Το στέκι μας

Discussion in 'Γενικό αρχείο' started by kyp63, Aug 26, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Μην κοιτας που δεν μιλάω! αλλα αν θες άλλον ένα στο τραπέζι για σπανακόρυζο ουδεν πρόβλημα ;)

2. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

μετα χαρας Μισιρλού μας ... ;) Επιτέλους μια παρέα που εκτιμά και τσακίζει το σπανακόρυζο xDxD

Καληνύχτα παρεούλα...Όνειρα Γλυκά !!!!

Last edited: Mar 26, 2015
  3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα!!!!
    Ήρθε μια νέα ημέρα. Σηκωθείτε από τα κρεβάτια σας και περάστε για πρωινό.... Τόσα σας έφτιαξα για να φάτε και να πιείτε από τα μαύρα χαράματα είμαι στην κουζίνα για να χορτάσετε και να ευχαριστηθείτε όλοι και όλες!!!!

[​IMG] Μια όμορφη και γλυκιά καλημέρα

4. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Μιά χαρούμενη Καλημέρα κι από εμένα !!!Με λουλούδια της ΄Ανοιξης για να φωτίσουμε την ημέρα μας, να φύγει η συννεφιά (και η σκόνη που έχουμε σήμερα και αιωρείται - θόλωσαν τα μάτια μου πρίν μία ώρα που βγήκα έξω).
    Καλημέρα Αθανασία, πω πω να είσαι καλά - άνοιξαν τα μάτια μου - τι μαγεία πρωί πρωί έφτιαξες καλή μας φιλενάδα !!!! Χρυσοχέρα όπως είσαι στόλισες απλόχερα ένα τραπέζι γεμάτο καλούδια. ΄Εφερα λοιπόν λουλούδια γιά το τραπέζι σου, πήρα έναν καφέ - ψωμί- μαρμελάδα- γκρεϊπφρούτ- και φρουτοσαλάτα γιατί νηστεύω, σήμερα είναι ο Ακάθιστος ΄Υμνος πρός την Θεοτόκο, και πάω να φτιάξω πρωινό στον πρίγκηπά μου που μόλις ξύπνησε. Καλημερούδια σε όλο το Στέκι και να έχετε μιά όμορφη Παρασκευή - εν αναμονή του Σαββατοκύριακου !!!
    * Λιάνα μου, έτσι όπως το είχες φτιάξει μου αρέσει !!!! Τέλειο είναι και χάρηκα ΄Αννα που συμμετέχεις και εσύ !!! ΄Αντε να δούμε και ποιός-α θα δηλώσει το παρόν!!!

5. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλημερααα!! δηλωνω παρουσα. τι ομορφιες ειναι αυτες πρωι πρωι!! τι λουλουδια τι πρωινο (γευμα) σαν βασιλοπουλα νοιωθω. βρε παιδια ειμαι κατακοπη και το μυαλο μου εχει γινει κουρκουτι!! συνεχεια δουλεια στην φαρμα, να κανεις υπολογισμους, να παραγεις βιοτεχνικα, να φυτευεις, να γραψεις και στην δημοσκοπηση (γιατι ειναι ενδιαφερουσα) και τοσα αλλα, αμαν που να τα προλαβω ολα!! σαρανταχερουσα πρεπει να ειμαι η γυναικα (κατα το σαρανταποδαρουσα χαχα). ειχαν φτιαξει και τα κοριτσια μου εχθες το βραδυ σουτζουκακια και ολη νυχτα το στομαχι μου ηταν παλι...σε παλη!!! ομως σημερα ειναι μια νεα ομορφη μερα και ερχεται ΣΚ!! για σας που δουλευετε δηλαδη, για μενα ειναι σχεδον το ιδιο, γιατι τωρα πλεον δηλωνω οικιακα!! για να συμπληρωσω τις ομορφες εικονες των κοριτσιων σας χαριζω και εγω μια, με θέα το Αιγαιο!! ονειρευτητε , που θα παει θα ερθει το καλοκαιρακι. Να εχετε δυναμη και αισιοδοξια και η ζωη θα ειναι πιο ευκολη!

6. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

καλημερα σε ολους..μια ομορφη μερα σε ολους

7. psipsi1978

psipsi1978 Αναλυτής του παιχνιδιού

καλημέρα φίλοι μου!!
    [​IMG] [​IMG]

8. margiecre

margiecre Επιφανής του φόρουμ

Καλημέρα παρεάκι μου με το τέλειο πρωινό σου,τα όμορφα λουλούδια σου και τις ακόμα πιο όμορφες καλημέρες σου!

