Το στέκι μας

Discussion in 'Γενικό αρχείο' started by kyp63, Aug 26, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Οι νικητριες θα παρουν τα δωρα τους
    απο τον ομιλο αγροτικων επιχειρησεων//
    Μαριγουλασ κομπανυ ο.ε [ ομοτρελος εταιρεια]
    Η αποστολη των κουριερ, θ αρχισει σε λιγο!

Σουλακιιιιιιιιιιιιι εισαι τιγγα αποψε!
    Θα παραλαβεις το δωρο αυριο!

Last edited: Mar 22, 2015
  2. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

Και ήρθε η ώρα να αφιερώσουμε στην νικήτρια του ενδοιβεντ του ομίλου
    εναν τρελλό χορό !!!!

Γιούπι για για γιούπι γιούπι για
    γιούπι για για γιούπι γιούπι για
    γιούπι για για γιούπι γιούπι για για
    γιούπι γιούπι για για γιούπι γιούπι για.​

3. traxhla

Ηπι ηπι ουμε..
    σας ευχαριστουμε
    Ηπι ηπι ασαμε...
    ομορφα περασαμε!:D

Παρεακια ηταν ενα υπεροχο Σ,Κ
    κ ευχομαι να εχουμε πολλα τετοια στο μελλον!:inlove:

Κ μη ξχνατε.... νηστικο Λιλακι,,,, δε χορευει!
    Ταιστε το, για να απολαμβανουμε τις φιγουρες του!xD
    Μαρηηηηη Λιανααααααα.... απο τη Ρουλα πηρες μαθηματα???xDxDxD

Καληνυχτα παρεακι μου κ ονειρα γλυκα!:inlove:

4. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

γραφαμε στα λευκωματα τι ειναι η φιλια
    και απαντουσαμε τρανα φιλια λεξη ιερη,φιλια
    λεξη θεια που γραφεται μες της καρδιες και
    οχι στα βιβλια...το αρωμα που περνω εδω
    εκεινο μου θυμιζει και ο νους μου ομορφα γλυκα
    στα νιατα μου γυριζει!!!!
    ετσι να συνεχισουμε το γελιο να σκορπιζουμε
    και στις καρδιες ολων χαρα απλοχερα να χαριζουμε
    καλο βραδυ σε ολους:inlove:

5. LILA413

Από που αλλού κοντέσα μου..:)
    Καλά και Κομψά τα βαλς και τα τανγκό, δεν λέω...:p
    Αλλά την χάρη και το νάζι της Ρούλας δεν το φτάνουν.........;) xD

Καληνύχτα παρεούλα, Όνειρα γλυκά, και τουλουμπένια....:inlove:

6. popitsa

popitsa Βαρόνος του φόρουμ

Λατρεμένη μου στεκοπαρέα ήρθε και για σήμερα η ώρα του αποχωρισμού.:sleepy:
    Ηταν μια πάρα πολύ όμορφη μέρα με πολύ γέλιο κέφι και φαγητό βεβαίως βεβαίως... :)Νομίζω πως με το να είμαστε όλες απασχολημένες στο στέκι δεν καταλάβαμε για πότε μαζέψαμε τα νυχτολούλουδα και τις χαραυγές, αφήνω που δε μας έμεινε χρόνος για γκρίνια... οχι είναι πολλά τα φυτά,οχι τα αναδυόμενα δεν μαζεύονται κλπ. Θέλω να ευχαριστήσω όλες εσάς που βάλατε η κάθε μια σας το λιθαράκι της για να φτιαχτεί αυτή η τόσο φιλική και όμορφη ατμόσφαιρα, αλλά και όλους όσους μας διάβασαν και δεν ήταν λίγοι και μας έκαναν λάικ. Ελπίζω την επόμενη φορά να μην μείνουν μόνο σε αυτό. Ευχαριστώ τα παιδιά μου τον άντρα μου (συγγνώμη αυτό είναι από το λόγο που έβγαλα στα Οσκαρ):p

Και τελειώνω (κοντεύω να γίνω Μαριγούλα) .. με ένα πολύ όμορφο,τρυφερό και διδακτικό κομμάτι του Χόρχε Μπουκάι...:inlove:

