ον γιατί είναι ταμένη και 2ον έχει τυράκι.
    Καλό απόγευμα σε όλους σας !!!

4. margiecre

margiecre Επιφανής του φόρουμ

Λίλα δεν σε πιστεύω χαχαχαχα
    Κουμπάρα ακους? Να κάνω το γάμο Σαντορίνη λενε!
    Λοιπόν Λιλακι, τα χριστούγεννα που συζητούσαμε για το γάμο πετάχτηκε ο κολλητός του καλού μου, που μένει μόνιμα Σαντορίνη, και μας παρακάλεσε να κάνουμε το γάμο εκει!
    Βρε μήπως να τον κάνω τελικά? xD
    Οπου και να τον κανω θα είστε όλες εκει! :inlove:

5. popitsa

popitsa Βαρόνος του φόρουμ

Kαλησπέρα σε όλη την στεκοπαρέα!!!:inlove:
    Λίλα βάλε ενα άτομο ακόμα στη λίστα για το σπανακόρυζο σε παρακαλώ...:)
    Μήπως έμεινε λίγο στριφοπιτούλα και κανένας μερακλίδικος για μένα??? αν οχι δεν πειράζει ... κάτι θα βρώ ...;)

6. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Ωπα λιλα! ακούς! μου αρέσε που παραπονιόσουν ότι δεν θέλει κανεις το σπανακόρυζο!!! στο τέλος κοιτα που θα'ρθουν όλοι για αυτό!!! xD

7. toylaaaaa

toylaaaaa Έμπειρος

[​IMG][​IMG]
    καλησπερα ... ελα ποπη μου .. μερακλιδικος φουσκαλιαστος κ συνοδευτικα σφολιατακια γλυκανισου !
    κ για τα κοριτσια μας .. πασχαλιες της εποχης !

8. yolanta71

yolanta71 Ανερχόμενος

γεια σας κορίτσια!!!

Όταν είχα πει να κάνουμε ένα πίνακα με ονόματα και ψευδώνυμα δεν καναμε τίποτα ,"εεεε Μαριγούλα" έκανες λάθος το κορίτσι!!!

Αθανασία μου είμαι πολύ συγκινημένη:D ειμαι κι εγώ Σαμιώτισσα !!!
    Κατάγεται η μητέρα μου και κάθε καλοκαίρι σαν παιδί το πέρναγα στο Βαθύ. εκεί ουσιαστικά μεγάλωσα....
    έχω να πάω πάνω από 15 χρόνια:cry:

Όσοι δεν έχουν πάει πρέπει να το κάνουν , είναι απίστευτο πως ένα νησί κρύβει τόσες πολλές και διαφορετικές ομορφιές .

Η Σαντορίνη είναι μια κατηγορία μόνη της (νεανικός έρωτας)
    Θέλετε να παίξουμε ? που , σε πόσα νησιά έχουμε πάει?

9. Foinikas40

Foinikas40 Ενεργός συντάκτης

Πάλι θα βρέξη λέω
    εγωώ εχω μουλιάσει
    θέλω να πω:music:

θα βγάλω ρίζες με
    μαιντανό καρότου
    μπρόκολου και των λοιπών...:music:

Αντε να πάρω και τον
    καφέ να πάω βεράντα
    να απολαύσω την
    λασποβροχή:D

10. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Καλησπέρα στέκι, καλησπέρα φόρουμ!
    Η Παρασκευή είναι εδώ! Έβρεξε, ξανάβρεξε κι όπως έλεγε σε μια αγαπημένη ταινία ... "Έβρεξε με κάθε τρόπο δυνατό..." μα ήρθε Η μέρα!
    Αύριο ξημερώνει Σάββατο, επιτέλους λίγος ύπνος παραπάνω!
    Σας έφερα μια σοκολάτα -με λίγη κρέμα μέσα- γιατί όλα τα καλά πράγματα πρέπει να έχουν τις αντιθέσεις τους...
    Τώρα για ν'απαντήσω στην πρόσκληση της Γιολάντας, τα νησιά που έχω επισκεφθεί σε τυχαία σειρά...
    Κεφαλλονιά, Λευκάδα, Κέρκυρα, Ιθάκη, Λέσβο, Σκόπελο, Σκιάθο, Αίγινα, Ύδρα, Πόρο, Σπέτσες, Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Πάτμο, Κρήτη, Εύβοια, Νάξο, Άνδρο, Πάρο, Τήνο, Αμοργό, Ίο, Κύθνο, Μύκονο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Σαντορίνη...
    Σε κάποια από αυτά έχω πάει περισσότερες από μία φορές, είτε λόγω ιδιαίτερης αγάπης, είτε λόγω φίλων και συγγενών που φιλοξενηθήκαμε.
    Η αλήθεια είναι πως έχω δει πολλά από τα πανέμορφα νησιά μας αλλά είναι τόσο πολλά που τα περισσότερα λείπουν από τη λίστα μου.
    Καλό βραδάκι!

11. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Lila μου, ακριβως επειδη δεν ξερουμε ποσο χρονο εχουμε μπροστα μας, πρεπει να το καταλαβουμε (το νοημα της αγαπης) σημερα, χθες!!
    sofoula μου η βαβτισιμια σου εχει γινει τουμπανο!!! ολοι μερα τρωει και κοιμαται. το ιδιο και τα αδελφια της. εχουν γινει ολοστρογγυλα και η μανα τους κατεβαζει τον αγλεορα και μετα παει και τους δινει γαλα. μολις ξεμυτισουν καλα καλα θα φερω φωτο, να θαυμαστε τα καμαρια σας!!
    συνεχιζω με τα νησια και εχω παει με τυχαια και εγω σειρα.
    Κρητη (10 φορες), Ροδο, Καλυμνο, Κω, Σάμος, Χίος, Σκιάθος,Αγκίστρι, Αίγινα, Μέθανα, Πόρος, Σαλαμίνα, Ευβοια, Σπέτσες, Ύδρα, Άνδρος, Αντίπαρος, Δήλος, Τζια (Κέα), Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Σαντορίνη, Τήνος, Λέρος, Πάτμος,Κερκυρα, Ζάκυνθος.
    Τοπ προορισμοι για μενα και τον αντρα μου, ηταν η Κρητη που για πλακα πηγαιναμε, εφευγε το πλοιο στις 21.00 και εμεις δηλ εγω εφτιαχνα βαλιτσες στις 18.00 χαχα, η Σκιαθος που πηγαμε 3 φορες και η Ζακυνθος που ειχαμε περασει ονειρεμενα αλλες 3 φορες. μαλιστα μια απο αυτες, μετα απο μεσημεριανη κρεπαλη, μας πηρε ο υπνος κατω απο τις ομπρελλες και γυρισε ο ηλιος και ξυπνησαμε καρβουνο χαχα!! μια βδομαδα βαζαμε κρεμες και γιαουρτια για να συνελθουμε!!!
    σε αυτην την υπεροχη παραλια στο Τσιλιβι!!