Αντε βρε κορίτσια πάμε όλες μαζι μπας και τρομάξουμε τη βροχή και φύγει επιτέλους!!!

'' το χειμώνα δεν τον θέλω.θέλω ψάθινο καπέλο
    θέλω θάλασσα γαλάζια κι άμμουδια!
    Να ξαπλώνουμε όλοι χάμο πάνω στη ζεστή την άμμο
    και να παίζουμε όλη μέρα σαν παιδια!'' :music:

'' Ελα πάρε με απ το χέρι μη σε νοιάζει η συννεφια.....
    ελα πάρε με απ το χέρι κάπου υπάρχει καλοκαίρι
    θα το βρούμε συντροφιααααα'' :music:;)

9. LILA413

Καλημέρα πέρα ως πέρα ...
    Πωπωπωπωωωωωω Πρωινά, Αρώματα, Χαμόγελα, Λουλούδια και Φραουλίτσες
    Αυτές είναι φίλες !!!!

Πήρα το Καφεδάκι μου, Διάβασα την Εφημερίδα μου,
    Τέλειωσα το 1ο ΒήμαxD και ξεκινώ για την δουλειά χαρούμενη κι ας βρέχει...

Αλλά κι εγώ αφήνω την Στριφτή τυροπιτούλα ;) παραγγελία της Μαρίας μας, αλλά έχει για όλους....

να πάρω κι ένα κομματάκι μαζί μου..:p Καλή Συνεχεια να έχουμε!!!

10. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Kαλημερα στο παρεακι μου:inlove:
    κ σε ολο το φαρμ ουεστ!
    Δε καταλαβαινω αν βρεχει κ αν εχει συννεφια, γιατι η καλημερα σας, φερνει την ανοιξη στο σπιτι μου!
    Αθανασια, υπεροχο το πρωινο σου!:)
    Υπεροχα κ τα λουλουδια τησ Σοφουλας!:)
    Καλημερα Αννα,:)
    καλημερα Σουλα,:)
    καλημερα κουμπαρουλα μου!:inlove:

Λιλουκο με πατησεσ μωρο μου!:music:
    Μαζι μπαιναμε!:D
    Παιρνω τυροπιτα απο τα χερακια σου
    κ τρεχωωωωω!

Αφηστε πιτα για τη Ποπη, γιατι ειναι η αδυναμια της;)

11. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Εδω ειναι η χαρα...
    Εδω ειναι η ομορφια....
    Εδω βρισκεται η αγαπη....

Ηλιολουστες Καλημερουλες Κοριτσια!!!!:)

Εμεις μετα απο το σπανακορυζο δειχνουμε και τα μπρατσακια μας.
    και οποιος εχει το μεγαλυτερο μπρατσακι μαζευει και το πιατακι.

Τους μουστακαληδες τους βαλατε?Εχω τους περιμενω να ερθουν για να τους στειλω να ξυρισουν το μουστακι.
    Να δω ποτε θα μας βαλουν να τραβαμε κοτσιδες.χαχαχαχαχ

Κοριτσακι με το τραγουδακι σου μου ηρθε και μενα αυτο το τραγουδακι.

Το καλοκαιρακι στην ακρογιαλια
    μεσα στο νερακι πλεουμε αγκαλια
    πεφτει το βραδακι, πιανει η δροσια......

Αν και με τοσο νερο αυτες τις μερες δε χρειαζεται να παμε στη θαλασσα.
    Εχει ερθει η Θαλασσα στα ποδια μας.