Δύο Βουδιστές μοναχοί είχαν αφήσει το μοναστήρι τους και κατευθύνονταν προς το διπλανό χωριό. Περπατούσαν μέσα στο δάσος για ώρες. Βγαίνοντας από ένα ξέφωτο και φτάνοντας στις όχθες ενός ποταμού αντίκρισαν μια νεαρή όμορφη κοπέλα να στέκεται δίπλα στα ορμητικά νερά και να κλαίει. Ο γηραιότερος από τους δύο, προχώρησε προς το μέρος της και σαν έφτασε πίσω της τη ρώτησε.
    «Γιατί κλαις;»
    Η κοπέλα στο άκουσμα της φωνής του γέρου πετάχτηκε σαν τρομαγμένο ζώο. Αντικρίζοντας τους δύο μοναχούς ηρέμησε. Σκούπισε τα δάκρυα της και μιας και θεώρησε πως δεν κινδυνεύει από τους δύο άντρες, αποκρίθηκε στην ερώτηση του ηλικιωμένου.
    «Ξεκίνησα από το διπλανό χωριό να πάω σε ένα γάμο. Ετοιμαζόμουν τόσες μέρες για αυτό. Έραψα το πιο καλό μου φόρεμα και τώρα πρέπει να περάσω μέσα από το ποτάμι ώστε να φτάσω στην ώρα μου. Τα ρούχα μου θα καταστραφούν κι εγώ μάλλον μέχρι να φτάσω στο χωριό, σίγουρα θα έχω αρρωστήσει για τα καλά .. Δεν περίμενα να συναντήσω δυο μοναχούς
    μέσα στην ερημιά. Αχ, μακάρι να μπορούσατε να με βοηθήσετε να περάσω απέναντι.»
    Ο νεαρός μοναχός, στο άκουσμα της παράκλησης της νεαρής κοπέλας, κοίταξε με τρόμο τον Δάσκαλο του. Οι οδηγίες του δόγματος ήταν σαφής. Οι μοναχοί απαγορεύονταν να αγγίζουν γυναίκες. Αυτή του η σκέψη, φρέναρε απότομα καθώς με έκπληξη άκουσε τον Δάσκαλο του να της λέει. «Θα σε βοηθήσουμε εμείς» Ο νεαρός μαθητής δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του μα πριν καν προλάβει να συνειδητοποιήσει τα λεγόμενα του Δασκάλου του, ο γέρος είχε πάρει στην αγκαλιά του την κοπέλα και προχωρούσε μέσα από τα ορμητικά νερά του ποταμού προς την απέναντι πλευρά .. Έκπληκτος αλλά και τσαντισμένος με την πρωτοβουλία του Δασκάλου του, άρχισε να τρέχει κι αυτός από πίσω τους ώστε να περάσει το ποτάμι. Μετά από λίγα λεπτά, είχαν φτάσει και οι τρεις απέναντι. Ο γέρος χωρίς να χρονοτριβήσει, άφησε απαλά την κοπέλα στο έδαφος την
    χαιρέτησε και της ευχήθηκε καλό ταξίδι. Κάνοντας ένα νεύμα στον μαθητή του έδωσε να καταλάβει πως ήταν ώρα να πηγαίνουν.
    Οι δυο μοναχοί αφού είχαν περπατήσει για αρκετή ώρα αμίλητοι μέσα στο δάσος ο νεαρός γύρισε προς το Δάσκαλο του και τον ρώτησε με συννεφιασμένο βλέμμα στο πρόσωπο.
    «Μεγάλε Δάσκαλε, γιατί το έκανες αυτό;»
    Ο Δάσκαλος τον κοίταξε αμίλητος και συνέχισε να περπατά με αργό βήμα.
    «Εννοώ, πως μπόρεσες να παραβείς τον κανόνα και να πάρεις εκείνη την κοπέλα στα χέρια σου αφού ξέρεις πως απαγορεύεται;»
    Ο γέρο Σοφός τον κοίταξε με συμπάθεια και του αποκρίθηκε.
    «Η διαφορά είναι πως εγώ την κοπέλα την άφησα πίσω στο ποτάμι.
    Εσύ έπειτα από τόση ώρα συνεχίζεις να την κουβαλάς μέσα σου.» Χ.Μ.
    Για όσα "κουβαλάμε" μαζί μας και πρέπει να αφήσουμε πίσω...