Last edited: Mar 27, 2015
  12. psipsi1978

psipsi1978 Αναλυτής του παιχνιδιού

να μαι κι εγώ....καλέ άκουσα για Χίο και Σάμο??με φώναξε κανείς!!!Η μαμά μου έχει εγκατασταθεί στην Σάμο από το 2002 στο χωριό Πύργος κοντά στην Αθανασία..άντε όταν ξαναπάω θα βρεθούμε..τώρα που γνωριστήκαμε...είναι μαγεία όνειρο,τρέχουν τα ρυάκια και ακούς αηδόνια και βατραχάκια κ κάνα τσακάλι που και που...είναι σε υψόμετρο..τώρα όσο για την λατρεμένη μου Χίο που είναι ο άντρας μου τι να πω??Για την Μαστίχα,τα νερά της με τις όμορφες παραλίες?? χα!αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Αθανασία μου δεν κρατήθηκα και πήρα φραουλιτσες είμαι λιχουδιάρα,τρελαινομαστε και για μαρμελάδα ροδάκινο!!Lila μου δεν βρήκες τίποτα που να σου άρεσε από Χίο??Δήμητρα να μας έρθεις καμία βόλτα κι από Χίο και Σάμο να δω που θα καταλήξουμε...μακάρι να τα φέρει έτσι ο Θεός να πάμε μόνιμα Χίο μιας και είναι αυτό που ζητάμε...traxhla γιατί εγώ το είδα ότι τόσες μέρες με λες Αννα, για να σε διορθώσω,συνονόματη??κανένα πρόβλημα είναι και από τα αγαπημένα μου ονόματα το Αννα...Κέλλυ να μας ξανάρθεις!!φιλιά σε όλους και σε όλα μας τα νησιά και οχι μόνο!!

13. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Τι ειπες κουμπαρομπεμπεκα???????:music:
    Ποιοσ κολλητος????o_O
    Ποιου καλου???o_O
    Ποιο νησι????o_O
    Ποια...... παντοφλααααααααααααα??????:mad::mad::p

Kαλε... ηρθε η κοκονα μας!:inlove:
    Χθες κοιμηθηκαμε χωρισ τη καληνυχτα σου..... κ δε μου αρεσε καθολου!:(
    Συνηθισα 3 χρονια τωρα να μπαινεις τελευταια κ να κουρκουμπινιαζεις τα ονειρα μας!:music:

Αποψε μυρισε ανοιξη!:D
    Οι πασχαλιεσ της Τουλας, εφεραν την ανοιξη στο στεκι!
    Η Γιολαντα κ η Μαρα μας ταξιδεψαν σε πανεμορφα νησια
    κ η Κελλι μας πηγε στη καρδια του καλοκαιριου!
    Ααααχχχχ....... παρεακι....

Ετοιμαζω ταξιδι, μοναχααα για παρτη σας..
    στα μεγαλα νησια, του μυαλου κ του χαρτη σας!;)

Ροδο, Κω, Πατμο, Λερο, Καλυμνο, Συμη, Ψεριμο, Πορο κ Κρητη
    εχει παει, η αφεντια μου!
    Με μαγεψε η Πατμος!!!:inlove:

Τα πιο ομορφα νησια που ειδα
    ηταν το Λαγονησι..
    το Καρπενησι κ η Πελοπονησσος:pxD!

Παω να κατσω διπλα στο Ρουλακι μου
    κ θα σας βλεπω απο εκει!!!!

Στη πορτα συναντηθηκαμε οι Μαριες!;)

14. yolanta71

yolanta71 Ανερχόμενος

Κοσμογυρισμένες μου είστε!!

Αντε να θυμηθώ κανα νησί να ξεχάσω πια αυτή τη μουντίλα του καιρού

Σάμος, Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά, Κέρκυρα, Κρήτη, Σαντορίνη (3), Μύκονος(3), Σίφνος, Πάρος (3), Νάξος, Μήλος, Σύρος, Άνδρος, Κέα
    Ευβοια, Σπέτσες, Υδρα, Πορος, Σαλαμίνα

Όνειρα γλυκά:)

15. LILA413

Αααααα, Νησιογυρισμένη η παρεούλα μας....