Ηλιολουστες Καλημερουλες και στα αγορακια μας!!!:)

Last edited: Mar 27, 2015
  12. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Σοφούλα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αλλά μην νομίζεις πως όλο αυτό το πρωινό είναι μόνο για όσους νηστεύουν έχει και χυμό (διότι βλέπεις νηστεύω και εγώ). Έχει και κάποια νηστίσιμα όπως κάποια τυράκια είναι της νηστείας. Μην μου στεναχωριέσαι σκέφτηκα και όλους εμάς που νηστεύουμε. Υπομονή 2 βδομάδες μείνανε, μετά θα φάμε ότι θέλουμε. Και τέλεια τα λουλούδια σου στο βάζο, μου θυμίζει άνοιξη αν και δεν μας βοηθάει ο καιρός. Μας φτάνει και ο πρωινός σεισμός που κουνηθήκαμε και δεν το είπανε σε κανένα κανάλι μέχρι στιγμής.
    Βρε Λίλα μου βλέπω διαβάζεις εφημερίδα, μήπως το γράφει εκεί μέσα και δεν μας ενημέρωσες;

Traxila δεν ξέρω αν νηστεύεις και εσύ αλλά έχει από όλα τα καλά ελπίζω να πήρες κάτι να φας και να χόρτασες.
    Μαράκι μου φραουλίτσες ε; σου είπα που έφτιαξα μαρμελάδα φράουλα και ενώ σου είπα ότι θα σου φέρω όταν ανέβω τον Σεπτέμβριο Αθήνα, εσύ πήγες και μου της πήρες από τώρα να στις φτιάξω ε;;;Πονηρούλα. Αλλά θα το κάνω για να μην μου στεναχωριέσαι και να βλέπω χαμόγελα.
    Κέλυ αν θες να βλέπεις φόντο το Αιγαίο, έλα να σε φιλοξενήσουμε. Βέβαια είμαστε βόρειο αλλά και εδώ έχει τέτοια τέλεια θέα. Ρώτα και την Σούλα να σου πει που τα βλέπει και αυτή καθημερινά.
    Σούλα μου τέλεια τα λουλούδια σου, άντε να φτιάξει ο καιρός να τα πούμε καλύτερα.
    Σε όλη την υπόλοιπη παρέα καλό μεσημέρι να έχετε!!!!!!

13. LILA413

Παλιοφυλλάδες Αθανασία μου ότι θέλουν σου πασάρουν!!!!
    Αθανασία Βόρειο Αιγαίο... Υπέροχα...
    Εχω επισκεφτεί 3 νησιά του, Χίο, Μυτιλήνη και Λήμνο, πέρασα υπέροχα και στα 3,
    μα ξεχώρισα την Λήμνο, ήταν τόσο αγνή ακόμα...
    25 χρόνια πίσω.....
    Βρε σεις, Βόρειο Αιγαίο δεν είναι αυτά τα νησιά???:p? Γιατί είμαι και αγεωγράφητη ;)

14. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα στην παρέα.Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω μετά απο 2 μέρες.Δεν είχα ίντερνετ και στην ουσία τώρα ξεκινάω το ιβέντ.
    Λιάνα,εγώ έχω επισκεφτεί μόνο τη Λέσβο,απο Β.Αιγαίο και είναι πολύ ωραία αν και η Σαντορίνη μου άρεσε περισσότερο.Η Αθανασία είναι απο Σάμο αν θυμάμαι καλά,αλλά όχι απο Καρλόβασι.Καλά θυμάμαι Αθανασία;Το θυμάμαι γιατί απο Καρλόβασι είναι [ήταν;]η γυναίκα του Ρίτσου και περνούσαν εκεί τα καλοκαίρια.Εκεί είναι και ο ΄΄πέτρινος θρόνος του΄΄.
    [​IMG] Φιλάκια.

15. traxhla

Kαλημερα Δημητρα!:):)
    Αχ αυτος ο ερωτας σου με το κοντοχωριανο μου! ΑΧ!!!!;)
    Καλεεεεεεεεεεεεεε.......
    θελετε να παρω παντοφλα???:mad:
    Ρεζιλι με κανατε!!!!:mad:
    Τοσες μερες, λεω τη psipsi... Aννα..... κ δε με διορθωνει καμμια σας!:eek::eek:
    Αυτο σημαινει , οτι δε διαβαζετε προσεκτικα τα ποστ μου!
    Απο αυριο θα γραψετε ολες τεστ κ θα σας τακτοποιησω αναλογως!8)
    Θα γαρψει κ ο..Μανωλης!!!!xD