Καλό μας βράδυ

7. elena101960

elena101960 Στρατηγός του φόρουμ

πρώτα στους διοργανωτές του event καθώς και στους νικητές,
    με το δίδαγμα << η ισχύς εν τη ενώσει>>να κυριαρχεί:)

Σας εύχομαι όνειρα γλυκά και η καινούργια εβδομάδα
    να κυλήσει ήρεμα,δημιουργικά:inlove:

Καλή σας νύχτα

8. yolanta71

yolanta71 Ανερχόμενος

[​IMG] Έναστρη νύχτα ...Καληνύχτα μας...

9. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλυτερα να βαδιζεις στο σκοταδι με εναν φιλο, παρα στο φως μονος σου!!
    καληνυχτα φιλαρακια μου!!

10. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την Στεκοπαρέα !!!
    Να δώσω συγχαρητήρια στις νικήτριες και στις διοργανώτριες του εσω-διαγωνισμού και να πω πως πραγματικά το διασκεδάσαμε γιατί ήταν διαγωνισμός + διασκέδαση φαγοπότι και χαρά ανακατατεμένα
    και δεν έπληξε κανείς !!!! ΄Αντε και εις άλλους διαγωνισμούς .
    Πρωινός τριανταφυλλένιος καφές = διπλά μοσχομυριστός = η άνοιξη στο φλυτζάνι σας !!!
    Καλημέρα σε όλους σας !!!

11. soyla74

καλημερα σε ολους:inlove:καλη εβδομαδα να χουμε σοφουλα υπεροχος καφες τριανταφυλλενιος:inlove:
    εφερα και γω με σπεσιαλ σταγονες ζωης μεσα:)

12. marili_tav

marili_tav Μόνιμος στο φόρουμ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα !!

Καλημέρα Σοφούλα, καλημέρα Σούλα !!!!

Σήμερα σας έφτιαξα τσαγάκι με λουλούδι...
    Δοκιμάστε το είναι εξαιρετικό !!!!

Κι αν περισσέψει βάλτε το στο ρύζι που βράζετε να το αρωματίσετε !!!
    (το υγρό όχι το λουλούδι!!!).

Και για να πάρουμε δύναμη για το ξεκίνημα της εβδομάδας ...
    ... ένα γερό πρωινό !!

13. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημεραααα!!! ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα!! ειναι η πρωτη φορα που κερδιζω, ενω ειμαι τελευταιααα!!! ναι ναι υπαρχει δικαιοσυνη στον κοσμο αυτο!! για αυτο θα ριξω ενα χορο, αφιερωμενο σε σας!!

14. traxhla

Kαλημερα κ καλη εβδομαδα!
    Σας βρισκω πρωινες κ κεφατες
    κ σπαραζει η καρδια μου που πρεπει να φυγω!
    Θα σας δω αργοτερα κ θα μου λειπετε πολυ....... τρελλοκομεια μου!

15. LILA413

Καλημέρα Στέκι..
    Καλημέρα φίλες και Καλή βδομάδα..
    Παίρνω το πρωϊνό που ετοιμάσατε (έ καλά όχι όλο :p) (Σοφούλα,Σούλα,Μαίρη), τη δύναμη που μας μεταδόσατε...:D
    και πολύ απ' τη χαρά της Κέλλι;)
    και ξεκινάω την βδομάδα μου στη δουλειά, μετά από απουσία μιας βδομάδας...,οπότε καταλάβατε τι με περιμένειιιι:(

Τα σέβη μου Κοντέσα μας!!!
    Υ.Γ. Για φαγητό θα ξαναπεράσω... μην ξεχνιόμαστε:p

Αννούλα??? που είσαι... θα ΄ρθεις πεινασμένη κι άντε να προλάβω φαγητό....;)

Last edited: Mar 23, 2015
  16. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Λοιπόν πρόλαβα και έφτιαξα φαγάκι γιά όλα τα παιδιά και γιά τα εργαζόμενα (όταν σχολάσουν να το βρούν έτοιμο) και γιά τα υπόλοιπα που έχουν κάτι και ασχολούνται !!! Θυμήθηκα ότι τα πάτε πολύ καλά με τις μελιτζάνες και τις φούρνισα με σαλτσούλα και τυράκι !!Πάρτε άφοβα όσα κομμάτια θέλετε, ετοίμασα 5 ταψιά γιατί θέλω να προλάβει και η Αννούλα μας που μας έλειψε λόγω των υποχρεώσεών της !!! Καλή όρεξη σε όλους !!!!