***ΨιψινοΜαράκι, η Χιος απλά Υπέροχη, όπως και όλα τα νησιά μας,...

Έχω επισκεφτεί, σαν τουρίστας τα περισσότερα,
    Χίο, Λέσβο, Λήμνο, Άη Στράτη, Ύδρα, Πόρο, Σπέτσες, Τζια, Σέριφο, Σύρο, Νάξο, Σίφνο, Σαλαμίνα,
    Κέρκυρα, Λευκάδα, Ζάκυνθος (Τσιλιβί -Κέλλι με τις φρουτοσαλάτες στην παραλία),
    Κεφαλονιά, Κρήτη, Εύβοια και βέβαια την Πελοπόννησο (καλέ, πιάνεται για νησί??)...
    Να πω κι αυτά που είδα απ΄το καράβι της άγονης γραμμής?????

***Αχ βρε Μάρα με την σοκολάτα σου, κόοοοοολασηηη!!!!
    *** Τούλα μου Οι Πασχαλιές σου με ξεσήκωσαν
    ***Ποπίτσα κι εσύ σπανακόρυζο???:D Λεμονάτο έτσι??? Τέλεια...

16. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλεεεεεεεεεεε
    εγω ξεχασα να πω τον Σκορπιο!!!!
    Μαλλον επειδη ειναι δικος μου!!!8)

17. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Σοφούλα ωραίο φαίνεται το γλυκό τριαντάφυλλο αλλά για να πω την αλήθεια δεν το έχω φτιάξει ποτέ μου παρόλο που έχω δοκιμάσει και μου άρεσε. Μπράβο χρυσοχέρα μου!!!
    Κέλυ δεν έχω λόγια να [εριγράψω. Για άλλα μια φορά έ γ ρ α ψ ε ς. Με συγκίνησες, μπράβο σου!!!
    Μαργαρίτα αν τελικά αποφασίσεις για Σαντορίνη κράτα αν θέλεις μια θέση και για 'μενα δεν είναι τόσο μακριά από εμάς (αρκεί να έχει καράβια, να σου έρθουμε στην ώρα).
    Ευτυχώς που έχουμε και την Τούλα να μας θυμίζει να τρώμε και να πίνουμε και κάτι διότι με τόσο φύτεμα και τόσο μέτρημα, το ξεχάσαμε να το κάνουμε.
    Γιολάντα άντε κορίτσι μου να ξανά έρθεις στην Σάμο να περάσεις όμορφα όπως πέρναγες και πιο παλιά, θα σε περιμένω
    Μάρα μου, μπράβο βρε κορίτσι. Τα έχεις πάει σχεδόν όλα τα νησιά άντε να δεις και όσα υπόλοιπα σου έχουν μείνει και να περάσεις όμορφα με την οικογένεια σου. Το καλοκαίρι κοντεύει...
    Μαρία 1 (psipsi),είδες τελικά δεν είμαστε μόνο εμείς από Σάμο είναι και άλλα κορίτσια, άντε να ενωθούμε και να συναντηθούμε. Και όσο για τα ροδάκινα δεν είναι η εποχή τους, όταν βγει θα σου φτιάξω για να μην μου στεναχωριέσαι.
    Μαρία 2 (traxhla) το κορίτσι Νο 1 δεν παρεξηγιέται, δεν στο είπα εγώ παρόλο που την έλεγες Άννα δεν σου είπε τίποτα.
    Και όσο για τα νησιά : Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδος, Μύκονος, Αίγινα, Πόρος, Ύδρα, Τήνος, Σαλαμίνα, Εύβοια, Σύρος. Του χρόνου το Πάσχα όχι αυτό που μας έρχεται αλλά το επόμενο θα πάω μερικές μέρες Πάτμο και τις υπόλοιπες αν και δεν είναι νησί θα πάω Τουρκία.
    Άντε καλά λέω εγώ να συναντηθούμε όλες μαζί για ένα καφεδάκι σε κάποιο νησί. Έτσι θα συνδυαστούν οι διακοπές με διασκέδαση! Κορίτσια και αγόρια σας καληνυχτίζω, αύριο πάλι, πρώτα ο Θεός....