Νομιζω τελικα οτι τη λενε Μαρια κ εχει το ιδιο ονομα μ εμενα!:music:
    Υπεροχο ονομα, σπανιο κ πρωτοτυπο κ γι αυτο το ξεχνατε!!!
    Αν κανω παλι λαθος κ δε μου το πειτε.... μαυρο ανακοντα που σας εφαγε!
    Θα σπασω κουπες, θα φαμε τα μουστακια μας κ θα μεινετε 3 κ ο κουκος!!!:mad:
    [ για να ειμαστε κ στο πνευμα του ιβεντ ];)
    Μονο η Ποπη, η Ηρω κ η Τουλιτσα, με μελετανε .....σε βαθος!!!:inlove:
    Αθανασια ευχαριστω που με σκεφτηκες στο πρωινο!:)
    Νηστευω αλλα εδω..... ακομα κ τα αρτησιμα....νηστισιμα ειναι!xD

Δε θελω like..... να με μαζευετε θελω, οταν τα κανω θαλασσα!:mad:
    Τωρα που ειπα like...... εκτοξευθηκα παλι!
    Μπηκε η Ρουλιτσα μου!!!!!!:inlove::inlove:xD

16. Foinikas40

Foinikas40 Ενεργός συντάκτης

Τι μας λές νηστεύεις ολε ολε
    οκ και ιντερντ αμαν αμάν:mad:

αντε καλή μας όρεξη

η ελιές της μαριγούλας
    [​IMG] >:(xD

17. margiecre

margiecre Επιφανής του φόρουμ

Μαρίαααα άσε τις παντόφλες και πιάσε τις γαλότσες!

Θα φορεθούν πολύ αυτη την ανοιξη! :p
    Καλε δε λέει να σταματήσει..... σταμάτα πια μουλιάααασαμεεε :mad:

Καλώς το ρουλάκι με το ωραίο φαγάκι!

18. traxhla

Αχ... οι παλιες αγαπες, δε σε ξεχνανε ποτε!:inlove:
    Το Ρουλακι μου εφερε ....ελιες
    κ η κουμπαρουλα μου ..... γαλοτσες!
    Με τετοια χλιδατα δωρα..... πως να μη ζησω σα κοντεσσα????:music::music:

19. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλά βρε Λίλα μου ήρθες μέχρι Χίο, Μυτιλήνη, λίγο πιο πέρα δεν μπορούσες; (δηλαδή ως το τέρμα του λιμανιού να πήγαινες σε έφερνε στην Σάμο). Μπορεί να δηλώνουμε Βόρειο Αιγαίο αλλά κανονικά είμαστε βορειοανατολικά, αλλά όταν συμπληρώνεις αιτήσεις ή οτιδήποτε σαν Βόρειο Αιγαίο μας έχουν, άρα κοριτσάρα μου δεν είσαι αγεωγράφητη. Σου βάζω με άριστα το 10, εσένα 10 με τόνο. Μπράβο σου!!!!
    Graganta (Δήμητρα)καλή επιτυχία με το event αλλά ξέρω είσαι εξπέρ του παιχνιδιού και θα τα καταφέρεις, δεν σε φοβάμαι εσένα. Καλά βρε κορίτσι τι μνημονικό έχεις; Θυμάσαι ότι δεν μένω στο Καρλόβασι αλλά πολύ πιο πάνω από το Βαθύ, μετά το Πυθαγόρειο. Δεν είμαι όμως Σαμιώτισσα, παρόλο που έχουμε 11 πάμε στα 12 χρόνια στο νησί. Άντε έλα Σάμο για να πας να δεις και τον αγαπημένο θρόνο του Ρίτσου και να δεις πόσο όμορφο είναι το νησί. Αλλά για την Σαντορίνη είναι όλα τα λεφτά!!! Δεν υπάρχει αυτό το υπερθέαμα και ειδικά το ηλιοβασίλεμα του. Τυχεροί και ευλογημένοι όσοι μένουν εκεί.
    Traxhla -Μαρία ναι έχεις δίκιο την psipsi δεν την λένε Άννα αλλά Μαρία είσαστε συνονόματες. Οκ λοιπόν είμαστε και αρκετές και αρκετοί που νηστεύουμε. Αύριο υπόσχομαι νηστίσιμα για όλους εμάς. Πάω να μαζέψω την φάρμα να βάλω και τα μουστάκια το βράδυ για να τελειώνουμε ένα - ένα. Τα λέμε.....

20. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα !!! Εγώ γλυκούλια μου σας έφερα γλυκό τριαντάφυλλο να σας κεράσω { μοσχομυρωδάτο όμορφο και τραγανό }, με την προϋπόθεση να κεράσετε εσείς τα μερακλίδικα καφεδάκια !!!

Thread Status:
Not open for further replies.