17. yolanta71

yolanta71 Ανερχόμενος

Καλησπέρα Καλή εβδομάδα
    για τις μαγείρισσες της παρέας μια υπενθύμιση :music:

Ξαλμύρισμα μπακαλιάρου: Βάζω τα κομμάτια του μπακαλιάρου σε μια μεγάλη λεκάνη με κρύο νερό και τον αφήνω εκεί για
    24 - 48 ώρες, αλλάζοντας το νερό κάθε 4 - 6 ώρες ή όσο συχνά είναι εφικτό.
    Τον στραγγίζω, τον ξεπλένω καλά και τον σκουπίζω σχολαστικά με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Εγώ είμαι απασχολημένη με το να φτιάχνω βιολογική κόλλα..
    αντε να φτιάξω τη σκορδαλιά δυνατή ή ελαφριά?:p

18. soyla74

σοφουλα ωραιο φαγητο σαλατα εφερα εγω για το τραπεζι να αφησω:)
    και ενα μικρο γλυκο τα κοριτσια ολα του στεκιου πολυ να ευχαριστησω:inlove:

19. popitsa

popitsa Βαρόνος του φόρουμ

Καλό μεσημέρι σε όλη την στεκοπαρέα!!!
    Είπαμε δίαιτα από σήμερα αλλά με τη Σοφούλα που μπλέξαμε δεν το βλέπω να γίνεται...(Λατρεύω τις μελιτζάνες όπως και αν είναι μαγειρεμένες)
    Εγώ όμως θέλω να κάνω δίαιτα ...
    [​IMG] και πρέπει να το κλείσω...
    Εψαξα λοιπόν πολύ και βρήκα διάφορα είδη δίαιτας και σας τα παραθέτω... έτσι όλοι θα βρούμε αυτή που είναι στα μέτρα μας και τη Σοφούλα δεν θα στενοχωρήσουμε...(άκου 5 ταψιά....o_O)
    1. Δίαιτα του φωτός
    Τρώω με το φως της ημέρας...τρώω με το φώς της λάμπας και κυρίως τρώω με το φώς του ψυγείου.
    2. Δίαιτα τις κατανόησης...
    Αδυνατώ να καταλάβω
    3. Δίαιτα που αποφεύγουμε ότι περιέχει Λύπη (αυτή νομίζω μας ταιριάζει πιο πολύ από όλες εδώ στο στέκι) όπως και η παρακάτω επίσης

4. Δίαιτα του χριστιανού.
    τρώω τα πάντα και ελπίζω σε ένα θαυμα.xD

Υπάρχουν και άλλα πολλά είδη δίαιτας αλλά μόλις θυμήθηκα οτι "στη ζωή όπως και στην τέχνη το ωραίο κινείται με καμπύλες"
    ;)

Σούλαααα τώρα σε είδα... καλέ μάζεψε τα γλυκά.... είπαμε κινείται με καμπύλες οχι με βαρέλια....:mad:xD
    Γιολάντα εχώ έχω μια καλύτερη ιδέα... Υγράλατο μπακαλιάρο και γλυτώνεις τα πάντα ;)xD

20. elena101960

elena101960 Στρατηγός του φόρουμ

Kαλησπέρα παρεούλα...δοκίμασα απ'όλα τα καλούδια και έχετε τα θερμά μου συγχαρητήρια,θα σας αποκαλύψω λοιπόν το μυστικό μου,πως διατηρούμαι δηλαδή σε τέλεια φόρμα...εγώ κάνω την δίαιτα του ανανά...το τελευταίο διάστημα φίλοι και γνωστοί έχουν εκπλαγεί από την απώλεια των κιλών πού έχω χάσει και το σύντομο χρονικό διάστημα φυσικά....τελικά ανακάλυψα ότι το μόνο που με παχαίνει είναι ο ανανάς,τίποτε άλλο:oops:

[​IMG] ένας από τους φίλους μου μόλις με αντικρίζει λίγο πριν λιποθυμήσειxD

Thread Status:
Not open for further replies.