18. LILA413

Πως μας διέφυγε τούτο????...... Ασυγχώρητες είμαστε όλες,..:p
    Το μεγαλείο της Κοντέσας μας στον Σκορπιό Της!!!!!!xDxD

19. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλη την όμορφη παρέα μας !!!
    Εγώ δυστυχώς λόγω υποχρέωσεων δεν έχω πάει σε πολλά νησιά !!! Να τα απαριθμήσω λοιπόν :
    Σαλαμίνα, Σαλαμίνα, Σαλαμίνα, Τήνος, Σύρος, Κρήτη, Σαλαμίνα, Ιθάκη, Κέρκυρα, Χίος (όταν ήμουν 6ετών), Αίγινα, Σαλαμίνα,
    Εύβοια, Λευκάδα ( είδα και το νησί σου Μαράκι τον Σκορπιό), Σαλαμίνα και Σαλαμίνα, γιατί έχω σπίτι εκεί !!!
    Η φωτο που σας έχω είναι η Παναγία η Ελευθερώτρια στην Σαλαμίνα, εκεί βαφτίσαμε τον πρίγκηπά μου και είναι πάνω σε λόφο που
    βλέπεις όλο το κέντρο της Πόλης και πίσω στο βάθος διακρίνεται ο Πειραιάς ,διακρίνεται ο Υμηττός από Ηλιούπολη,΄Αλιμο, Γλυφάδα,
    Βούλα. Στα αριστερά όπως βλέπετε είναι το αρχαίο θέατρο του Ευριπίδη και πίσω μας (δεν φαίνεται ) είναι το Μεγάλο Πεύκο και η Εθνική οδός που πάει γιά Πελοπόννησο !! Μέσα σε αυτό το εκκλησάκι όσοι επισκεφθούν ( γιατί είδα αρκετή προσέλευση επισκεπτών) υπάρχουν δίπλα από την εικόνα της Παναγίας μας όλα τα σήματα- διακριτικά από τις φρεγάτες του Πολεμικού μας Ναυτικού, που
    αράζουν στον Ναύσταθμο, τιμητικά γιά να έχουν την προστασία της !!! Και πιστεύω πως θα πήγατε να δείτε το σπήλαιο του Ευριπίδη (όπου έγραψε όλα αυτά τα αθάνατα έργα του), τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων, το άγαλμα του Αίαντα, το σπίτι -μουσείο του ΄Αγγελου
    Σικελιανού,το Μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης, μα και την εκκλησία του ΄Αη - Δημήτρη μέσα στην οποία βρίσκεται ο τάφος
    του οπλαρχηγού μας Γεωργίου Καραϊσκάκη , με την επιστολή που άφησε ζητώντας να τον θάψουνε εκεί !!!
    Και άλλες πολλές ομορφιές υπάρχουν και σε αυτό το νησί -ένα τέταρτο της ώρας η απόσταση από το Πέραμα - που μπορείς αιφνιδίως να δεις και να "ζήσεις" σελίδες της ιστορίας μας !!!
    Δεν ξέρω αν σας κούρασα με το αφηγηματικό "σεντόνι" της Ιστορίας μας που σας "άπλωσα" βραδυάτικο, αλλά αύριο που ξημερώνει Σάββατο με το καλό (μάλλον μπήκε κιόλας) θα έχετε να διαβάσετε !!!!
    Καληνύχτα σας και καλό ξημέρωμα να έχετε !!!!

διαγραφή μη ορατής εικόνας

Last edited by moderator: Mar 28, 2015
  20. popitsa

popitsa Βαρόνος του φόρουμ

Koντέσσα μου καληνύχτισμα κουρκουμπινάτο θέλεις έεεε???
    Λίγο δύσκολο αυτό τον καιρό αλλά θα το προσπαθήσω...
    Καλό μας βράδυ... να έχουμε όλοι έναν ήρεμο ύπνο γεμάτο όνειρα κουρκουμπινάτα....

Thread Status:
Not open for further replies.